reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

święte słowa :-D ja to się dziwię że jeszcze funkcjonuję z taka ilością snu:confused:
hi hi a ja mało snu na szczęście potrzebuje...kładą się koło 2 a wstaje o 6-6.30 do tego jeszcze ze 3-4 pobudki:-D:-D:-D
WITAM DZIEWCZYNY!!!
Troszkę mnie nie było ale nie miałam jak. Postaram się po nadrabiać jak mi chłopaki pozwolą. Zrobiłam sobie kawkę i siadłam w końcu do was. U mnie w sumie nic ciekawego. W sobotę robiłam soczki, porządki i spacerek. W niedziele byliśmy w Rudzie sułowskiej na rybkach a wczoraj dalej soczki no i musiałam załatwić sobie to wychowawcze. Dzisiaj troszkę siadłam ale wydaje się na razie ładna pogoda więc później trochę zniknę. A teraz spróbuję trochę po odpisywać
mi przetwory robi teściowa:tak::tak::tak:
:szok::szok::szok::szok:
witam kochane.
Wpadam łapką pomachać.
Zajrzę pewnie później.
W wolnej chwili Was podczytam troszkę i pewnie jakoś coś odpowiem.:tak::-)

Na 11 mamy SI i dalej te masaże....
trzymaj się kochana w tym zabieganiu:tak::tak::tak:
dobra spadam bo muszę dzieciakom kompa udostępnić:tak::tak:

reklama
helo laski!
ale tu ruch od rana:szok::szok::szok::szok::-D
moje panny wstaly po 9 ,ja ciut wczesnije.pranie sie robi.
na dworzu juz czuc zblizajacy sie skwar.
dzis mnie czeka koszenie trway a jutro bede zalegac na materacu i sei smazyc:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

No właśnie, Agnes, przypomniałaś mi o praniu, kurcze, musze popoprawiać, to co się nie doprało po szaleństwach weekendowych.Kupiła mi mama w biedronce odplamiacz vanish, chyba ze 3 litry za 15zł, sama używa i mówi, że dobry. No licze, ze mi uratuje te ciuszki.
A ja decyzje podjęłam-jade do Beaty, rozprawa jest siedemnastego, więc zaraz po niej ( 17-18) wyjezdzam. Autobus jest późno, bo o 22.55, ale to jedyny, który jedzie krócej niż 3h. No i mała pewnie prześpi i chłodno będzie. Wali mnie to wszystko , wstrzymuje przelew na czynsz i jade. No kuźwa też mi się coś należy. Umawiałyśy się na ten wyjazd juz rok temu na ostatniej wizycie i nie odpuszczę. Piotr troszke tym podłamany, bo finanse masakra, ale wie jak mi zależy, więc nic nie mówi.

A jak tam palaczki? Ja "nie pale" drugi dzień, tzn, zamiast 20 w dwa dni -wypaliłam 4-to mega sukces jak na mnie. Wiki-ile Ci tam jeszcze w tej paczce zostało???

jedz kochana i odpocznij!!!!!!!!1

LUNA jeszcze tylko 2 papierosy i koniec z paleniem

rzucaj rzucaj!
trzymamy kciuki!

luna o co chodzi z tą Beatą???? bo ja chyba nie w temacie? :baffled:

tak tak to sie tylko mówi jeszcze dwa a wychodzikolejna paczka.wiki miałas nie palić,dostaniesz w kopa w tyłek :-D:-D:-D:-D:-D

oj Agnes cos ty ostatnio ciagle nie w temacie:cool2::cool2::cool2::cool2::-D:-D:-D:-D:-D

u mnie za oknem iuękne słońce ślicznie jest ja wczoraj skończyłam pracę o 23.20 i musiałam wracać nocnym co jest mało fajne i w domku byłam dopiero po 24:-(ale dzisiaj idę już normalnie na 18 i skończę o normalnej godzinie:tak::tak::tak:
u mnie pod domem wodę jkąś kopią wymiana rur i musze sobie wody nałapać bo może nie być:no::no::no:
a mam tyle prania ale nie nastawiam bo jak wyłąćzą to lipa:tak:
no i dzisaj ma przyjść firm od neta bo coś szwankuje tzn muszą sprawdzić coś na kablu na całej ulicy bo moż e tam sygnał gubi przyznali się bez bicia że to ich wina:tak:wysyłają 10 a do nas dochodzi 2-3:szok::szok:

malina a Ty codzinnie to roboty chodzisz?nie masz dnia przerwy?czy Ty pracujesz na umowe czy na czarno?

