reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wpadam z rana, oki mała dojada, moze jeszcze na godzinke asnie, widze ze tylko jedna strona do nadrobienia-no to lece

reklama
M poszedł przed pracą do biedronki zrobić małe zakupki ,wziął ze soba Oliwke więc mam troche spokoju,ide ogarnąć troszkę jak ich nie ma i wstawić pranie :-):-)

Oooo, tylko Natalineczce dowcip( i to tez jeden) sie podobał??? Ale mi śmutnio...

Ania mi wlasnie pisala ze nie moze sie zalogowac na BB jutro ma przymiarke sukni normalnie ciekawosc mnie zrzera bo ja duzo pozmieniala:-):-):-)
napisalam jej ze jak dalej nie bedzie mogla wejsc na BB to zeby chociaz na gg fotki z przymiarki przeslala :-):-) biedna jest non stop w ruchu duzo latania i zalatwiania przed weselem:-):-):-) ale obraczki juz maja:-):-)
Pewnie z nerwów hasła nie pamięta. No a latanie jak to przed własnym weselaem, później odsapnie.

Wszystkie rewelacja, bardzo mi sie podobaja.

A ta mi sie w ogóle nie podoba, no może kolor. A modelka to już w ogóle jak z krzyża zdjęta:-)

Pizza przyjechała :tak::tak::tak::tak::tak::tak::-):-):-):-):-)ale godzina na jedzenie niezła co :szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
Godzina na jedzienie pó biedy, ale na jakie jedzenie:szok::szok::szok:. Chociaz poćwiczyliście po tych kaloriach??:-D

Hej! Melduję że wróciłam od mamy:-) i na razie trochę w domku posiedzę. U mamy było fajnie...przez dzień maliny, wiśnie...po południu odwiedzalam znajomych i rodzinę, a wieczorem pogaduchy z rodzicami:tak:

Teraz mama jedzie do sanatorium więc do sierpnia siedzę w domu chyba że mąż coś wymyśli...(urlop)...albo weżmie nas ze sobą, bo i taka opcja jest możliwa

Pozdrawiam!!!
No, witamy!

No właśnie, Agnes, przypomniałaś mi o praniu, kurcze, musze popoprawiać, to co się nie doprało po szaleństwach weekendowych.Kupiła mi mama w biedronce odplamiacz vanish, chyba ze 3 litry za 15zł, sama używa i mówi, że dobry. No licze, ze mi uratuje te ciuszki.
A ja decyzje podjęłam-jade do Beaty, rozprawa jest siedemnastego, więc zaraz po niej ( 17-18) wyjezdzam. Autobus jest późno, bo o 22.55, ale to jedyny, który jedzie krócej niż 3h. No i mała pewnie prześpi i chłodno będzie. Wali mnie to wszystko , wstrzymuje przelew na czynsz i jade. No kuźwa też mi się coś należy. Umawiałyśy się na ten wyjazd juz rok temu na ostatniej wizycie i nie odpuszczę. Piotr troszke tym podłamany, bo finanse masakra, ale wie jak mi zależy, więc nic nie mówi.

A jak tam palaczki? Ja "nie pale" drugi dzień, tzn, zamiast 20 w dwa dni -wypaliłam 4-to mega sukces jak na mnie. Wiki-ile Ci tam jeszcze w tej paczce zostało???

No właśnie, Agnes, przypomniałaś mi o praniu, kurcze, musze popoprawiać, to co się nie doprało po szaleństwach weekendowych.Kupiła mi mama w biedronce odplamiacz vanish, chyba ze 3 litry za 15zł, sama używa i mówi, że dobry. No licze, ze mi uratuje te ciuszki.
A ja decyzje podjęłam-jade do Beaty, rozprawa jest siedemnastego, więc zaraz po niej ( 17-18) wyjezdzam. Autobus jest późno, bo o 22.55, ale to jedyny, który jedzie krócej niż 3h. No i mała pewnie prześpi i chłodno będzie. Wali mnie to wszystko , wstrzymuje przelew na czynsz i jade. No kuźwa też mi się coś należy. Umawiałyśy się na ten wyjazd juz rok temu na ostatniej wizycie i nie odpuszczę. Piotr troszke tym podłamany, bo finanse masakra, ale wie jak mi zależy, więc nic nie mówi.

