reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

anabubka na czrno pracuję:zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo wychowawczy jeszcze mam:tak::tak::tak:
a pracuję właściwie od poniedziałku do soboty od 18 do 20.30 więc super a w soboty jadę tylko na 30 minut tylko gabinet doboey sprzątnąć a wczoraj tak długo zeszło bo pojechałam dopiero na 20 bo akryl na podłogi w przychodni i froterowali ale teraz to w tych gabinetach co położyli to błyszczy:tak::tak::tak::tak:a mi ta praca supre odpowiada jest fajna:tak::tak:
as kochana masz ty jeszcze siły na to wszystko????????kurcze ja narzekam że antoni budzi się po 3-4 razy w nocy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:a on z tego przecież wyrośnie....aż mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y:chylę czoła:tak::tak::tak::tak::tak:
joasiu bardzo dobrze że idziesz do lekarza:tak::tak::tak:a mąż znajdzcie troszkę czasu dla siebie bo rozmowa jest potrzebna:tak::tak:
my teraz z piotrkiem to się widzimy jak wróci z pracy z dobrą godzinkę no i jak wrócę to jeszcze czasami nie zaśnie to pogadamy le jak będzie szedł do pracy na 9 do 17.15 to się będziemy mijać w drzwiach :-:)-(ale co tam tak narazie musi być nadrabiamy w weekendy no i namiętnie piszemy smsy i gadamy przez telefon:tak:dobrze że mamy do siebie za darmo:-D:-D:-D
a u mnie po porannym słonku nie ma śladu zaczeło padać:wściekła/y:
malinka ależ Ty teraz zapracowana jesteś.:tak::-)
Ja jakoś powoli układam sobie grafik codzienny no i idzie do przodu po woli.
Wróciłam teraz z Jagi i zaraz po małego znów muszę iść ,bo kończy o 12.
Potem na szybkie zakupy i powrót ,żeby na 13 na masaż zdążyć.
Wstawię zupkę jakąś w międzyczasie ,pranie włączę ,bo małego do basenu wyeksmituję na taras to znów znajdę chwilkę dla siebie.
O 15 znów masaż i po masażu może pójdziemy na obiecany plac zabaw.:tak::-)
Na 17 musimy być w domku,więc ciężko będzie,ale damy radę.
To teraz już wiecie jaki mam plan dnia.:-D:-D:-D:-D
Teraz codziennie rano muszę go układać w zależności od pogody ,małego i mojego nastroju i elementów towarzyszących.:-D:-D:-D
Na razie uciekam.

.

reklama
Ja po wizycie BB-owiczki,Anka przyszła wcześniej niż się umawiałyśmy i ciasto tak bełtałam,że zapomniałam dodać margaryny :-Di wyszedł biszkopt jagodowy :tak:a nie ciasto awaryjne:sorry2:.Pogadałyśmy o dzieciakach,tupie marynie i fajnie wogóle było:tak:.

Wstałam sobie teraz sie zle czuje bo za dlugo spalam ale co tam:sorry2: jak M wroci to bede dzwoniła do Ani zeby sie z nia umówić:tak: a tymczasem bede musiala sie za siebie wziac troche:sorry2::-D

co za palant:baffled::baffled:
witam na 13 jestem umowiona do lekarza :-( gdyby nie maz to pewnie wogole bym ie poszla a wogole to musze z nim porozmawiac bo cos ostatnio mijamy sie i malo gadamy :-(cala ta sytuacja jes dobijajca :no:
Miłego dnia wszystkim
trzymam kciuki kochana, miłego dzionka:tak:

Jadżka ja mam takie braki bo mieszkalismy w kawalerce- ten duzy pokoj mielismy przeddzielony- Patryk mial mniejsza czesc tam mial wszystkie swoje meble a my dlugo dlugo nic, potem kupilismy kmode ta: IKEA | Meble do przechowywania | Komody | ANEBODA | Komoda, 3 szuflady ta wieksza- nie da sie do niej od razu linka zrobic i w tym brązie jasnym- teraz do Zuzi do pokoju ja damy dokupimy jeszcze taką drugą i szafe do tego z tej samej serii http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90121762 :tak::tak::tak:

od czerwca mieskamy na M4 dopiero:-p

Wczoraj M przywiózł łóżeczko!!!!!:-):-):-)

Jak nowe!!:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
Witam Was po długiej przerwie , przepraszam ,że się tak długo nie odzywałam i dziękuję Wam , za zaqinteresowaniie