bidula :-(

Skoro ty nie możesz się wybrać, to ja jak sie uporam z zarazami to się wproszę :-p

dobrze kombinujesz :-p:tak:

Witamy spowrotem :tak: Ja też bym gdzieś pojechała, a tu d...

a tak pozatym dzień dobry :tak:

Dzisiaj mamy neurologa, jestem cała w nerwach :baffled:

Ale za to wczoraj, jak m z pracy wrócił pojechaliśmy z m na spacer nad Wisłę :tak: Ale było miło :tak: Na barce jakieś dzieciaki rymowały, wróciliśmy do domu przed 22 :cool2:

wpraszaj sie wpraszaj!!!!!!!!!!!!!!1
bedzie nam bardzo milo:-):-):-)
nawet jutro:-):-):-):-):-):-):-):-)
za naurologa trzymamy kciuki1
dobrze bedzie

Nawet o mnie nie wspomina :sorry2:
Boi sie bidula po piasku chodzić więc jak na razie z plażowania nici :-p Jak jej mam zdejmuje buty to ucieka na molo, kąpiele tez na razie odpadają. No ale może się oswoi, znając życie ostatniego dnia :baffled:
Gdyby nie te badania Aniki to bym sobie do nich pojechała...:sorry2:

to niech narazie w klapkach codzi moze

antoni dopiero zaczyna się zbierać do raczkowania a siadać jeszcze nie umie:no::no:taka widać jego uroda na wszystko przyjdzie czas:tak::tak::tak:
a Helenka to parówkow jak moja julia:-D:-D:-D

moja to zaczela sama siedac jak zacezla raczkowac jakos.bo latwiej a cielkso ciezkie maila i ma:-)
i co najlepsze z lezenia plasko potrafi usiasc tylko na lewa strone.na prawa juz nie:baffled::baffled::baffled::-D:-D:-D

A gdzie Anabuba, sprawe mam- i znów zapomne, hihi

no jak mnie tu nie ma to pisz na gg to szybciej bedzie

witam kochane.
Wpadam łapką pomachać.
Zajrzę pewnie później.

trzymaj sie kocjana!

Strasznie dużo to jest część zostało mi jeszcze 4 duże strony.
Nataliczko Spużnione ale szczere 100 LAT
MAMITA
A jaka duza jest juz Twoja Zuzia i co juz potrafi:confused:Sorki jesli to pisalas na wczesniakach a ja nie doczytałam:zawstydzona/y:A i jeszcze jedno ile wazylą po urodzeniu:confused:

Ja baldachimu nie uzywałam i nie mialam zamiaru uzywac bo to jest jedno wielkie zbiorowisko kurzu:no::no::no:Łozeczka kupowałam z tych zwyklejszych za 130zł jedno i mateace gryczano-kokosowe chyba za 80zł jeden
A posciel razem z ochraniaczem ktora mi sie bardzo podobala i kosztowała 130 zl:tak::tak::tak:
Ja łużeczko dostałam od koleżanki pościel wygrałam w gazecie dla Seweryna więc kupiłam tylko materac. Balbachim używałam i używam. Ochrania go od światła i wogule mi się podoba.

