reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

witam z rana z kawusia
jeszcze mnie tak wczesnie tu nigdy nie było...no ale co tam obiecałam......

i znowu sie poryczałam......DZIADKU DZIEKUJE
Dżeni :-D:-D:-D:-D:-D Super!!!!!!!
Dzwoniłas do mężula?

taaaa jak najbardziej kupilam juz 255 opakowan....zartuje, bede uzywac ale tyle co przy W przy odbijaniu/ulewaniu i potem sluza na rozniste sposoby co zweryfikuje zwykle zycie...a tak pampersiki ale prania i tak ida...W sie b. duzo ulewalo czy to na ubrania czy w lozeczku a dwa ona to byla taka agenta ze potrafila zakupsztalic mi cala posciel i spac dalej :-) wiec prania murowane...ps...ja za to zalewalam mlekiem wszystkie bluzkie, zadne wkladki nie dawaly rady, mleko sikalo po scianach i laktator pekl hehe wiec sie doilam jak krowa bo okazalo sie najwygodniej i szybciej...2 butelki na krzeselko i dajemy :-)
Ja miałam 100 tetrówek i uważam że i tak zamało :-D:-D:-D
Jak sie dziecku ulewa,przy karmieniu piersia do podłozenia,przy pierwszych zupkach i kaszkach, na spacerze do powycierania buziaka są niezastapione :tak:

Poza tym nie wszystkie dzieci tolerują papmpersy i się odparzają i muszą mieć wtedy tetrówki wiec lepiej je mieć w domu
No ale powiem wam co mnie bardzo ucieszyło :-)wiecie kto lekko zapukał do mamusi dzidziunia moja :-D:-D od wczoraj czuje :-D
Uuuuu to szybciutko czujesz ruchy :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja miałam 100 tetrówek i uważam że i tak zamało :-D:-D:-D
Jak sie dziecku ulewa,przy karmieniu piersia do podłozenia,przy pierwszych zupkach i kaszkach, na spacerze do powycierania buziaka są niezastapione :tak:
Poza tym nie wszystkie dzieci tolerują papmpersy i się odparzają i muszą mieć wtedy tetrówki wiec lepiej je mieć w domu

:-)

wiem...wiem...dlatego sie zaopatrze, z W nie mialam problemu i kazde pieluchy tolerowala wiec uzywalam tych najtanszych z Careforura :-) za 11 zl a co tam...zobaczymy teraz, no i mialam zawsze masc najlepsza na swiecie na kazde odparzenia itp. domowej a raczej aptecznej roboty...tylko sklad bralam od lekarki i w aptece robili...sudokrem siada przy niej :-)

wiem...wiem...dlatego sie zaopatrze, z W nie mialam problemu i kazde pieluchy tolerowala wiec uzywalam tych najtanszych z Careforura :-) za 11 zl a co tam...zobaczymy teraz, no i mialam zawsze masc najlepsza na swiecie na kazde odparzenia itp. domowej a raczej aptecznej roboty...tylko sklad bralam od lekarki i w aptece robili...sudokrem siada przy niej :-)

Dawaj przepisa (skład znaczy :tak:) skoro takie dobre :)

Uuuuu to szybciutko czujesz ruchy :-)

tak tak kobietka w drugiej ciąży czuje szybciej ruchy(ale nie takie kopniaki tylko pukanie);-)nawet w programach jak np."W łonie matki"mówi że matka która jest w drugiej ciąży to już w 15 tc czuje ruchy bo i też mięśnie są nie tak napięte (co tez widać że szybko brzuszek wyskoczył mi)i ogólnie matka szybciej wyczuwa i to jest prawda od wczoraj czuje dzisiaj także :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
My Pauli kupowaliśmy tylko te pieluchy z PAMPERSA :happy:
Z SUDOKREMU jestem do tej pory zadowolona ale jak masz jakies lepsze cudo to zapodaj składniki :-D

Dzeni wpadam tylko na chwilkę, aby jeszcze raz z całego serca Ci pogratulować! Trzymam kciuki za zdrowie fasolki!
U mnie było podobnie- też ktoś " zrobił miejsce" dla mojego dziecka, tak jak Twój dziadek. Może to przypadek, ale smutny.
Obejrzałam te zdjęcia i ......
Nie obraź się, bo bardzo Cię lubię. Ja wiem,że chciałabyś jakoś uczcić pamięć dziadka, ale tak strasznie smutno mi się zrobiło jak obejrzałam te zdjęcia.
Ja nie wiem czy ktokolwiek chciałby żeby oglądano jego zdjęcia z takiej chwili. Ja widzę tylko biednego, umierającego człowieka i nie chciałabym żeby ktoś kiedyś wrzucał moje zdjęcia w takim stanie na forum. Mogłaś pokazać nam fajną fotkę dziadka a nie z jego ostatnich chwil. Ja nie wiem czy on by tego chciał.
Przepraszam Cię- to było niesmaczne i nie na miejscu. Jak dla mnie.
Nie jestem oburzona, jestem zniesmaczona. Bo po prostu żal mi człowieka.
Teraz możecie się gniewać za to co napisałam i pojechac po mnie.

Z SUDOKREMU jestem do tej pory zadowolona ale jak masz jakies lepsze cudo to zapodaj składniki :-D

ja takze używałam i będe używać tylko z firmy PAMPERSA :tak:a teraz bo synek starszy większy co mam pampersy majtki :-Dwygodniejsze są i wygodniej się ubieraz:tak:no i bynajmiej nieodpina ich bo tak to se odpiął i na gołym siusiaku biegał :rofl2:

Dzeni wpadam tylko na chwilkę, aby jeszcze raz z całego serca Ci pogratulować! Trzymam kciuki za zdrowie fasolki!
U mnie było podobnie- też ktoś " zrobił miejsce" dla mojego dziecka, tak jak Twój dziadek. Może to przypadek, ale smutny.
Nie obraź się, bo bardzo Cię lubię. Ja wiem,że chciałabyś jakoś uczcić pamięć dziadka, ale tak strasznie smutno mi się zrobiło jak obejrzałam te zdjęcia.
Ja nie wiem czy ktokolwiek chciałby żeby oglądano jego zdjęcia z takiej chwili. Ja widzę tylko biednego, umierającego człowieka i nie chciałabym żeby ktoś kiedyś wrzucał moje zdjęcia w takim stanie na forum. Mogłaś pokazać nam fajną fotkę dziadka a nie z jego ostatnich chwil. Ja nie wiem czy on by tego chciał.
Ehh Loree'czku ja juz tu pisałam,że zyjemy w wolnym kraju gdzie panuje wolnosc słowa

ja cię rozumiem i mam podobne zdanie :sorry::zawstydzona/y:hmm ja niepatrzałam na te zdjęcia jak zaauważyłam że to jest dziadek DZENI odrazu pojechałam niżej bo ja ogólnie nie lubie patrzeć na ludzi którzy już umarli a tym bardziej że to jest z jego ostatnich chwil PRZEPRASZAM ŻE TAKŻE TO POWIEDZIAŁAM :sorry::zawstydzona/y:

reklama

hehe ok...wezme od lekarki to zapytam bo to na recepte niestety...:-) naczy ja bylam super zadowolona bardziej niz z sudokremu ale kazde dziecko inne...Twoja Pampersy a moja co bylo pod reka bo akurat nie stac mnie bylo na pampersy na 5 roku studiow hihi zyjac ze stypendium :-)

Do góry