reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Hej dziewczyny, ja tylko wpadłam się przywitać. Skończyłam prasowanie, teraz zaczne sie powoli prasowa, jak mala wstanie to wkrocze do tamtego pokoju i pojdzie pelna para, pozniej zakupy, musze mojemu obiadu nagotowac na caly tydzien-golabki i lazanki mu zrobie. Jutro rano sąd, a w sali obok Monia bedzie tez miala akurat sprawe-troche razniej nam bedzie:) Pozniej juz oststeczne szykowanie , przespac sie, chate ogarnac i w droge. Buziaki dziewczyny.

Witam :-)
Jak zwykle ostatnimi czasy wpadam tu jak po ogień i nie mam nawet czasu poczytać, za co najmocniej przepraszam. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mam nadzieję, że niedługo uda mi się poprawić :zawstydzona/y:
Wczoraj zawiozłam Piotrusia do teściów, a na dziś zaplanowałam wieeeeeelkie prasowanie. :tak: Jutro w nocy jedziemy do Krakowa, a w sobotę po południu będziemy już w Paryżu. :tak: Nie mogę się doczekać. :-) Mam nadzieję, że uda nam się obejrzeć jak najwięcej, chociaż wydaje mi się, że mamy bardzo mało czasu. :sorry2: W przyszłym tygodniu planujemy też zwiedzanie Chartres (podobno jakaś piękna katedra tam jest), Orleanu (wiecie - Joanna D'arc i takie tam :-D), Chateaudun (jeden z zamków nad Loarą) no i jeszcze Wersal chcielibyśmy zobaczyć :tak:
A kiedy już wrócimy z Francji to zrobimy najazd Madziulinataszy! :-D:-D:-D:-D:-D Już nie mogę się doczekać naszego spotkanka. No i dla Piotrusia to będzie pierwszy raz nad morzem. Jestem ogromnie ciekawa jak będzie się bawił na plaży i czy będzie się bał "wielkiej wody" :-D
Zmykam wstawić ostatnie pranie i zaraz zabieram się do prasowania, bo jeszcze czeka mnie dziś fryzjer no i musimy kupić bilety na pociąg i ubezpieczenie. :tak:
Całuję Was wszystkie mocno! :tak:

Zrobilam sobie sniadanie, zeby móc jeszcze chwilke zostac-a co kazda wymowka jest dobra

jula odwaliła numer dzieci w piaskownicy julia jak zwykle dzieńdobry cześć standarcik no i z jakimiś tam dzieciakami bawiła się w najlepsze a 2 dziewczynki (nomen omen całe w śnieżnobiałych strojach) mamy zabrały bo za ciasno a ta maluchy chodzą koło piaskownicy i chcą sie bawić mamusi plotkują ale podejś dzieciakom nie pozwalają a moja julia oczywiście głośno"szkoda że macie takie mamusie co wam nie pozwalają byc dziećmi"ja julinko nie odzywaj się to spawa tych dzieci i ich mam :tak::tak:a adam też ma się rozumieć głośno"julka bo te mamy są niedostosowane społecznie" a ja co no zaczełm się śmiać ku ogromnemu wzburzeniu owych mamusiek:-D:-D:-D
No po prostu swięta prawda, co sie nie smiac, jak racje maja i jeszcze im to tak fajnie wychodzi. Mądre dzieci! I mój M i ja tez uważamy, że dzieci dzielą sie na dwie grupy podstawowe; brudne i nieszczęśliwe!

A ja wczoraj z rana krecilam sie po domku, to wiecie pisalam, pozniej miala isc do brata, ale koniec koncow spotkalysmy sie z Monia i dzieciakami na placu zabaw, takim staaarych, ale sie wybawily. Pozniej mama zwerbowala nas do siebie, zesmy sie rozgadaly i dupa, nie zdazylam jak miala w planach na 17 do domu i piotr nas zabral jak wracal z pracy-padniety na maksa, 12 h na nogach przy maszynie ktora oddaje cieplo ponad 200*C. Klima nawet nie pomaga!

