badaicka
Paulusia i Filipek
Dżeniwitam z rana z kawusia
jeszcze mnie tak wczesnie tu nigdy nie było...no ale co tam obiecałam......
i znowu sie poryczałam......DZIADKU DZIEKUJE

Dzwoniłas do mężula?
Ja miałam 100 tetrówek i uważam że i tak zamałotaaaa jak najbardziej kupilam juz 255 opakowan....zartuje, bede uzywac ale tyle co przy W przy odbijaniu/ulewaniu i potem sluza na rozniste sposoby co zweryfikuje zwykle zycie...a tak pampersiki ale prania i tak ida...W sie b. duzo ulewalo czy to na ubrania czy w lozeczku a dwa ona to byla taka agenta ze potrafila zakupsztalic mi cala posciel i spac dalej :-) wiec prania murowane...ps...ja za to zalewalam mlekiem wszystkie bluzkie, zadne wkladki nie dawaly rady, mleko sikalo po scianach i laktator pekl hehe wiec sie doilam jak krowa bo okazalo sie najwygodniej i szybciej...2 butelki na krzeselko i dajemy :-)

Jak sie dziecku ulewa,przy karmieniu piersia do podłozenia,przy pierwszych zupkach i kaszkach, na spacerze do powycierania buziaka są niezastapione

Poza tym nie wszystkie dzieci tolerują papmpersy i się odparzają i muszą mieć wtedy tetrówki wiec lepiej je mieć w domu
Uuuuu to szybciutko czujesz ruchy :-)No ale powiem wam co mnie bardzo ucieszyło :-)wiecie kto lekko zapukał do mamusi dzidziunia mojaod wczoraj czuje
![]()
Ostatnia edycja: