Dzięki Lacholizusy.
Mojemu też kurna powiedziałam że ma brać wolne i ***** mnie to obchodzi. Jutro jade do roboty i oznajmiam że mnie nie ma we czwartek ide na ciężką operacje i niech się wszystko wali. Mogą mnie nawet z roboty wywalić - to tylko przysługę mi zrobią.
Madzienka chciałabym żeby się udało ale powiedziałam sobie że tak do 3 razy podejde tak jak Martyna a potem to ide na wylotówkę i zbieram na in-vitro od tirowców.
To niby ze co??3mac tez kciuki zeby jednak cie wywalili na zbity pysk z tej roboty??;-)
kurczaczek a ja cały czas sie zastanawiam dlaczego nam sie nie udaje skoro mam hormony w normie i 2gi cykl na CLO miałam teraz a tu @ mnie 3 dni wcześniej nawiedziła niby tego sie spodziewałam ale tak mi jakoś dziwne myśli przez głowę przechodzą ze możemy mieć duuuży problem skoro już tyle czasu nam nie wychodzi
Bernardko kochana a ktory to juz wasz cykl staranek byl?? No ja Ciebie rozumiem doskonale, sama sie niecierpliwie, metlik w glowie (lepiej nie myslec ale czasem to jak natrectwo, prawda?) nerwy a tu mija 6 cykl. Z jednej strony zaledwie 6 z drugiej az 6!! Owulka jest prawie na pewno,cykle regularne i co?? Tak postanowilismy ze czekamy do wrzesnia a potem jak nic sie nie zafasolkuje to badamy mojego m. tak dla swietego spokoju.
Zastanow sie nad tym Castagnusem, poczytaj sobie opinie na roznych forum ( masa kobietek zaciazyla juz w trakcie terapii).
Ja jestem w 3 -ostatnim miesiacu terapii i czekam na @
Co ty Jagienka. Ja do roboty to chętna jestem ale w tej nie wytrzymie nawet za wielkie miliony. Robie do końca sierpnia i spadam. Już zakomunikowałam menagierce tylko ta wredna jędza musi przyjechać i jej też zakomunikuje ADIJOS.
Po sierpniu będę wpadać częściej to się rozrusza zkostniałe DŻORDŻETY
I jak tak siostro sądzę
Alleluja. Szkoda ze nie od poczatku sierpnia ale moze to i lepiej bo bym sie nic nie uczyla do egz tylko siedziala ciagle na forum.

Witajcie babole;-)
U mnie taki skwar, ze wysiedziec na dworzu nie mozna. Jak szłam o 7 na badania do szpitala to już sloneczko przypiekało równo.Od rana robię pranie, zmywam, sprzątam, bo dziś przyjeżdża M!!
Już nie moge się doczekac
Kurka.. nie wiem co na obiadek zrobic.. macie jakies pomysły?
A zalezy co masz w lodowce

A tak przy okazji to dzien dobry