martyna222
udało się ! :)
Zamykam idę robić obiad...buziaki!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jutro będzie 14 dni po IUI...muszę zrobić bete bo biorę duphaston i jak go nie odstawię to nie będzie @.... lekarz kazał zrobić po 12 dniach bete ale ja się wczoraj bałam!
Mam doła bo wiem że znowu będę płakać ale wiem że i tak się nie poddam, najbardziej się martwie kasą na in vitro...
Witamy cie ponownie na BB super, ze wrocilas i jest OK.Czesc dziewczyny...chce wam powiedziec, ze u mnie wszystko dobrze, pozbierałam sie i wszystko jest oki
Teraz czekam na okres , jeden cykl odczekam i potem moge wrocic znow do staranek
dziekuje za wpisaniem mnie na liste, jest na juz troche...* zaktualizowałam listę staraczek 2009 o nowe fasolkiwygląda imponująco
![]()
WIELKIE GRATULACJE za piateczke i trzyma kciukasy za caly proces IVF, jestem w szoku :-)Dzien dybry
Przyszlam sie pochwalic, ze na dyplomie bede miec angielski odpowiednik 5
Druga rzecz, to w ta srode bylismy w klinice i jestem w szoku, bo juz zaczynamy caly proces q IVF. Po najblizszym@ bede musiala tam jezdzic na monitoring, w sierpniowym cyklu, 21 dnia zaczynam "uspienie" a we wrzesniu stymulacja i transfer:-)
Trzymajcie kciuki cioteczki, tak sie ciesze ze chyba sie posikam
![]()
Martynko pamietaj my wszystkieDziewczyny strasznie się boję...![]()
przed ...jutro beta!
kochana, trzymam kciuki i wierze, ze sie uda - badz dobrej mysli...po co sie denerwowac...bardziej się czuję na @ niż na ciąże...niestety!
dzieki kochana...
Gosiu, tak strasznie mi przykro/przytulam
ja dostawalam @ mimo brania duphastonu - on tego nie zaburza... dwa razy bralam nie 10dni tylko do @ albo testu ciazowego... nawet jak beta nie wyjdzie to test i do gina na usg najpierw idz zanim odstawisz...jutro będzie 14 dni po IUI...muszę zrobić bete bo biorę duphaston i jak go nie odstawię to nie będzie @.... lekarz kazał zrobić po 12 dniach bete ale ja się wczoraj bałam!
Mam doła bo wiem że znowu będę płakać ale wiem że i tak się nie poddam, najbardziej się martwie kasą na in vitro...
Magda - realizujesz widzę dalej plan "na Agniesiaka"seks codziennie ;-)
Ja wiem kochana że to zadnej gwarancji na fasolke mi nie daje ale do stracenia tez nic nie mam.To mój 2 cykl starań więc spokojnie jak nie teraz to następnym razemOkreślenie ZYCIODAJNY PŁYN bardo mi się podoba
przed ...jutro beta!
Agniesiak , co Ty wymyslilas z tym wybielaniem zebow. No przeciez nie jestes glupia laska, to skad taki chory pomysl?? Sorry ale jak dla mnie to zajebiscie nierozsadnie i egoistycznie dzialasz :///// Zdenerwowalam sie >((
A mnie cos wzieło na zupę i gotuję kalafiorową![]()
Ja Wam powiem jak jest na "Agniesiaka"Mierzenie tempki, testy owu plus przytulanko co drugi dzien a dla rozluźnienia nieraz i pomiędzy;-):-)
kalafiorowa mialam dwa dni temu hmmmmmmm mniam, mniam.
Ja tez w tym cyklu na "Agniesiaka" :-):-)
![]()