m przegrywał w tysiaka i sie obraził i nie chce dalej grac:baffled::baffled::baffled:
My w tysiaka nie gramy, ale gramy w rozbieranego, pozniej na wyzwania, nikt nie ma prawa sie obrazic, bo kara jest dotkkliwa, hihihi

Witam,zmęczona na maxiorka i nawet koło K(ej)(e)FC(i) byłyśmy :szok: i koło MacDonalda;-):tak::-D:-D:-D(ja zagorzła fanka Mariolki jezdem:-p;-):tak:).
Ami z nowym narzeczonym Oleczkiem :-D:-D:-p
2mflo36.jpg
Maroilke poznałam:), a para zakochanych słodka:)

Własnie dzwonil do mnie M i dopiero wrocil z pracy a szedl na 6 rano:szok::szok::szok:taki maja zapierdal:szok::szok::szok:
Chociaz z drugiej strony ja mam zapierdal przez cała dobe wiec niech pracuje;-):-)
TAK JEST!

Teraz to juz spadam kochane, mam burdello przez to pakowanie, ech, dobrze ze jutro wyjezdzam, przynajmniej o rozprawie nie mysle, tylko co jeszcze malej spakowac.

Witam upalnie:tak:.
u nas dzisiaj pod bidulem jakaś impreza i poszłam z dzieciakami i koleżanką. Były jakieś wojskowe maszyny więc Seweryn wniebowzięty.
Moje też piszczą z zachwytu jak cokolwiek związanego z wojskiem zobaczą:tak:.
Myszunia,miłej podróży i zwiedzania,oszczędzaj się kobitko;-):tak:.
Wczoraj w Lublinie to tak zimno było;-),że jakieś brązowe plamy mi się porobiły i pieką teraz:-p:tak:,szkoda,że nie ma komu posmarować mleczkiem nawilżającym:sorry2::-(.
Stare wczoraj się spracowało :confused2: a chłopaki chcieli nad wodę i zaczął mi głupie wypominki robić:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:.Humoru wogóle nie mam.
Fotki obrobię to wrzucę.:tak:
Julu spakował do reklamówki kocki i piłkę gąbkową i nad wode sie wybiera to mu napuściłam wody do dużej miski i na balkonie urzęduje:tak::-D.

witam czwartkowo.
Hej dziewczyny, ja tylko wpadłam się przywitać. Skończyłam prasowanie, teraz zaczne sie powoli prasowa, jak mala wstanie to wkrocze do tamtego pokoju i pojdzie pelna para, pozniej zakupy, musze mojemu obiadu nagotowac na caly tydzien-golabki i lazanki mu zrobie. Jutro rano sąd, a w sali obok Monia bedzie tez miala akurat sprawe-troche razniej nam bedzie:) Pozniej juz oststeczne szykowanie , przespac sie, chate ogarnac i w droge. Buziaki dziewczyny.
Oby wszystko poszło po Twojej myśli.
Udanego wyjazdu rzyczę.:-):-)

Witam się jako pierwsza :-)
pobudka śpiochy :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
wstaliśmy a tu znowu gorąco,mimo że wczoraj była taka ul;ewa,nic to nie dało :no::no:
witaj kochana :-)

Witam :-)
Jak zwykle ostatnimi czasy wpadam tu jak po ogień i nie mam nawet czasu poczytać, za co najmocniej przepraszam. :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Mam nadzieję, że niedługo uda mi się poprawić :zawstydzona/y:
Wczoraj zawiozłam Piotrusia do teściów, a na dziś zaplanowałam wieeeeeelkie prasowanie. :tak: Jutro w nocy jedziemy do Krakowa, a w sobotę po południu będziemy już w Paryżu. :tak: Nie mogę się doczekać. :-) Mam nadzieję, że uda nam się obejrzeć jak najwięcej, chociaż wydaje mi się, że mamy bardzo mało czasu. :sorry2: W przyszłym tygodniu planujemy też zwiedzanie Chartres (podobno jakaś piękna katedra tam jest), Orleanu (wiecie - Joanna D'arc i takie tam :-D), Chateaudun (jeden z zamków nad Loarą) no i jeszcze Wersal chcielibyśmy zobaczyć :tak:
A kiedy już wrócimy z Francji to zrobimy najazd Madziulinataszy! :-D:-D:-D:-D:-D Już nie mogę się doczekać naszego spotkanka. No i dla Piotrusia to będzie pierwszy raz nad morzem. Jestem ogromnie ciekawa jak będzie się bawił na plaży i czy będzie się bał "wielkiej wody" :-D
Zmykam wstawić ostatnie pranie i zaraz zabieram się do prasowania, bo jeszcze czeka mnie dziś fryzjer no i musimy kupić bilety na pociąg i ubezpieczenie. :tak:
Całuję Was wszystkie mocno! :tak:
udanych wojaży i mega pozytywnego zmęczenia,bo w to nie wątpię przy takim planie zajęc.:-D:-D:-D

