reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Bardzo ladnie opisane, ale czasem chcialaby byc bardzo silna i nie reagowac tak emocjonalnie na byle ... Dzis poplakalam sie na "friends-ach" :szok: tylko dlatego ze zdali sobie sprawe z wielkiej przyjazni. Ja mam zawsze plach na koncu nosa. Ale ostatnio to troche przesadzam, wczoraj polecialy mi lzy jak dziewczyny w pracy daly mi prezent :eek: chyba hormony robia swoje.
łoj ja też jestem taka wrażliwa:sorry: na "przyjaciolach" to beczałam juz tyle razy ze hej..... wogóle na co drugim filmie płacze hehehe:sorry:
Nie, taka bogata to ja nie jestem:)
Moja firma jest sponsorem druzyny pilkarskiej....No i z racji tego druzyna bierze mnie ze soba na mecz.
ale masz fajnie!!! ja uwilebiam piłke nożną !! a piłkarzy jeszcze bardziej:laugh2:

jaki sliczny dzbanuszek :-)
Marzenixx-gratuluje dyplomu!!! Super zdjęcia!...ja to nie mialam ani takiej "amerykanskiej" szatki ani czapeczki:-(
WITAM SIE TAK WOGOLE NIEDZIELNIE I JEDNOCZESNIE ZEGNAM....ZYCZAC MIŁEJ NIEDZIELI DLA WSZYSTKICH!
DO JUUUTRA!
a widzisz kochana bo jak sie studiuje na powaznie to sie ma i szate powazna:-D zartowalam :p
a gdzie ty tak sie szwendasz kropeczko ze cie ciagle nie ma??? zapuscilas nas i to bardzo......:zawstydzona/y:
a ja zaraz zupke z mlodej kapusty zrobie....a pozniej na mecz jedziem:-)
mniam mnia :-) a ja wlasnie rosolek ugotowalam :laugh2:

reklama
Hello

dzis tak z doskoku, prawie sie pospalam M oglada Moto GP i tem dzwiek motorow zadzialal bardzo usypiajaco. Ale obudzila mnia kawka, wreszcie dokonczylam torebke dla kolezanki, ale moze jeszcze zrobie do tego maly portwalik/kosmetyczke bo zostalo mi jeszcze troche tego samego materialu. Szukam tylko pomyslu na www.

boshe jestem cała jakas połamana , chyba źle spałam:baffled:

teścik owu dzis pozytywny, kreska ciemniejsza od kontrolnej :laugh2: i rano tempka spdała więc owu chyba bedzie dzis ew jutro:-D

madzia84 a jak u ciebie z @ ?????

boshe jestem cała jakas połamana , chyba źle spałam:baffled:

teścik owu dzis pozytywny, kreska ciemniejsza od kontrolnej :laugh2: i rano tempka spdała więc owu chyba bedzie dzis ew jutro:-D

madzia84 a jak u ciebie z @ ?????

Jak narazie nie mam,ja mam zwykle co 21dni moze mi sie przesunoł i mam co 28dni,to moze tak ze zmiana klimatu:tak: ale nie czuje sie na okres:no:.Zobaczymy jak to bedzie:tak::-)

reklama
Cześć babeczki jak wam weekend mija??

Widzę Marzenko ze się owocnie u Ciebie zapowiada
Sexe31.gif
Amour35.gif

Olesiu jak po urodzinkach jakaś imprezka była??

Do góry