Agnieszka&Emily
Mama Emily:)))
Super sexi"RÓŻA" na miare od Super Spr (682185786) - Aukcje internetowe Allegro
Mi sie tez taka spodobala
Mi sie tez taka spodobala
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pizza przyjechała:-):-):-):-):-)
ale godzina na jedzenie niezła co![]()
niezla.a
co z Towja dieta?
\SMACZNEGO
Dobra ja odpadam bo mi sie oczy zamykaja
Dobranoc
Natalineczka,może jaką firmę remontową założymy;-),bo ja to tak jak Ty,u mnie nic dłużej niż 3 m-ce nie stoi w tym samym miejscu.
U chłopaków to mamy łóżko piętrowe z 2 szufladami,komody
![]()
i jeszcze taka na 6 szuflad
W sypialnitylko kolor ciemniejszy a w salonie
w przedpokoju
wszystko z BRW.I wszystko się mieści.
![]()
My wczoraj przyjechalismy padnieci po 6 godzinach szalenstwa w aquaparku
Emily byla w 7 niebie strasznie jej sie podobalo nawet przerwy na jedzenie nie chciala robic bo jak wychodzilismy z wody to byl rykbylo naprawde super wszyscy padlismy jak muchy jak tylko dotarlismy do domu
![]()
ja tez zaglądam na chwilke
troche porobiłam kawke zaraz wypije moze dadza cos poczytac DzieciTak mi dzialaja na nerwy jak ich nie pozabijam do wieczora to bedzie cud
Musze sie pochwalic Gabi teraz sama siadla na nocnik i coraz lepiej jej to wołanie wychodzi ale wszyscy muszą mi pomagac bo nieraz jet tak ze jestem zajeta to nikogo nie bylo zeby ją posadzic to nadarłam sie i teraz kto w poblizu to pomaga Gabi zdjac majtuchy i przypilnowac Będe happy jak pieluchy znikną z mojej listy zakupówMoj mąż najlepiej wczoraj przyszedl z nocnej zmiany ja polecialm na chwile do mojej mamy tyle co weszlam a on dzwoni ze zalozyl pieluche Gabi to ja na niego masz jej w tej chwili zdjac zadnych pieluch a jak za godzine wrocialm to 3 pary majtek i spodenek sie suszylo na balkonie bo on usnaa Zzuzce sie nei chcialo malej posadzic
![]()
teraz zdązyla juz kolejny raz i mysle ze zalpala o co kaman ;-)
Według podręcznika Poznańskiej(kultowy podręcznik dla opiekunek dziecięcych) to już u 6-cio miesięcznego dziecka(takie co samo siedzi) powinno podejmować się próby wysadzania na nocnik
.Tyle,że co w teorii rzadko sprawdza się w praktyce
.
Moje dzieci nie nosily nigdy firmowych pamersow zawsze najtansze z real czy tesco a Gabi to czesto z lidla albo biedronki za to duzo idzie na mleko bo pije Nestle junior z kleikiem albo z miodem i do tego kaszki dosypujemy
Jedzie ksiadz przez mala miescine, na glownym skrzyzowaniu, tuz przed drzwiami komendy policji lezy rozjechany pies. Ksiadz zdegustowany brakiem reakcji zatrzymuje auto, wchodzi na komende i mowi:
- Panowie chcialem zwrocic uwage, ze przed waszymi drzwiami lezy rozjechany pies i zero reakcji z waszej strony!
Na to gliniarz glupio sie zasmial i mowi:
- Ja myslalem, ze to wy jestescie od pogrzebow.
Ksiadz na to tez z ironicznym usmiechem:
- Przyszedlem zawiadomic najblizsza rodzine
teraz bylam w rowie
a tak w ogle to wczoraj kolo poludnia pojechalam z dziewczynami do psiapsioly i dzis po 17 wrociłysmy:-)
owssemodpoczelam odstresowalam sie ale jak przyjechalam do domu to co?p mila zrobic doslownie 3 rzeczy i nic nie zrobil!!!!!!!!!!!!!!1
nic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a do tego jeszcze syfu narobil mimo ze wczoraj przed wyjciem sprztanelam
no i tez %
zostaw chlopa na chwile samego w domu....
trzeba pilnwac gorzej niz dziecko...
zamówiliśmy sobie z M pizzę, ale kurcze jak sie dowiedziałam że trzeba czekac godzine to juz mi sie odechciało
a M zamówił,spac mi sie chce a tu muszę siedzieć i czekać![]()
Ania mi wlasnie pisala ze nie moze sie zalogowac na BB jutro ma przymiarke sukni normalnie ciekawosc mnie zrzera bo ja duzo pozmieniala:-):-):-)
napisalam jej ze jak dalej nie bedzie mogla wejsc na BB to zeby chociaz na gg fotki z przymiarki przeslala :-):-) biedna jest non stop w ruchu duzo latania i zalatwiania przed weselem:-):-):-) ale obraczki juz maja:-):-)
sama wlazlam na te kiecki.ta jest fajna
Zensetti___Black Lace Dress _34-40_ tu rozmiar 40 (685784475) - Aukcje internetowe Allegro
i ta tez
Little Creamy Dress ____ 34-40 ____ tu rozmiar 40 (676583910) - Aukcje internetowe Allegro
i ta tez mi sie podoba
Coquettish Black & Red Dress _34-42 _ tu r. 34 (678342400) - Aukcje internetowe Allegro
moja siora ma od nich taka
Zensetti____ Black & Turquoise - tu 38 (677894204) - Aukcje internetowe Allegro
i taka
Zensetti__ RedDress ___15%taniej - tu rozmiar 36 (679082798) - Aukcje internetowe Allegro
Pizza przyjechała:-):-):-):-):-)
ale godzina na jedzenie niezła co![]()
dobranoc
ten uzytlkwonik tez ma fajne ciuchy
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro
ja tez zmykam
do jutra
Hej! Melduję że wróciłam od mamy:-) i na razie trochę w domku posiedzę. U mamy było fajnie...przez dzień maliny, wiśnie...po południu odwiedzalam znajomych i rodzinę, a wieczorem pogaduchy z rodzicami
Teraz mama jedzie do sanatorium więc do sierpnia siedzę w domu chyba że mąż coś wymyśli...(urlop)...albo weżmie nas ze sobą, bo i taka opcja jest możliwa
Pozdrawiam!!!