tak wiem jest niedziela można pospać ale nie ja już na nogachmoja kićka mnie obudziła wandalka mała no chyba mnie przygotowuje na dzidzie psychicznie
a ja mam pytanko już Wam robili usg przez brzuszek czy jeszcze dowcipnie:-)
co do USG to jeszcze ostatnio 2 tygodnie temu miałam dopochwowe a teraz pewnie przez brzuszek

a co do kotki hihi pewnie zaczyna przyzwyczajać przyszłą mamusię do porannych pobudek ;-)
i mi się na wspomnienia zebrało
;-)bo ja z córą mimo że tak super spała to wstawałam pół przytomna
jako noworodek budziła sie co 4 godziny potem co 6 a potem całe nocki spała a mnie mleko przez sen zalewało
a miała wtedy 4-5 miesięcy
ale najpierw ją karmiłam siedząc i dosłownie przyłapałam sie na tym że zasypiam z dzieckiem w rękach i się bałam że mi wypadnie z rąk i zaczęłam karmić na leżąco a wtedy to mała lądowała między nas nakarmiłam i przysypiałam z nią na godzinę i jak sie ocknęłam do kładałam ją do siebie
i potem kilka razy miałam tak że sie przebudziłam w nocy i mojego dziecka kołomnie nie było i byłam w szoku gdzie ona jest a ona w łóżeczku sobie smaczenie spała i wcale sie na karmienie nie budziła ;-)
Ivi niestety mnie bóle głowy w 1 ciąży też strasznie męczyły miałam 4 dni ból głowy i 2 dni przerwi i tak w kłóko
ale tabletek nie brałam bo ile można wiec ratowałam sie właśnie jakimiś domowymi sposobami 
moja kićka mnie obudziła wandalka mała no chyba mnie przygotowuje na dzidzie psychicznie 

tak żartobiliwie to potraktuj,