Wczoraj późnym wieczorem wróciłam z Lenką do Warszawy , nie mogę się tu odnaleźć po 3 tyg. tam pełno ludzi a tutaj znów same , juz mi brakuje mojjej siostry .
Lenka w tym czasie zrobiła wiele postępów . oczywiście smiga juz po czterech bardzo pewnie , stoi sama na nogach bez trzymania a jak sie czegoś może chwycic to na nózkach się przesuwa :tak:
Do końca lata się stą przerpawadzamy. Uzgodniłam z matką w końcu jak to będzie wyglądac do czasu aż nie załatwimy formalności mieszkaniowych , więc będziemy mieszkac w ich mieszkaniu razem z moją siostrą a matka z ojczymem będa na działce w domku , to normlany murownay domek z pełnym wyposazeniem więc nie ma problemu .
Lena na działce to miała raj jak tam chodziłysmy mogła zasuwac po całej trawce pełno zabawek , malutki basenik dla niej a tutaj niestety tylko spacery po osiedlu

Strasznie się za Wami stęskniłam , nie mam szans nadrobić tego co pisałyście ale jak już Lena pójdzie spać wieczoprem to się postaram jak najwięcej p[oczytać:tak:

Witam Was po długiej przerwie , przepraszam ,że się tak długo nie odzywałam i dziękuję Wam , za zaqinteresowaniie

Wczoraj późnym wieczorem wróciłam z Lenką do Warszawy , nie mogę się tu odnaleźć po 3 tyg. tam pełno ludzi a tutaj znów same , juz mi brakuje mojjej siostry .
Lenka w tym czasie zrobiła wiele postępów . oczywiście smiga juz po czterech bardzo pewnie , stoi sama na nogach bez trzymania a jak sie czegoś może chwycic to na nózkach się przesuwa :tak:
Do końca lata się stą przerpawadzamy. Uzgodniłam z matką w końcu jak to będzie wyglądac do czasu aż nie załatwimy formalności mieszkaniowych , więc będziemy mieszkac w ich mieszkaniu razem z moją siostrą a matka z ojczymem będa na działce w domku , to normlany murownay domek z pełnym wyposazeniem więc nie ma problemu .
Lena na działce to miała raj jak tam chodziłysmy mogła zasuwac po całej trawce pełno zabawek , malutki basenik dla niej a tutaj niestety tylko spacery po osiedlu

Strasznie się za Wami stęskniłam , nie mam szans nadrobić tego co pisałyście ale jak już Lena pójdzie spać wieczoprem to się postaram jak najwięcej p[oczytać:tak:
super kochana że jesteś!!!!:tak::tak:

za chwilę idę z nia na spacer bo ona tutaj za dużo rozrabia , do konca lipca musimy zabrac z tego mieszkania wszystkioe meble i rzeczy nie wiem zupełnie gdzie mam to wstawić na ten miesiąc chociaż do naszej kawalerki się nie zmieszczą meble z 2 pokoi
a na razie nie mam transportu zeby to przewieźć gdzieś do swarzędza ,
cięzko to zorganizować i tutaj nie ma nam kto pomóc , mój ojczym powiedział że moze wziąć jakiś urlop i pomóc nam poprzenosić ale pytanie na razie gdzie to przenieść...
Już bym chciała żeby było po tym całym zamieszaniu

za chwilę idę z nia na spacer bo ona tutaj za dużo rozrabia , do konca lipca musimy zabrac z tego mieszkania wszystkioe meble i rzeczy nie wiem zupełnie gdzie mam to wstawić na ten miesiąc chociaż do naszej kawalerki się nie zmieszczą meble z 2 pokoi
a na razie nie mam transportu zeby to przewieźć gdzieś do swarzędza ,
cięzko to zorganizować i tutaj nie ma nam kto pomóc , mój ojczym powiedział że moze wziąć jakiś urlop i pomóc nam poprzenosić ale pytanie na razie gdzie to przenieść...
Już bym chciała żeby było po tym całym zamieszaniu
kurcze nieciekawie- a u Twoich rodiców w piwnicy?

reklama
Wstałam sobie teraz sie zle czuje bo za dlugo spalam ale co tam:sorry2: jak M wroci to bede dzwoniła do Ani zeby sie z nia umówić:tak: a tymczasem bede musiala sie za siebie wziac troche:sorry2::-D

co za palant:baffled::baffled:
trzymam kciuki kochana, miłego dzionka:tak:

Jadżka ja mam takie braki bo mieszkalismy w kawalerce- ten duzy pokoj mielismy przeddzielony- Patryk mial mniejsza czesc tam mial wszystkie swoje meble a my dlugo dlugo nic, potem kupilismy kmode ta: IKEA | Meble do przechowywania | Komody | ANEBODA | Komoda, 3 szuflady ta wieksza- nie da sie do niej od razu linka zrobic i w tym brązie jasnym- teraz do Zuzi do pokoju ja damy dokupimy jeszcze taką drugą i szafe do tego z tej samej serii IKEA | Meble do przechowywania | Szafy | ANEBODA | Szafa :tak::tak::tak:

od czerwca mieskamy na M4 dopiero:-p

Wczoraj M przywiózł łóżeczko!!!!!:-):-):-)

Jak nowe!!:tak::tak::tak:
Fajne te mebelki. Ja nie moge się doczekać tych remontów bo nie mogę już patrzeć

Do góry