U nas badachim był potrzebny bo pokój nie za duży i łóżeczko blisko drzwi więc się bałam żeby gdzieś przeciągu nie dostała a baldachim zawsze troche zasłonił:baffled:
Zuzia ważyła 1580. Ur.się przez cc w 35/36tyg.bo zagrażała zamartwica. Chodziłam z cisnieniem i obrzekami ponad miesiąć:no:Wizyty prywatne u "specjalisty" który nie potrafił stwierdzić zatrucia:angry:
Ma 13 m-cy waży teraz prawie 10kg. Nie raczkuje. Jak ją posadzę to siedzi stabilnie ale sama nie potrafi się podnieść do siadu bo nie ma siły w rączkach. Niedawno dopiero zaczęła sie przewracać z plecków na brzuszek, za to w nogach ma siłę-stoi sztywno przy kanapie. i podreptuje sobie. Ma wzmożone napięcie mięśniowe-jest po wylewie IV stopnia, sepsie..:baffled:
Z tym baldachimem to tak jak u mnie. Ale się mała wycierpiała, bidulka. I to wszystko przez głupich lekarzy:wściekła/y:

No to ja sie ciesze razem z toba ze trafilam z prezentem:-D:-D:-D:-D widze ze wszystkie bardzo ciekawe prezentu wiec ja wam napisze co kupilam bo widze ze Ani jeszcze nie bylo:tak::tak::tak:
Tak wiec kupilismy jej maszyne do kawy ktora robi Cappuccino, LatteMacchiato Cafe Latte no i oczywiscie normalna kawe z pianka mam tez taka tylko bez tych dodatkowych funkcji czyli LatteMacchiato np nie moge sobie zrobic ale kawa z tej maszyny jest naprawde pyszna :tak::tak:
Prezent naprawde super extra

Agnieszka&Emily; Z tym babciami to zawsze coś:baffled:

Musze sie Wam pochwalic ze jak byłam na zakupach w czwartek to kupilam sobie fajny stroj na wyprzedazy w h&m:tak::tak::tak:Teraz czekam az sie zrobi cieplo i bede sie opalala na podworku:-);-)
Pokarz ten strój

WITAM się ,ale tu sie dzieje na forum...:tak:
wróciłam z pracy ,wprowadziłam wczasowiczów na pokój,az mi sie humor poprawił z lekka ,wkońxcu sie coś zacznie zarabiać:-D
Ja wczoraj odebrałam wypłatę ,a najśmieszniejsze jest to ,ze po godzinie już jej nie miałam ,ale wszystkie długi mamy pooddawane i zwisy popłacone:-D
teraz lecimy na czysto ,będzie na ogrodzenie działki ,bo jak nam geodeci ją wymierzyli to musimy sie przesunąć kilka ładnych metrów i siłą rzeczy dokupić ogrodzenia ,a że mamy betoniakawięc tych przęseł sie nazbiera
Dziś sie coś zaczęło dziać ludzi najechało ,na mieście tłok ,jak wracałam z pracy to zdziwiona byłam,ze tak gęsto
Natalineczka choć sie nie znamy to sto lat!!!!
Można u Ciebie wynając pokój? A gdzie?

:-D:-Dz ta miazga to miazdzyca taka choroba cukier babcie zzera... ale teraz to nie jest smieszne bo babcia az sie poplakala biedaczka:baffled:

Aganieszka wczoraj sami pilismy i wkrecilam obie sasiadki biedaczka jedna z nich dzis dopiero wieczorem doszla do siebie
A dzis chlopaki sie zjechali i znow impreza:sorry2:Ja sie spakowalam nastawie zegar na 7 rano zrobie jakies kanapki i w droge:tak:
Fajnie ze sie zabawicie w Aquaparku ja z Lali w Polsce napewno pojade do Karkowa do Aquaparku:tak: juz z siostra planowalysmy

No to odezwe sie z Polski:tak:
Buziaki przeslyalm bo pewnie jutro na bb nie wlece bo moja mam dopiero w Poniedzialek bedzie na slasku ale napewno sie odezwe jak co to bede pisac na telefon:tak:
Życze spokojnej jazdy

Cześć dziewczyny :-):-):-):-):-):-)

