reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
my już w domku bo Oliwka sama chciała już wracać bo sie już wyszalała.siedzieliśmy w basenie,graliśmy w piłkę,chuśtawka i różne szaleństwa.pies też był mega wymęczony :-D:-D:-D:-D:-D:-D

teraz Oliwka oglada wieczorynkę.

a wogole to ju przytylam 12 kg:zawstydzona/y:
a gdzie tam koniec...:confused:
a ja max na 15 chcialam skonczyc......:-(

ja przytyłam z Oliwką 15kg :tak::tak::tak::tak::tak:

wlasnie w radio mowia ze przez stolice przeszla nawanica
az tak padalo???????????????????????????????????????????

tez o tym słyszałam,oj cos ta warszawa jst pechowa,to już chyba 3 raz ich porządnie zalało tego lata :tak::tak::tak::tak::tak:
:baffled:

Zganiają mnie i na ten soczek wyruszamy:tak:.
udanego wieczoru :tak::tak::tak::-)

ja teraz czekam na wiadomośc i spadamy z moim na randke z Anką:-D:-D:-D:-D

bawcie się dobrze i pozdrów Anię :-):-):-):-):-):-)

Co tu tak pusto:szok::szok::szok:
My własnie wrocilismy z urodzinek i mlode juz leza w wyrkach a Dominik siedzi ze mna:-)
Ale sie zrobiło duszno i od jutra ma byc chłodno
Do dupy z takim latem:no:dwa dni słonce a tydzien pada i tak na zmiane

ANABUBKA
Ty kiedys na T podałas nazwe globulek na stan zapalny a ja nie moge tego znalesc:sorry:Mogłabys jeszcze raz ja napisac bo cos mnie piecze po tym basenie:no:

Co tu tak pusto:szok::szok::szok:
My własnie wrocilismy z urodzinek i mlode juz leza w wyrkach a Dominik siedzi ze mna:-)
Ale sie zrobiło duszno i od jutra ma byc chłodno
Do dupy z takim latem:no:dwa dni słonce a tydzien pada i tak na zmiane

ANABUBKA
Ty kiedys na T podałas nazwe globulek na stan zapalny a ja nie moge tego znalesc:sorry:Mogłabys jeszcze raz ja napisac bo cos mnie piecze po tym basenie:no:
tantum Rosa sobie kup
;-)

Witam i żegnam, wlasnie wrócilismy ze spotkanka z Anka:tak: SUPER Było żeśmy sie uśmiali jak nei wiem:-D M zachwycony Anią :rofl2::rofl2::rofl2::-D
Do jutra:tak:

reklama
Do góry