reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ciąża Po Poronieniu

a dziękuję bardzo
kurczę no mam nadzieję że wszystko u niej w porządku może po prostu upał dzisiejszy ją zmęczył i się położyła
zmykam przygotować R kolacje i wrócę za jakąś godzinkę

reklama
Witamm Kochaniutkie.

Ja czytam ale mało pisze bo brzuch na kolanach mi lezy a doładnie pomiedzi:-D.Weronika juz zeszła chyba na sam duł i tyklo sie przeciąga.Cos czuje ze nie bedzie chciała czekac do terminu bo od wczoraj mam delikatne skurcze.

A Wy macie myslec pozytywnie ,ja z niecierpliwoscią czekam której uda sie teraz zafasolkowac.Taka bardzo bym chciała zeby Nam wszystkim sie udało.

Buziaki.

Dobranoc Agatka. Twoja lekarka ma rację. Nie można obsesyjnie myslec o dzidzi bo to blokuje. Kiedys na początku leczenia leczyłam sie u ginka w Wa-wie i to samo mi powiedział. Więc chyba cos w tym jest :-)
tylko czy ktorys lekarz zna tabletki na zapomnienie o starankach?? ja niestety nie mam tego guziczka od myslenia nigdzie na wierzchu:-):-):-)

U mnie jakos leci. Wiecie co myślałam że sobie poradziłam, ale niestety chyba nie. Zpisałam sie do psychologa na NFZ. zobaczę co mi powie. Tak to spoko. W poniedziałek jadę w góry na kilka dni odpocząć. Mam nadzieję że mi sie uda :-)

reklama
u mnie jakos leci. Wiecie co myślałam że sobie poradziłam, ale niestety chyba nie. Zpisałam sie do psychologa na nfz. Zobaczę co mi powie. Tak to spoko. W poniedziałek jadę w góry na kilka dni odpocząć. Mam nadzieję że mi sie uda :-)
ola powiem ci szczerze że dobrze że się zapisałaś ja polecam gorąco co prawda nie byłam państwowo ale prywatnie wtedy gdy naprawdę nie mogłam sobie już z niczym dać rady a wszystko się nawarstwiało:-:)-:)-( mi bardzo pomógł i też czasem się zastanawiam czy nie iść nawet tylko po to żeby się wygadać.

Do góry