Już jestem w domku :tak::tak::tak::tak: ,ale się za wami strasznie stęskniłam :tak::tak::tak: bardzo mi brakowało bb :-p:-p:-p:-p

zaraz będę nadrabiać ,pewnie trochę się tego nazbierało,jak nadrobię to wrócę :tak::tak::tak::tak::tak::-)
Witam bo się jeszcze nieznamy

helo laski
wpadlam sie przywitac.
wczoraj byli znajomi na ognisku iwec zeszlo sie do nocy i juz nie wlaczalam kompa bo i tak poszlam spca ok24:-D
moje dziewczyny sie dopiero budze.kolo poludnia jade do kolezanki i wracam jutro wiec dzis mnie nie bedzie.
milego dnia
d jutra
Ale ja dawno niebyłam na ognisku

Witajcie wpadłam się przywitać.
Pamiętacie mnie jeszcze????
Tęsknie za Wami okropnie .
Uciekam bo za 12 minut masaż małego.
:wściekła/y::wściekła/y:
Wróciliśmy niedawno ze zjazdu rodzinnego Szczecin -Warszawa.
Było super w sumie ponad 30 osób się uzbierało.:-):-):-)
Żegnam się na dziś.
Miłej nocki
Pozdrowionka dla wszystkich.:-)
Pamiętamy,

To koniec jednej części a prze demną jeszcze sporo

moja Weronika cala pogryzinona.wczorak u kolezanki btyl grill i do 21siedzielismy na dworzu i mala ma 15ugrzine na samej twarzy:szok::szok::szok::szok::szok:
dopiero rano zobaczylamdbrze ze mam fenistil w domu

to Ty nie nadrabiaj tylko opiwadaj co u cuiebie!

ojojoj kobito!wyknoczysz sie.kiedy komisja?

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

dlatego ze to lato i kazda po celym dniu na dworzu itd zmeczona idzie spac:-)

no narazie cisza!!!!!!!!!!!!!!!!
NIE WIEM JESZCZE CO Z MOIM NETEM
NO 2-3DNI JESTEM W STANIE WYTRZYMAC BEZ NETU ALE NIE DLUZJE:no::no::no::no::no::no::no::no:

ode mnie tez wszytskiego naj naj naj!!!!!!!!!!!1

wszytskiego naj naj anj:-):-):-)

czyli jednak mialam racje ze trybe p[rzyspieszonym?
no ja dokladnei nie pamitalam ale wiem ze po roku mialam 4dawke przypominajaca.i potemna 5-8 lat jest spokoj.najlpeiej po 5 zrobic badnai na poziom przeciwcial i wwiadomo czy rzeba sie juz doszczepiac czy jeszcze nie

to super ze juz lepiej.jednak zaczraowalysmy zeby lekko przeszla:-):-):-):-):-):-)
przyzwycaula sie ze ostatnio mama tylko jej ;)
czyli co?polozyc do lozeczka i niech trpche poplacze.poglaszcz po glowce ,pogadaj pospeiwaj ale niech lezy w lozeczku.powoli sie odzwyczai:-)
biedactw
zebym byla blizej to bym wpadla i Ci malej popilnowala.
ale moze uda nam sie w lipcu wyrwac do ciebie:-)
obiecuje,obiecuje...moze w koncu mi sie uda:-)
Ania na pogryzienia możesz też podać syrop przeciwalergiczny
Zyrtec?Aerius?Claritine? To co masz.

A z tym netem to nie ściemniaj.

Nam przełożyli testy na 18 sierpnia a komisja jest 28 sierpnia dopiero :baffled:

Hej! Melduję że wróciłam od mamy:-) i na razie trochę w domku posiedzę. U mamy było fajnie...przez dzień maliny, wiśnie...po południu odwiedzalam znajomych i rodzinę, a wieczorem pogaduchy z rodzicami:tak:

Teraz mama jedzie do sanatorium więc do sierpnia siedzę w domu chyba że mąż coś wymyśli...(urlop)...albo weżmie nas ze sobą, bo i taka opcja jest możliwa

