reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

tak samo! i wszystko kończy się tak że Olek wyciąga Młodego z wózka i jedno z nas nosi go na rękach, a drugie ma dwa wózki do pchania - sklepowy i Bartka :no: hahaha, a ostatnio mężowy wziął Bartka na barana, a mały wypił wcześniej sporo herbatki i ulał tą herbatką na głowę tatusia :-D
Hahaha, a moj jak byl jeszcze malutki darl sie kiedys jak bylismy na zakupach, ze glodny, wiec szybko wpadlismy do mcdonalda, nie bylo miejsca, tyle ludzi,ze masakra, no ale ktos sie usunol i tata szybko dal flache, a ja poszlam do kolejki cos kupic, maly zjadl flache i zadowolony to tata go nad glowe i rozsmiesza, wszysyc sie smiali a za chwile maly cala!! zawartosc butelki wyrzygal taci na glowe, jakies 200 ml, M byc caly bialy, kapalo mu z rzes, ze oczu nie mogl otworzy, ja sie odwrocilam w druga strone i udaje, ze ich nie znam hehehe:-D:-D:-D:-D

no nieźle. Mój mi zawsze ulewa za mój dekold:no::no::no:

... i od razu mi się weselej zrobiło:tak:

YouTube - Libya - Children Song .... طبيلة ... أغنية للأطفال

Kaja, Bartek woli Bebe Lilly - Halo dziadku - Onet.pl Teledyski :tak: uwielbia tą piosenkę, śmieje się i piszczy do Lilly ( nie mówcie Karolince :sorry2::zawstydzona/y: ).

no nie? :tak::tak::tak:
działa również przy jedzeniu, jak mały nie chce jeść to zapodaję mu tą piosenkę i już ładnie je :tak:
ma jeszcze drugą, którą lubi Holly Dolly - Don't Worry Be Happy - Onet.pl Teledyski
ale jednak Halo dziadku to jego hit lata 2009 :-D
Wszystkie superow:tak:
:tak:
mdli mnie jakoś dziwnie :confused::sorry2:
Ja bez badania moge stwierdzic, ze ciaza, ale Tajger przyjdzie i potwierdzi:cool2:

natalkaa - jak możesz to podpytaj w sprawie tych mazur - byłabym wdzięczna. Dzięki. Będę czekać na jakie wieści
Spytam i tak tylko bede bardziej obcykana w temacie dam znac:-)

reklama
Witajcie mamuski, jak produkcja przez weekend pewnie nie dam rady nadrobic ale bedę starała się:tak::tak::tak:

U nas weekend super, tylko jak zwykle pogoda psikusa zrobila:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:i bylo troszke pochmurnie a dzisiaj oczywiscie bezchmurne niebo:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Julcia zasnęla to troszeczke was poczytam

Milego dzionka

Troszku Was podczytalam, ale produkcje macie niesamowitą:-D:-D:-D

Az boję się pomyśleć co bedzie za tydzien...wybieramy sie na tydzien moze dwa na nasza dzialeczkę, komputer oczywiscie bierzemy, ale pewnie czasu bedzie malo na BB:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo licze na piekna pogode:happy2::happy2::happy2::happy2:

dzien dobry....

nie dosc ze nocka do bani...mały zasnal o 22.00 a wstal juz o 6.20...i budzil sie w tym czasie z 5 razy...:no::no:jak nie lepiej juz nie licze:angry::angry:

i o 11 zasnal...ale jakie cyrki...darl sie i darl....czopka tez wlozyc ciezko bylo ale jakos ogarnelam i zasnal na rekach...zobacze jak bedzie jak juz sie obudzi...:-:)-(

My wlasnie wrocilysmy ze sklepu....
A ten rozdarciuch cala droge sie darl...:baffled::baffled::baffled::baffled:
Zdjela buty,skopala skarpetki...a ja liczylam w duchu zeby zachowac spokoj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

My wlasnie wrocilysmy ze sklepu....
A ten rozdarciuch cala droge sie darl...:baffled::baffled::baffled::baffled:
Zdjela buty,skopala skarpetki...a ja liczylam w duchu zeby zachowac spokoj:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

no to mozemy razem polaczyc sie w bolu.....
ide spac:-:)zawstydzona/y:

i mój też dziś rozdarty :no::baffled::baffled: a jak mężowy wróci z pracy i zjemy obiadek mamy jechać rozejrzeć się za tą spacerówką, porównać ceny i w ogóle. I na samą myśl mi się odniechciewa :baffled:

reklama
Do góry