olesia_33
"Rzeczy piekne sa trudne"
...no masz Agniesia znowu ci sie oberwalo hahaahhaaha ty juz lepiej nie mow co robisz, bo jeszcze troche i dziewczyny sie zbiora i przeloza przez kolano i nie beda prztrzec, ze fasolka itp :-)

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to juz niedlugo tescik!Trzymam kciuki!!!! my tez dawkowalismy co 2 dniodnosnie wykresu wyglada ze trafilismy dokladnie w owulke ale z naszym szczesciem i takim sobie nasieniem pewnie to bylo za malo.. w kazdym razie nie mam zadnych objawow ani na to ani na to.. no chyba ze liczyc bol piersi ale co miesiac tak mam..
u mnie ten plan sie nie sprawdzil.. bylo co dzienni i lipa.. niestety my musimy sobie dawkowac życiodajny płyn..
czuje sie dobrzeSzafirku jak się czujesz?za pozytywny test!!!!![]()
wiem,ze latwo powiedziec nie boj sie,ale musisz sobie wmowic,ze stres nic Ci nie da,a jesli sie udalo,to tylko bedzie szkodzil fasolce!tyle dziewczyn trzyma tu za Ciebie kciuki,ze nie ma innej opcji MUSI BYC DOBRZE!!!!Dziewczyny strasznie się boję...![]()
nic dziwnego,przeciez objawy jak na @ sa identyczne jak na ciaze!!bardziej się czuję na @ niż na ciąże...niestety!
daj znac jutro jak po konsultacji i kiedy ten nieprzyjemny zabiegCo u mnie...staranka w toku, ksiazkowe co 2 dni, owulka pewnie jutro lub we wtorek sikne dzis na testa to sie okaze. Jutro ide na konsultacje z gin. co do mojej operacji (niecierpie tego slowa)droznosci, wiem jedno nie chce laparoskopii strasznie sie jej boje+pamietam ta z przed 3 lat i jak sie po niej czulam. Zobaczymy co mi powiedza jutro.
Nastroj jak bym byla na hustawce, juz nawet nie wiem jak jest dzisiaj.
ja tez w tym cyklu "na Agniesiaka",tylko bez testow owu.:-):-)Ja tez w tym cyklu na "Agniesiaka" :-):-)
![]()
no dobra,przyznaje sie,POJ...ALO MI SIE
(...ale wstyd...)
bo ogladalam obydwa filmy.Juno w kinie,a 16-letnia mame w telewizji...ale dlugo do tego dochodzilam,ze to nie to samo,wynik z tego,ze moja pamiec jest jak u starca...w kazdym razie Juno byl dlugi i nudny,a ten drugi mi sie podobal
Jeszcze raz przepraszam za wprowadzanie Was w blad...
daj znac jutro jak po konsultacji i kiedy ten nieprzyjemny zabieg
ja tez w tym cyklu "na Agniesiaka",tylko bez testow owu.:-):-)
Agniesiak
Przywoluje Cie do porzadku.
Wczoraj wybielanie zebow, dzisiaj hot dogi.
Kochanie - jestes w ciazy. Koniec z fast foodem i innymi pierdami. Dzidzia potrzebuje zdrowego odzywiania. Przelam sie i zacznij troszke jedz zdrowiej dla dzidzi
...no masz Agniesia znowu ci sie oberwalo hahaahhaaha ty juz lepiej nie mow co robisz, bo jeszcze troche i dziewczyny sie zbiora i przeloza przez kolano i nie beda prztrzec, ze fasolka itp :-)![]()
ja tez tak mam
Dziś kupiłam bułki i parówki i będe na kolację robic sobie sama hot-dogi
Uwielbiam
Jutro idę już do Filipka, którym się opiekuje bo ospa już mu przeszła
Dzien mi szybciej minie
A już się za nim stęskniłam
No i znów będziemy bajki oglądac
Ah.. superaśnie, mam nawet swoje ulubione
Agniesiak
Przywoluje Cie do porzadku.
Wczoraj wybielanie zebow, dzisiaj hot dogi.
Kochanie - jestes w ciazy. Koniec z fast foodem i innymi pierdami. Dzidzia potrzebuje zdrowego odzywiania. Przelam sie i zacznij troszke jedz zdrowiej dla dzidzi
...no masz Agniesia znowu ci sie oberwalo hahaahhaaha ty juz lepiej nie mow co robisz, bo jeszcze troche i dziewczyny sie zbiora i przeloza przez kolano i nie beda prztrzec, ze fasolka itp :-)![]()
witam sie :-)
Rozmawialam wczoraj z M na ten caly temat,powiedzialam mu co o tym wszystkim mysle, ze ja sie nie zmienie bo na lepsza juz nie dam rady i ze wlasnie chyba jestem dla niego zadobra![]()
bo zawsze z mojej strony bylo wszystko na tak... tak kochanie juz ide, tak kochanie juz robie, piore sprzatam gotuje-bo uwarzam ze to rola kobiety a on Qurwa jeszcze narzeka i jezeli tak bardzo chce zeby sie zmienila to moge sie tylko zmienic na gorsza, bede miec wszystko w dupie i moze wtedy doceni jaka bylam![]()
Mowil ze w sumie na kolegow opinie nie wzracal zbytnio uwagi tylko ze w piatek byl zawiesc koledze fotelik samochodowy i kolegi tesciowa zaczela bardzo na mnie napierdalacnawet Qurwa nie wiem jakim prawem skoro ta stara rure widzialam moze z 2 razy przez 10 minut
to wlasnie ta stara prukwa powiedziala ze jego stac na lepsza dziewczyne bo ja taka sraka i owaka
wiec mu powiedzialam ze jak ja spotkam nastepnym razem to ja jej pokaze jaka to ja nie intelgentna jestem
powiem jej ze jest stara rura,ze wogole jakim prawem sie wpierdala w czyjs zwiazek, ze jak jej sie nudzi to niech sobie palcem w dupe pogrzebie i nie bede wzracac uwagi ze do starszych ludzi powinno sie miec szacunek i ze wtedy bede wiedziala za co tak naprawde kaze mi sie wyprowadzic
![]()