Pozdrawiam!!!
super wyjazd

No właśnie, Agnes, przypomniałaś mi o praniu, kurcze, musze popoprawiać, to co się nie doprało po szaleństwach weekendowych.Kupiła mi mama w biedronce odplamiacz vanish, chyba ze 3 litry za 15zł, sama używa i mówi, że dobry. No licze, ze mi uratuje te ciuszki.
A ja decyzje podjęłam-jade do Beaty, rozprawa jest siedemnastego, więc zaraz po niej ( 17-18) wyjezdzam. Autobus jest późno, bo o 22.55, ale to jedyny, który jedzie krócej niż 3h. No i mała pewnie prześpi i chłodno będzie. Wali mnie to wszystko , wstrzymuje przelew na czynsz i jade. No kuźwa też mi się coś należy. Umawiałyśy się na ten wyjazd juz rok temu na ostatniej wizycie i nie odpuszczę. Piotr troszke tym podłamany, bo finanse masakra, ale wie jak mi zależy, więc nic nie mówi.

A jak tam palaczki? Ja "nie pale" drugi dzień, tzn, zamiast 20 w dwa dni -wypaliłam 4-to mega sukces jak na mnie. Wiki-ile Ci tam jeszcze w tej paczce zostało???
brawa za samozaparcie
Trzymam kciuki za te rzucające palenie.:-)
Miłego wyjazdu Ewcia.

bidula :-(

Skoro ty nie możesz się wybrać, to ja jak sie uporam z zarazami to się wproszę :-p

dobrze kombinujesz :-p:tak:

Witamy spowrotem :tak: Ja też bym gdzieś pojechała, a tu d...

a tak pozatym dzień dobry :tak:

Dzisiaj mamy neurologa, jestem cała w nerwach :baffled:

Ale za to wczoraj, jak m z pracy wrócił pojechaliśmy z m na spacer nad Wisłę :tak: Ale było miło :tak: Na barce jakieś dzieciaki rymowały, wróciliśmy do domu przed 22 :cool2:
Dobrze będzie
Trzymam kciuki.

No widzisz, miałam nie palic juz dzis i jak za zlosc nowiusia paczusia sie znalazla. I gdyby jej Piotr wczoraj nie otworzyl, to bym ja olała, ale za to moge stopniowo zejsc z palenia do niepalenia, bo tak mi latwiej.

Co do Beaty-to taka znajoma internetowa z innego forum, 3 lata temu ona byla u nas na wakacjach, w zeszlym roku my u niej cala rodzinka, i teraz ja jade sama z Witusią. Dzwoniłam wlasnie na pks i bilet kosztuje 28 zł, a ja bylam przekonana, ze ponad 4 dychy, no jak sie ciesze! No i za małą nic. Zaraz robie liste co spakowac na wyjazd i zaczne nim zyc. No bo teraz jeszcze bardziej realny sie stal, Piotr sie zgadza, Becia ponagla, przelew wstrzymany, a ja jak na szpilkach, doczekac sie nie moge. No jeden mankament-Becia nie da mi do kompa siadac:no::no::no:. A nie wiem jeszcze na jak długo jedziemy, tzn Becia czeka za terminem na szpiital i jeszcze nie wie, czy za tydzien, czy za miesiąc, maja zadzwonic 3 dni przed. Paranoja jakas. Ale to i tak tylko dlatego, ze ona jest lekarzem, bo tak to pol roku sie czeka na te badania. I widzicie, nawet lekarez nie moga sobie za duzo zalatwic. Bo w sumie to ona tez na szpilkach i walizce siedi i czeka za telefonem, a moze sie okazac, i to jest prawdopodobne, ze zadzwonia za kilka miesiecy.

