ELI głowa do góry łatwo przyszły to i łatwo zejdą te słodkie kilogramki:-) i to naprawde mało prawdopodobne zebys przytyła jeszcze 12
Nasze małe pijawki bedą miały bojowe zadanie po porodzie - mają tyle jesc zeby mama wyglądała jak przed porodem :-)

Nasze małe pijawki bedą miały bojowe zadanie po porodzie - mają tyle jesc zeby mama wyglądała jak przed porodem :-)

I skończyłam z 23 kg na plusie. Ale wydaje mi się, że pod koniec głównie wody nabierałam, bo puchłam straszliwie. Teraz, w sierpniu tym bardziej się tego spodziewam. Na początku ciąży miałam nadzieję, że przytyję tak 20 kg, ale wygląda na to, że będzie tak samo, jak ostatnio. Widocznie mój organizm tyle potrzebuje 

wyglądała jak pająk... chude nogi i ręce i mega gigantyczna kulka po środku... jestem w stanie uwierzyć we wszystko... ja zauważyłam spadek wagi w ciagu ostatniego tyg o 1 kg.. jeśli tendencja spadkowa się utrzyma to jak powiedział lekarz... lada moment rodzimy... (ponoć to jeden ze zwiastunów zbliżającego się porodu... a kilka ich już zaliczyłam...)