reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
jutro będzie 14 dni po IUI...muszę zrobić bete bo biorę duphaston i jak go nie odstawię to nie będzie @.... lekarz kazał zrobić po 12 dniach bete ale ja się wczoraj bałam!
Mam doła bo wiem że znowu będę płakać ale wiem że i tak się nie poddam, najbardziej się martwie kasą na in vitro...

Kochana, jeszcze nie znasz wyniku bety wiec sie uspokoj, bo jak Cie zaraz....:angry:
Nie masz czego sie bac, im wczesniej bedziesz wiedziala na czym stoisz tym lepiej. Wiem, ze in vitro jest bardzo kosztowne ale zobacz na przyklad :

PROGRAM "IN VITRO DO SKUTKU",
TYLKO W KLINICE INVICTA W WARSZAWIE

Szanowni Państwo,

Od 21 kwietnia Klinika Leczenia Niepłodności INVICTA w Warszawie
rozpoczyna program "IN VITRO DO SKUTKU".

Ideą programu - w ramach jednorazowej - zryczałtowanej opłaty - jest zapewnienie procesu leczenia (procedura zapłodnienia pozaustrojowego IVF ICSI) - do skutku - aż do uzyskania pozytywnego efektu jakim jest ciąża oraz zminimalizowanie ryzyka finansowego po stronie pacjenta.

Przystąpienie do programu jest uwarunkowane badaniami kwalifikacyjnymi.

Wszystkich zainteresowanych pacjentów prosimy o kontakt:
Indywidualny Konsultant Programu: 696 731 961 (Pn. - Pt. godz. 8.00 - 20.00)

Szczegółowy regulamin programu jest dostępny w Klinice Leczenia Niepłodności INVICTA w Warszawie, ul. Złota 6.

Zgłoszenia i kwalifikacja Pacjentów do programu "IN VITRO DO SKUTKU" odbywają się do 31 lipca 2009 r.

INVICTA Klinika Leczenia Niepłodności - macierzyństwo i ojcostwo

A poza tym z tego co wiem, to mozna placic w wielu klinikach na raty. Druga rzecz, to to ze zawsze mozesz przyjechac do Anglii i dostaniesz minimum jeden zabieg za darmo.
No ale o czym my w ogole mowimy, skoro jestes przed beta i moze sie okazac, ze juz nigdy nie bedziesz musiala sie tym martwic :-D:-):-D Kciuki zacisniete :-D:-D

P.S. Sorry Lolitko, ze wczoraj wyszlam w srodku rozmowy bez pozegnania ale moj m. bez mojej wiedzy i konsultacji zamowil nam taxi a potem mi powiedzial, ze mam 15 minut zeby sie przygotowac do wyjscia (jechalimy na 30ste urodziny naszego przyjaciela). Przepraszam :sorry2:

Ostatnia edycja:
Czesc

Witam was dziewczynki, znowu pare dni przerwy, podczytywalam was ale jakos nie wiedzialam co mam wam napisac :baffled:

Lilu slonko powiedzialam mojemu M co sie stalo u ciebie i jego zdanie bylo jednoznaczne "bedzie ci lepiej bez niego, to bardzo niedojrzale podejscie, skoro tak bardzo slucha sie znajomych a nie mysli o tobie". Kochana prawda jest taka i nie oszukujmy sie jesli dojdzie do waszego rozstania bedzie ci trudno, bo nowa sytuacja i bedziesz musiala zmienic pare rzeczy ale jestes silna kobietka i wierze ze sobie poradzisz. Mowisz, ze powrot do Polki to wstyd, nie prawda to nie twoja wina a rodzice by napewno ci pomogli, jednak moim zdaniem wykorzystaj sytuacje bedac w UK. Pisalas, ze go kochasz, moze pogadaj z nim, o co tak naprawde chodzi to bardzo dziwne, ze tak z nikad pojawila sie taka decyzja. Moze jeszcze nie wszystko stracone. Lilu przytulam mocno i mama nadzieje, ze wszystko sie jakos ulozy. BUZIAKI

Martynka 3mam kciuki za jutro.