AS-Ty taka oblatana jestes-co to padaczka skroniowa jest??? Moze sie orientujesz...
Trochę się orientuję.
Padadaczka skroniowa to inaczej epilepsja płata skroniowego .
W zasadzie to głównie są kilkusekundowe zaniki świadomości.
Chory zawiesza się w przestrzeni na kilka-kilkanaście sekund i traci kontakt z rzeczywistością.
Kubuś jest po wylewie płata czołowego prawego i właśnie ma podejrzenie tego rodzaju padaczki.
Jak na razie walczymy z wiatrakami ,bo podobne objawy daje Kubusiowy rodzaj autyzmu.:baffled:

Ostatnia edycja:
witam na 13 jestem umowiona do lekarza :-( gdyby nie maz to pewnie wogole bym ie poszla a wogole to musze z nim porozmawiac bo cos ostatnio mijamy sie i malo gadamy :-(cala ta sytuacja jes dobijajca :no:
Miłego dnia wszystkim

Lunka Tu masz nieco więcej objawów opisanych.
Padaczka skroniowa? - Forum Medyczne
i tu fragment z forum
Napady częściowe z objawami złożonymi. W przeciwieństwie do poprzednich napady te przebiegają zwykle z zaburzeniem świadomości, choć nierzadko tylko z jej przymgleniem. Oznacza to, że pacjent w czasie trwania napadu może częściowo odbierać i zapamiętywać bodźce płynące z otoczenia, a nawet reagować na nie w sposób zupełnie właściwy. Te napady ce****ą się szczególnym bogactwem objawów; ich źródłem są zwykle nadmierne wyładowania bioelektryczne, pojawiające się w płacie skroniowym (stąd potoczna nazwa "napady skroniowe").

Witam!
Objawami padaczki skroniowej, są w szczególnosci zaburzenia orientacji, kłopoty z pamięcią, zaburzenia dotyczące komunikacji słownej oraz zaburzenia koncentracji. Padaczka skroniowa musi być koniecznie leczone, gdyż możźe ona doprowadzić do upośledzenia pamięci. Można ją wykryć za pomoca badania EEG, rezonansu magnetycznego i tomografii komputerowej głowy. Lekarz neurolog przeprowadza takze wywiad lekarski. Dzięki badaniom, lekarz jest w stanie potwierdzić padaczke i ją odpowiednio leczyć. Pozdrawiam.
Dr.Hab.n.med. Sylwin Niemiec, neurolog, neurochirurg

Ostatnia edycja:
anabubka na czrno pracuję:zawstydzona/y::zawstydzona/y:bo wychowawczy jeszcze mam:tak::tak::tak:
a pracuję właściwie od poniedziałku do soboty od 18 do 20.30 więc super a w soboty jadę tylko na 30 minut tylko gabinet doboey sprzątnąć a wczoraj tak długo zeszło bo pojechałam dopiero na 20 bo akryl na podłogi w przychodni i froterowali ale teraz to w tych gabinetach co położyli to błyszczy:tak::tak::tak::tak:a mi ta praca supre odpowiada jest fajna:tak::tak:
as kochana masz ty jeszcze siły na to wszystko????????kurcze ja narzekam że antoni budzi się po 3-4 razy w nocy:zawstydzona/y::zawstydzona/y:a on z tego przecież wyrośnie....aż mi wstyd:zawstydzona/y::zawstydzona/y:chylę czoła:tak::tak::tak::tak::tak:
joasiu bardzo dobrze że idziesz do lekarza:tak::tak::tak:a mąż znajdzcie troszkę czasu dla siebie bo rozmowa jest potrzebna:tak::tak:
my teraz z piotrkiem to się widzimy jak wróci z pracy z dobrą godzinkę no i jak wrócę to jeszcze czasami nie zaśnie to pogadamy le jak będzie szedł do pracy na 9 do 17.15 to się będziemy mijać w drzwiach :-:)-(ale co tam tak narazie musi być nadrabiamy w weekendy no i namiętnie piszemy smsy i gadamy przez telefon:tak:dobrze że mamy do siebie za darmo:-D:-D:-D
a u mnie po porannym słonku nie ma śladu zaczeło padać:wściekła/y:

No nareszcie:-)

http://www.bonprix.pl/bp/search.htm?s=tankini&k=1

Bardzo fajny prezent!

Nie powinna sama mieszkać, ale wiem jak jest z moją babcią, ( no tyle dobrze, ze córkę ma za ścianą) jak moja mama chciala ją wziąść do siebie, to powiedziala, ze jest za stara, zeby sie przenosic albo zeby ktos sie do niej wprowadzal, bo to jej dom, ona juz sie przyzwyczaila, moze se pół nago chodzic:-D i nikomu nie przeszkadzac.