A jak tam palaczki? Ja "nie pale" drugi dzień, tzn, zamiast 20 w dwa dni -wypaliłam 4-to mega sukces jak na mnie. Wiki-ile Ci tam jeszcze w tej paczce zostało???
luna o co chodzi z tą Beatą???? bo ja chyba nie w temacie? :baffled:

LUNA jeszcze tylko 2 papierosy i koniec z paleniem

tak tak to sie tylko mówi jeszcze dwa a wychodzikolejna paczka.wiki miałas nie palić,dostaniesz w kopa w tyłek :-D:-D:-D:-D:-D

teraz bylam w rowie:-D

a tak w ogle to wczoraj kolo poludnia pojechalam z dziewczynami do psiapsioly i dzis po 17 wrociłysmy:-)
owssemodpoczelam odstresowalam sie ale jak przyjechalam do domu to co?p mila zrobic doslownie 3 rzeczy i nic nie zrobil!!!!!!!!!!!!!!1
nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a do tego jeszcze syfu narobil mimo ze wczoraj przed wyjciem sprztanelam
no i tez % :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

zostaw chlopa na chwile samego w domu....
trzeba pilnwac gorzej niz dziecko...

Mojego M jak zostawic samego w domu to jak wracam to idzie się załamać-istne pobojowisko.doslownie załamka.rozumiem Cie doskonale i nie dziwię sie że jesteś kurzona :tak::tak::tak::tak:
to ja tu muszę mojego pochwalić bo jak zostaje w domku sam to jak wracam to wysprzątane wypwchnione ale on jak ja kocha jak jest czyściusio a przy tym sam lubi to robić:tak:
Witam wieczorowa porą

Ja na chwilke bo trzeba na jakie.sprzytulanki namówić:-D:-D

byłam dzisiaj wAuchanie i sptkałam Anke:tak: ale akurat moj byl przy kasie i juz mialam placic wiec za bardzo nie pogadałyśmy ale mamy sie spotkac po jutrze najprawdopodobniej:tak::tak:

a teraz zmykam miłego wieczorku kochsne:tak::tak:
ale fajne spotkanie:tak:
Ania mi wlasnie pisala ze nie moze sie zalogowac na BB jutro ma przymiarke sukni normalnie ciekawosc mnie zrzera bo ja duzo pozmieniala:-):-):-)
napisalam jej ze jak dalej nie bedzie mogla wejsc na BB to zeby chociaz na gg fotki z przymiarki przeslala :-):-) biedna jest non stop w ruchu duzo latania i zalatwiania przed weselem:-):-):-) ale obraczki juz maja:-):-)
fajne tkie emocje przedweselne:-):-)no i czekamy na jakąś focię nawet z przymiarki bo inaczej to do 1 sierpnia uschniemy z ciekawośći:-)

a jedź i odocznij kasy wiecznie mało:tak::tak::tak::tak:no to palicz kochana czy graniczasz:confused::tak::-D:-D:-D:-D

u mnie za oknem iuękne słońce ślicznie jest ja wczoraj skończyłam pracę o 23.20 i musiałam wracać nocnym co jest mało fajne i w domku byłam dopiero po 24:-(ale dzisiaj idę już normalnie na 18 i skończę o normalnej godzinie:tak::tak::tak:
u mnie pod domem wodę jkąś kopią wymiana rur i musze sobie wody nałapać bo może nie być:no::no::no:
a mam tyle prania ale nie nastawiam bo jak wyłąćzą to lipa:tak:
no i dzisaj ma przyjść firm od neta bo coś szwankuje tzn muszą sprawdzić coś na kablu na całej ulicy bo moż e tam sygnał gubi przyznali się bez bicia że to ich wina:tak:wysyłają 10 a do nas dochodzi 2-3:szok::szok:

NORMALNIE SZOK
medeuska,nie trzeba kupować chińskich :no:rzeczy żeby grzybicą się zarazić:sorry2:,trzeba prysznic na porodówce w Chełmie zaliczyć:tak::-(.
:baffled::baffled::szok:
Natalineczka,może jaką firmę remontową założymy;-),bo ja to tak jak Ty,u mnie nic dłużej niż 3 m-ce nie stoi w tym samym miejscu:tak::-D.
U chłopaków to mamy łóżko piętrowe z 2 szufladami,komody
i jeszcze taka na 6 szuflad

W sypialni tylko kolor ciemniejszy a w salonie w przedpokoju wszystko z BRW.I wszystko się mieści.:tak:
super mebelki
nie no dziewczyny co jest z wami ja tu weszłam nadrabiać a tu cisza:-:)-:)-:)-:)-:)-(no sama ze sobą pisze:szok::szok::szok::szok:
Ja czasem tak tez mam wchodza a tu cisza szkoda ze nie piszemy tak jak dawniej
Ja jestem na chwilkę :tak:

Byłam w przychodni, Niki ospa już na finiszu :tak:
No i mogę jutro iść z nią do okulisty :tak: lekarka powiedziała, że już nie zaraża :tak:

Ale za to daje do wiwatu, nie daje się odłożyć na sekundkę :baffled:
To fajnie ze Niki przechodzi:tak:
Nie mam czasu, zeby cos zjesc. Juz jestem głodna i zła :angry::dry:
Oj bidulko wiem co to jest ale jedz kochana nawet nogami zebys pokarm miała

reklama
Do góry