reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

...no masz Agniesia znowu ci sie oberwalo hahaahhaaha ty juz lepiej nie mow co robisz, bo jeszcze troche i dziewczyny sie zbiora i przeloza przez kolano i nie beda prztrzec, ze fasolka itp :-):-D

reklama
:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no dobra,przyznaje sie,POJ...ALO MI SIE :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:(...ale wstyd...)
bo ogladalam obydwa filmy.Juno w kinie,a 16-letnia mame w telewizji...ale dlugo do tego dochodzilam,ze to nie to samo,wynik z tego,ze moja pamiec jest jak u starca...:baffled::baffled: w kazdym razie Juno byl dlugi i nudny,a ten drugi mi sie podobal :tak:
Jeszcze raz przepraszam za wprowadzanie Was w blad...:zawstydzona/y:

odnosnie wykresu wyglada ze trafilismy dokladnie w owulke ale z naszym szczesciem i takim sobie nasieniem pewnie to bylo za malo.. w kazdym razie nie mam zadnych objawow ani na to ani na to.. no chyba ze liczyc bol piersi ale co miesiac tak mam..

u mnie ten plan sie nie sprawdzil.. bylo co dzienni i lipa.. niestety my musimy sobie dawkowac życiodajny płyn..
to juz niedlugo tescik!Trzymam kciuki!!!! my tez dawkowalismy co 2 dni :tak:

Szafirku jak się czujesz?
Super15.gif
za pozytywny test!!!!
czuje sie dobrze :tak:ogolnie najwiekszym objawem jest to,ze mam dziwne przeczucie,ze sie udalo...ale na razie nie chce zapeszac.A poza tym,delikatny bardzo delikatny bol w podbrzuszu jak na @ i brak bolu piersi (?) i brak wilczego apetytu na slodycze (?)
dzieki za kciuki,ja teraz trzymam za Ciebie kciuki z calego serca!!!!!!!!!!!!!!o ktorej bedziesz miala wynik bety?bo musze jutro dluzej zostac w pracy i bede pewnie dopiero poznym wieczorem :-(

Dziewczyny strasznie się boję...
Peureux04.gif
wiem,ze latwo powiedziec nie boj sie,ale musisz sobie wmowic,ze stres nic Ci nie da,a jesli sie udalo,to tylko bedzie szkodzil fasolce!tyle dziewczyn trzyma tu za Ciebie kciuki,ze nie ma innej opcji MUSI BYC DOBRZE!!!!

bardziej się czuję na @ niż na ciąże...niestety!
nic dziwnego,przeciez objawy jak na @ sa identyczne jak na ciaze!!

Co u mnie...staranka w toku, ksiazkowe co 2 dni, owulka pewnie jutro lub we wtorek sikne dzis na testa to sie okaze. Jutro ide na konsultacje z gin. co do mojej operacji (niecierpie tego slowa)droznosci, wiem jedno nie chce laparoskopii strasznie sie jej boje+pamietam ta z przed 3 lat i jak sie po niej czulam. Zobaczymy co mi powiedza jutro.
Nastroj jak bym byla na hustawce, juz nawet nie wiem jak jest dzisiaj.
daj znac jutro jak po konsultacji i kiedy ten nieprzyjemny zabieg :baffled:

Ja tez w tym cyklu na "Agniesiaka" :-):-D:-):tak:
ja tez w tym cyklu "na Agniesiaka",tylko bez testow owu.:-):-)

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: no dobra,przyznaje sie,POJ...ALO MI SIE :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:(...ale wstyd...)
bo ogladalam obydwa filmy.Juno w kinie,a 16-letnia mame w telewizji...ale dlugo do tego dochodzilam,ze to nie to samo,wynik z tego,ze moja pamiec jest jak u starca...:baffled::baffled: w kazdym razie Juno byl dlugi i nudny,a ten drugi mi sie podobal :tak:
Jeszcze raz przepraszam za wprowadzanie Was w blad...:zawstydzona/y:

daj znac jutro jak po konsultacji i kiedy ten nieprzyjemny zabieg :baffled:

ja tez w tym cyklu "na Agniesiaka",tylko bez testow owu.:-):-)

1. ja juz nic nie chcialam sie odzywac...ale gront, ze sie wyjasnilo.

2. dam znac napewno, wizyta jest o 15:20 czasu UK

3.hahahaahhahaa "na Agniesiaka" metoda miesiaca

lece na kawke + ciasto babanowe (wlasnej roboty)+ filmik, do pozniej

Agniesiak

Przywoluje Cie do porzadku. :shocked2::shocked2:
Wczoraj wybielanie zebow, dzisiaj hot dogi.
Kochanie - jestes w ciazy. Koniec z fast foodem i innymi pierdami. Dzidzia potrzebuje zdrowego odzywiania. Przelam sie i zacznij troszke jedz zdrowiej dla dzidzi

...no masz Agniesia znowu ci sie oberwalo hahaahhaaha ty juz lepiej nie mow co robisz, bo jeszcze troche i dziewczyny sie zbiora i przeloza przez kolano i nie beda prztrzec, ze fasolka itp :-):-D

Laski - bez przesadyzmu :-D pamiętajcie że nadgorliwość jest gorsza od faszyzmu ;-) Czasem człowiek musi bo inaczej się udusi.. sama zezarlam kilka mcmackow w ciazy i jakos jestesmy w dwupaku...