Widzę, że nie ja jedna rzucam, w narodzie siła!
Wiktoria, jak żal Ci wyrzucić niedopalonej paczki, to ciężko to widzę. Ja musze rzucać powoli i systematycznie, ograniczac, ale jak ty chcesz rzucic tak od razu, to proponuje palic do konca dnia(jesli juz musisz) i nie palic od rana. Co zostalo z usmiechem! polamac i do kibelka!

No Właśnie ANABUBA-załatwiłaś???
Nie mam reala, ale może rzeczywiście trza połazic po tych marketach, może gdzieś coś...

Fajna, taka bez gaci:-D:-D:-D
Żartuje, doczytałam i widziała oryginał:-D:-D:-D

Aniu, szczęśliwej i szerokiej drogi

:-D:-D:-D

Masakra:-D:-D:-DDobrze, że już po wszytskim, ale jazda:-)

Mamita, przepraszam, musiało mi umknąć, co jest Twojej małej?

Dobra, spadam, niechcem ale muszem
A ja zastanawiałam się co to ta tankina i już wiem. Mojego męża prababcia też niechce iść mieszkać do żadnego dziecka:confused:

wwszystkiego najlepszego dla Kamilka wiktori z okazji pierwszych urodzin sto lat sto lat
1530.gif

A JA IDĘ DO LEKARZA NA 9.30 ZAREJESTROWAŁAM SIĘ.KURCZE TEN LEKARZ MI ŹLE POWIEDZIAŁ JAK BYŁAM W PORADNI ONKOLOGICZNEJ Z TYM PIEPRZYKIEM.ŻE JEDNA DAWKA SZCZEPIONKI NA ŻÓŁTACZKE WYSTARCZY PRZEZ ZABIEGIEM A TU DUPA NIEPRAWDA.ZABIEG MAM 11.08 I NIE ZDĄŻĘ.WIĘC BĘDĘ MIEC CHYBA PRZYSPIESZONE DAWKI.
DZIS I NASTEPNA ZA 2 TYG JAKOŚ TAK I WIĘCEJ KASY PÓJDZIE NA RAZ :no::no::no::no:

sory za capsloka :tak::tak::tak::tak::tak: oliwka włączyła i nie zauważyłam :-D:-D:-D:-D
Po pierwsze strasznie Cię przepraszam przeciesz się znamy ale chyba zmieniłaś boczne zdjęcie SORKI
Dla KAMILKA życzę KOLOROWEGO ŻYCIA

to fajnie ze macie do siebie tak blisko:tak::tak:

mi sie nie chce tego robic:dry: najpierw M jak wróci bedzie musiał mi wszystko z tego pokoju powynosic, mi si enie chcr wszystkich pudeł przestawiać z kąta w kąt heh na szczęście nie dużo zostało do zrobienia, max pól godzini roboty wiec możemy to zrobić jak M wróci i powynosi wszystko:tak:

wlasnie wstawilam pranie i bede sie brała za ścielenie łóżka, a potem:sorry2: trzeba by podłogi umyć:sorry2::sorry2::sorry2:

jescze mam sporo rzeczy moich do wzięcia od babci ale nie wim kedy sie stamtąd pozbieram, chyba dopiero jak beda meble dla Zuzi mam wogóle nadzieje że upimy je w najbliższej przyszłości bo nie mam nigdzie na nic miejsca:baffled::baffled::baffled: bo w sumie tylko jedna szafa w przedpokoju i komoda w pokoju która bedzie u Zuzi i nic wiecej:baffled: jeszcze do Zuzi bedziemy kupowali szaf i jeszcze jedna komode- wtedy w miar sie zmescimy z rzecami- najgosze ze w tej sfie w przedpokoju musze wiekszosc naczyn trzymac dlatego tez mjesca brak:baffled::baffled: Bo Patryk zakaał cokolwiek nie swojego wkladac do jego mebli:-D:-D

