Natalkaa
Oskarkowa Mamusia =))
Hahaha, a moj jak byl jeszcze malutki darl sie kiedys jak bylismy na zakupach, ze glodny, wiec szybko wpadlismy do mcdonalda, nie bylo miejsca, tyle ludzi,ze masakra, no ale ktos sie usunol i tata szybko dal flache, a ja poszlam do kolejki cos kupic, maly zjadl flache i zadowolony to tata go nad glowe i rozsmiesza, wszysyc sie smiali a za chwile maly cala!! zawartosc butelki wyrzygal taci na glowe, jakies 200 ml, M byc caly bialy, kapalo mu z rzes, ze oczu nie mogl otworzy, ja sie odwrocilam w druga strone i udaje, ze ich nie znam hehehetak samo! i wszystko kończy się tak że Olek wyciąga Młodego z wózka i jedno z nas nosi go na rękach, a drugie ma dwa wózki do pchania - sklepowy i Bartkahahaha, a ostatnio mężowy wziął Bartka na barana, a mały wypił wcześniej sporo herbatki i ulał tą herbatką na głowę tatusia
![]()

no nieźle. Mój mi zawsze ulewa za mój dekold
... i od razu mi się weselej zrobiło
YouTube - Libya - Children Song .... طبيلة ... أغنية للأطفال
Kaja, Bartek woli Bebe Lilly - Halo dziadku - Onet.pl Teledyskiuwielbia tą piosenkę, śmieje się i piszczy do Lilly ( nie mówcie Karolince
).
Wszystkie superowno nie?
działa również przy jedzeniu, jak mały nie chce jeść to zapodaję mu tą piosenkę i już ładnie je
ma jeszcze drugą, którą lubi Holly Dolly - Don't Worry Be Happy - Onet.pl Teledyski
ale jednak Halo dziadku to jego hit lata 2009![]()

Ja bez badania moge stwierdzic, ze ciaza, ale Tajger przyjdzie i potwierdzimdli mnie jakoś dziwnie![]()

Spytam i tak tylko bede bardziej obcykana w temacie dam znac:-)natalkaa - jak możesz to podpytaj w sprawie tych mazur - byłabym wdzięczna. Dzięki. Będę czekać na jakie wieści