:-D:-D ja tez tak mam:tak: Dziś kupiłam bułki i parówki i będe na kolację robic sobie sama hot-dogi:tak: Uwielbiam:-D Jutro idę już do Filipka, którym się opiekuje bo ospa już mu przeszła:tak:Dzien mi szybciej minie:tak:A już się za nim stęskniłam:-D No i znów będziemy bajki oglądac:tak: Ah.. superaśnie, mam nawet swoje ulubione:tak::-D:-D

HOT DOG domowu - palce lizac - i jaka to roznica.. hot dog czy miesko z bulka?????? Jedz miesko bedziesz zdrowsza a i hematokryt bedzie wyzszy...

Agniesiak

Przywoluje Cie do porzadku. :shocked2::shocked2:
Wczoraj wybielanie zebow, dzisiaj hot dogi.
Kochanie - jestes w ciazy. Koniec z fast foodem i innymi pierdami. Dzidzia potrzebuje zdrowego odzywiania. Przelam sie i zacznij troszke jedz zdrowiej dla dzidzi
Ale to takie domowe.. :zawstydzona/y:

Kurka.. juz nic lepiej nie mówię:tak::-D:-D:-D
Bo rzeczywiście przez kolano nas (mnie i Fasoliniowego Tomusia) przełożą i obydwoje oberwiemy;-):-D:-D

witam sie :-)

Rozmawialam wczoraj z M na ten caly temat,powiedzialam mu co o tym wszystkim mysle, ze ja sie nie zmienie bo na lepsza juz nie dam rady i ze wlasnie chyba jestem dla niego zadobra :sorry2:
bo zawsze z mojej strony bylo wszystko na tak... tak kochanie juz ide, tak kochanie juz robie, piore sprzatam gotuje-bo uwarzam ze to rola kobiety a on Qurwa jeszcze narzeka i jezeli tak bardzo chce zeby sie zmienila to moge sie tylko zmienic na gorsza, bede miec wszystko w dupie i moze wtedy doceni jaka bylam :sorry2:
Mowil ze w sumie na kolegow opinie nie wzracal zbytnio uwagi tylko ze w piatek byl zawiesc koledze fotelik samochodowy i kolegi tesciowa zaczela bardzo na mnie napierdalac :angry: nawet Qurwa nie wiem jakim prawem skoro ta stara rure widzialam moze z 2 razy przez 10 minut :szok: to wlasnie ta stara prukwa powiedziala ze jego stac na lepsza dziewczyne bo ja taka sraka i owaka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiec mu powiedzialam ze jak ja spotkam nastepnym razem to ja jej pokaze jaka to ja nie intelgentna jestem :wściekła/y: powiem jej ze jest stara rura,ze wogole jakim prawem sie wpierdala w czyjs zwiazek, ze jak jej sie nudzi to niech sobie palcem w dupe pogrzebie i nie bede wzracac uwagi ze do starszych ludzi powinno sie miec szacunek i ze wtedy bede wiedziala za co tak naprawde kaze mi sie wyprowadzic :cool2:

Ale tu dzisiaj cichutko i spokojnie :-) Leniwa niedziela :-) U nas leż błogie lenistwo. M gra w grę na kompie, hehe, mój mały chłopczyk ;-) a ja podglądam co piszecie, siedzę sobie w piżamce i dochodzę do siebie po imprezce :-)

Lilu, dobrze, że powiedziałaś M, co czujesz. Ale co on na to wszystko poza tym, że nie brał pod uwagę opinii innych?

witam sie :-)

Rozmawialam wczoraj z M na ten caly temat,powiedzialam mu co o tym wszystkim mysle, ze ja sie nie zmienie bo na lepsza juz nie dam rady i ze wlasnie chyba jestem dla niego zadobra :sorry2:
bo zawsze z mojej strony bylo wszystko na tak... tak kochanie juz ide, tak kochanie juz robie, piore sprzatam gotuje-bo uwarzam ze to rola kobiety a on Qurwa jeszcze narzeka i jezeli tak bardzo chce zeby sie zmienila to moge sie tylko zmienic na gorsza, bede miec wszystko w dupie i moze wtedy doceni jaka bylam :sorry2:
Mowil ze w sumie na kolegow opinie nie wzracal zbytnio uwagi tylko ze w piatek byl zawiesc koledze fotelik samochodowy i kolegi tesciowa zaczela bardzo na mnie napierdalac :angry: nawet Qurwa nie wiem jakim prawem skoro ta stara rure widzialam moze z 2 razy przez 10 minut :szok: to wlasnie ta stara prukwa powiedziala ze jego stac na lepsza dziewczyne bo ja taka sraka i owaka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wiec mu powiedzialam ze jak ja spotkam nastepnym razem to ja jej pokaze jaka to ja nie intelgentna jestem :wściekła/y: powiem jej ze jest stara rura,ze wogole jakim prawem sie wpierdala w czyjs zwiazek, ze jak jej sie nudzi to niech sobie palcem w dupe pogrzebie i nie bede wzracac uwagi ze do starszych ludzi powinno sie miec szacunek i ze wtedy bede wiedziala za co tak naprawde kaze mi sie wyprowadzic :cool2:
I co na to wszystko M?:-) Kurka a dlaczego to Ty masz się wyprowadzic? SKoro jemu coś nie pasuje to niech on się wyprowadzi:-D
Ale świetnie to napisałaś, podoba mi się:tak:

reklama
Do góry