ale ok- przynajmniej on ma sporo miejsca a biedny zawsze q swoich meblach mial wszystko bo nigdy na nic miejsca nie bylo w tej kawalwerce wiec niech sie nacieszy prawdiwie swoim pokojem i swoimi meblami:-D:-D
Widze że nietylko ja mam taką biede w meblach. U mnie też tylko szafa i komoda. Mieliśmy meble w pokoju ale je sprzedaliśmy, bo miał buyć remont w pokoju i remontu jeszcze niema bo był najpierw w kuchni i przedpokoju a teraz będziew pokoju u Seweryna i tam kupimy komode i jakis regal na zabawki i luzko pietrowe a i m zrobi szafe do wneki. a szafa ktura tam stoi a ogulne jest z przedpokoju tylko tam juz nam niepasuje pujdzie do sprzedania

Moje dzieci nie nosily nigdy firmowych pamersow zawsze najtansze z real czy tesco a Gabi to czesto z lidla albo biedronki za to duzo idzie na mleko bo pije Nestle junior z kleikiem albo z miodem i do tego kaszki dosypujemy
ja kupuje pieluch w biedronce dada dla mnie sa super przewiewne i kolorowe
fajne kiecki mi sie najbardziej podoba pierwsza i ostatnia

No widzisz, miałam nie palic juz dzis i jak za zlosc nowiusia paczusia sie znalazla. I gdyby jej Piotr wczoraj nie otworzyl, to bym ja olała, ale za to moge stopniowo zejsc z palenia do niepalenia, bo tak mi latwiej.

Co do Beaty-to taka znajoma internetowa z innego forum, 3 lata temu ona byla u nas na wakacjach, w zeszlym roku my u niej cala rodzinka, i teraz ja jade sama z Witusią. Dzwoniłam wlasnie na pks i bilet kosztuje 28 zł, a ja bylam przekonana, ze ponad 4 dychy, no jak sie ciesze! No i za małą nic. Zaraz robie liste co spakowac na wyjazd i zaczne nim zyc. No bo teraz jeszcze bardziej realny sie stal, Piotr sie zgadza, Becia ponagla, przelew wstrzymany, a ja jak na szpilkach, doczekac sie nie moge. No jeden mankament-Becia nie da mi do kompa siadac:no::no::no:. A nie wiem jeszcze na jak długo jedziemy, tzn Becia czeka za terminem na szpiital i jeszcze nie wie, czy za tydzien, czy za miesiąc, maja zadzwonic 3 dni przed. Paranoja jakas. Ale to i tak tylko dlatego, ze ona jest lekarzem, bo tak to pol roku sie czeka na te badania. I widzicie, nawet lekarez nie moga sobie za duzo zalatwic. Bo w sumie to ona tez na szpilkach i walizce siedi i czeka za telefonem, a moze sie okazac, i to jest prawdopodobne, ze zadzwonia za kilka miesiecy.

AS-Ty taka oblatana jestes-co to padaczka skroniowa jest??? Moze sie orientujesz...
ale ci fajnie z tym wyjazdem

No a Kamilek fajnie zaczyna chodzic jak wyciągne do niego rece i powiem chodz do mamy to zrobi 2 kroki i siada :-)ale zauwarzyłam ze wiecej na nogach chodzi niż raczkuje a dzisiaj idziemy na szczepienie
ale fajie , kiedy mój pójdzi

Bo takie kurde mamy przepisy-zaraża-nie wychodzi i koniec, a nie pojada rozsiewac badziewie na festiwalu, no masakra. Co za porypany kraj
A jaki gościu pusty

witam kochane.
Wpadam łapką pomachać.
Zajrzę pewnie później.

troche mało masz tego czasu

musze narazie spadac. Sstrasznie długo zajeło mi nadabianie. my jeszcze pizamach i chłopaki fioła juz dostaja. a ja sobie tak siedze przed kompem i nawet niezauwazyłam ze deszcz kropi:confused:

reklama
Do góry