Kaja, Bartek woli Bebe Lilly - Halo dziadku - Onet.pl Teledyski
uwielbia tą piosenkę, śmieje się i piszczy do Lilly ( nie mówcie Karolince 
).

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
o takiej to się powodziPewnie Karolince wydaje się że nadal jest weekend;-)
Helo :-)
Nie wyspałam sie dzisiaj ... mały mi sie budził co chwile w nocy ... pewnie zęby
Byłylismy wczoraj na zakupach, mały nie chciał w ogole we wózku siedziec... ryk taki ze szok, cały czas musielismy go nosic, nawwet nie mogłam go ululac do snu. Dopiero padł mi na rękach w pionie i mogłam go odłozyc do wózka.... no masakra.
Wczoraj się wkurzyła. Pojechalismy do teściowej a tak zawsze mają w kazdym pomieszczeniu okna pootwierane i przeciągi są. Mówie zeby pozamykali drzwi, albo okno w kuchni a w pokoju zostawili, zeby mały nie lezał w przeciągu. No weic zamkneli, za chwile patrze a okno juz jest otwarte wiec zamnknęłam drzwi. A teściowa poszła z mały do drugiego pokoju ja patrze a tam okno otwarte jak szeroko i jeszcze stanęłą z nim w drzwiach a przeciąg taki ze mni aż wiało. No kurde mówie do niez zawsze jak do słupa. Mały juz dzisiaj obudził sie z karatem :-(. Jak znowu bedzie miał zapalenie ostrzeli to ją zabije.![]()
Witam się i ja :-)
U nas nocka świetna, Bartek wstał tylko raz, o 4no i jego buzia wygląda juz dużo lepiej
A wiecie co, wczoraj wyprałam wszystkie pluszaki i wrzuciłam z nimi do pralki takie serce, które jak się naciśnie to mówi I Love You, no i wieczorem już suche te maskotki rozłożyłam w pokoju, później położyliśmy się spać i koło północy się zaczęło. Śpimy, śpimy i nagle w tej ciszy nocnej odzywa się głos I LOVE YOUmyślałam że mi się przyśniło, ale po 15 min znowu I LOVE YOU
jak w jakimś tandentnym horrorze
![]()
po kolejnym razie obudziłam męża że ja się boję
jak znowu usłyszałam I LOVE YOU to wyniosłam to serce do kuchni. Słyszałam że jeszcze kilka razy tam mamrotało, rano też kilka razy wyznało mi miłość ale od 1,5 godz narazie jest spokój
![]()
ja bylam w tym roku pierwszy raz w zyciu na Mazurach, bo moj stamtad pochodzi, suuper piekne lasy i jeziora, ale bylam raczej w takich znanych miejscach jak Olsztyn, Ostroda, a w takich malych turystycznych sie raczej nei orientuje, ale jk moj wroci z pracy to moze Ci cos podpoeim, bo on zna MAzury jak wlasna kieszen i tez bardzo lubi lowic rybki![]()
suuuuuuperKaja, Bartek woli Bebe Lilly - Halo dziadku - Onet.pl Teledyskiuwielbia tą piosenkę, śmieje się i piszczy do Lilly ( nie mówcie Karolince
).
tak samo! i wszystko kończy się tak że Olek wyciąga Młodego z wózka i jedno z nas nosi go na rękach, a drugie ma dwa wózki do pchania - sklepowy i Bartkahahaha, a ostatnio mężowy wziął Bartka na barana, a mały wypił wcześniej sporo herbatki i ulał tą herbatką na głowę tatusia
![]()
mdli mnie jakoś dziwnie![]()
u nas ostatnio za każdym razem są takie cyrki na zakupach
a co do teściowej, to chyba jest niepoważna![]()
mdli mnie jakoś dziwnie![]()
no nie?
działa również przy jedzeniu, jak mały nie chce jeść to zapodaję mu tą piosenkę i już ładnie je
ma jeszcze drugą, którą lubi Holly Dolly - Don't Worry Be Happy - Onet.pl Teledyski
ale jednak Halo dziadku to jego hit lata 2009![]()
Kaja, Bartek woli Bebe Lilly - Halo dziadku - Onet.pl Teledyskiuwielbia tą piosenkę, śmieje się i piszczy do Lilly ( nie mówcie Karolince
).