Witam upalnie:tak:.

Moje też piszczą z zachwytu jak cokolwiek związanego z wojskiem zobaczą:tak:.
Myszunia,miłej podróży i zwiedzania,oszczędzaj się kobitko;-):tak:.
Wczoraj w Lublinie to tak zimno było;-),że jakieś brązowe plamy mi się porobiły i pieką teraz:-p:tak:,szkoda,że nie ma komu posmarować mleczkiem nawilżającym:sorry2::-(.
Stare wczoraj się spracowało :confused2: a chłopaki chcieli nad wodę i zaczął mi głupie wypominki robić:angry::angry::wściekła/y::wściekła/y:.Humoru wogóle nie mam.
Fotki obrobię to wrzucę.:tak:
Julu spakował do reklamówki kocki i piłkę gąbkową i nad wode sie wybiera to mu napuściłam wody do dużej miski i na balkonie urzęduje:tak::-D.
też dobry sposób :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

zdjątka śliczne
buzie rozradowane a to najpiękniejszy widok na świecie.:tak::-D:-D:-D:-D
Kochane uciekam ,bo za chwilkę masaż małemu robię,tylko się rozebrać musi.:tak:
Do potem.

moi przy domu na podwórku też mają tylko na placu zabaw towarzystwo:-D:tak:

a takie coś mam przy domu tylko jest już zamontowana zjeżdżalnia i huśtawki
mąż zrobił:tak::tak::tak:
8a1b517be1a46c26med.jpg

u mnie też dzieci musiały sobie same radzić:zawstydzona/y::sorry2:bo ja praca dom...i same sobie radziły. Ania zaczęła chodzić na roczek a chłopaki na 10 miesięcy:szok::tak:

ja to nazywam wyższa pierdolencja...nie ruszaj bo się ubrudzisz, nie wychodż bo spadniesz:no:
DZIECI SĄ ALBO CZYSTE...ALBO SZCZĘŚLIWE!!!
Na mnie to czasem dziwnie patrzą że się nie boję a ja uważam że jak się nie przewrócą to się nie nauczą:tak:

miałam pytać co to za badanie:sorry2:ale już się doczytalam:tak:

ZDROWE PODEJŚCIE:tak::tak::tak:

:-D:-D:-D:-Ddzieci są szczere do bólu:tak:

ja to zawsze przed wyjazdem spis robię bo potem to bym połowy rzeczy nie wzięła:-D

ja to bym się chętnie popluskała...ale się basen przedziurawił:-:)-:)-( ale mam cynk że chrzestni chcą dzieciom kupić na Anny i Krzysztofa;-)

:szok::szok::szok: Ale trzymam kciuki &&& dasz radę:tak::tak::tak:

mojej Ani wypadł pierwszy w zerówce czyli jak miała 6 lat

to tyle! pozdrawiam!
świetne muszę pokazać m to morze znajdzie czas i też coś wymyśli
Anabuba; Wczoraj poszłam się kompać i potem Seweryn się obudził i płakał więc do niego poszłam i tam usnełam kompa wyłączyłam o 3:baffled:

Świetne

A ja w piecu rozpaliłam na wodę i zaraz wyciągam basen Sewerynowi. Odrazu wleje ciepłą i nie będzie musiał czekać aż się nagrzeje. Pranie już na dworze wisi i śniadanie zjedzone. Sebastian na razie śpi

reklama
Do góry