Czesc dziewczyny...chce wam powiedziec, ze u mnie wszystko dobrze, pozbierałam sie i wszystko jest oki
Teraz czekam na okres , jeden cykl odczekam i potem moge wrocic znow do staranek
Witamy cie ponownie na BB super, ze wrocilas i jest OK.
* zaktualizowałam listę staraczek 2009 o nowe fasolki :) wygląda imponująco :)
dziekuje za wpisaniem mnie na liste, jest na juz troche...
Dzien dybry :-D
Przyszlam sie pochwalic, ze na dyplomie bede miec angielski odpowiednik 5 :-D:-D:-D:-D
Druga rzecz, to w ta srode bylismy w klinice i jestem w szoku, bo juz zaczynamy caly proces q IVF. Po najblizszym@ bede musiala tam jezdzic na monitoring, w sierpniowym cyklu, 21 dnia zaczynam "uspienie" a we wrzesniu stymulacja i transfer :-D:-):-D Trzymajcie kciuki cioteczki, tak sie ciesze ze chyba sie posikam :-D
WIELKIE GRATULACJE za piateczke i trzyma kciukasy za caly proces IVF, jestem w szoku :-):-D jak szybko (mi tez sie udzielilo)

Dziewczyny strasznie się boję...
Peureux04.gif
Martynko pamietaj my wszystkie
21.jpg

bedzie dobrze.. teraz sie nie zamatrwiaj co dalej..

Co u mnie...staranka w toku, ksiazkowe co 2 dni, owulka pewnie jutro lub we wtorek sikne dzis na testa to sie okaze. Jutro ide na konsultacje z gin. co do mojej operacji (niecierpie tego slowa)droznosci, wiem jedno nie chce laparoskopii strasznie sie jej boje+pamietam ta z przed 3 lat i jak sie po niej czulam. Zobaczymy co mi powiedza jutro.
Nastroj jak bym byla na hustawce, juz nawet nie wiem jak jest dzisiaj.

przed ...jutro beta!

bardziej się czuję na @ niż na ciąże...niestety!
kochana, trzymam kciuki i wierze, ze sie uda - badz dobrej mysli...po co sie denerwowac...

Gosiu, tak strasznie mi przykro :( /przytulam
dzieki kochana...
jutro będzie 14 dni po IUI...muszę zrobić bete bo biorę duphaston i jak go nie odstawię to nie będzie @.... lekarz kazał zrobić po 12 dniach bete ale ja się wczoraj bałam!
Mam doła bo wiem że znowu będę płakać ale wiem że i tak się nie poddam, najbardziej się martwie kasą na in vitro...
ja dostawalam @ mimo brania duphastonu - on tego nie zaburza... dwa razy bralam nie 10dni tylko do @ albo testu ciazowego... nawet jak beta nie wyjdzie to test i do gina na usg najpierw idz zanim odstawisz...
z tego co kojarze to luteina zaburza miesiaczke bo jest naturalna ale nie bierz tego za pewnik.
Duphaston nie opozni @...

A mnie cos wzieło na zupę i gotuję kalafiorową:-D Tylko wiecie.. ja żadnych zdolności nie mam:zawstydzona/y::-) Więc kupiłam mrożonke Hortexu:zawstydzona/y::-D Niech ten mój M juz wraca bo ja tu z głodu padnę;-):-D On tak niesamowicie dobrze gotuje:tak::-)
Byłam na malych spozywczych zakupach bo juz pustki w lodówce.. normalnie jak M przyjedzie to najpierw mi coś pysznego ugotuje a potem będziemy sie witac;-):-D

Magda - realizujesz widzę dalej plan "na Agniesiaka":-p seks codziennie ;-)
Ja Wam powiem jak jest na "Agniesiaka":-p Mierzenie tempki, testy owu plus przytulanko co drugi dzien a dla rozluźnienia nieraz i pomiędzy;-):-)

Ja wiem kochana że to zadnej gwarancji na fasolke mi nie daje ale do stracenia tez nic nie mam.To mój 2 cykl starań więc spokojnie jak nie teraz to następnym razem:tak:Określenie ZYCIODAJNY PŁYN bardo mi się podoba
Kochana ja się wziełam do "planu Agniesiaka" własnie w drugim cyklu:tak: i postanowiłam,że musi sie udac bo robię już max tego co mam do zrobienia:tak: Także trzymam kciukasy by i Tobie się udało:tak::-)
przed ...jutro beta!
Kochana główka do góry, nie zamartwiaj się na zapas:tak: Mykaj jutro na betkę i wracaj szybciutko z wynikiem do nas:tak:Trzymam kciuki Kochana:tak::-)

Agniesiak , co Ty wymyslilas z tym wybielaniem zebow. No przeciez nie jestes glupia laska, to skad taki chory pomysl?? Sorry ale jak dla mnie to zajebiscie nierozsadnie i egoistycznie dzialasz :///// Zdenerwowalam sie >((
A nie wiem co ja wymysliłam. Po prostu nałożyłam żel i tyle:-p Całkiem zapomniałam o Fasolce bo nie mam żadnych objawów..:tak: No ale już będe uważac.. 21lipca ide na wizyte do gin i jak ujrze Fasolinke to już będę szczęśliwa:-D

reklama
Do góry