Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
łoj ja też jestem taka wrażliwaBardzo ladnie opisane, ale czasem chcialaby byc bardzo silna i nie reagowac tak emocjonalnie na byle ... Dzis poplakalam sie na "friends-ach"tylko dlatego ze zdali sobie sprawe z wielkiej przyjazni. Ja mam zawsze plach na koncu nosa. Ale ostatnio to troche przesadzam, wczoraj polecialy mi lzy jak dziewczyny w pracy daly mi prezent
chyba hormony robia swoje.

ale masz fajnie!!! ja uwilebiam piłke nożną !! a piłkarzy jeszcze bardziejNie, taka bogata to ja nie jestem
Moja firma jest sponsorem druzyny pilkarskiej....No i z racji tego druzyna bierze mnie ze soba na mecz.

jaki sliczny dzbanuszek :-)
a widzisz kochana bo jak sie studiuje na powaznie to sie ma i szate powaznaMarzenixx-gratuluje dyplomu!!! Super zdjęcia!...ja to nie mialam ani takiej "amerykanskiej" szatki ani czapeczki:-(
WITAM SIE TAK WOGOLE NIEDZIELNIE I JEDNOCZESNIE ZEGNAM....ZYCZAC MIŁEJ NIEDZIELI DLA WSZYSTKICH!
DO JUUUTRA!

a gdzie ty tak sie szwendasz kropeczko ze cie ciagle nie ma??? zapuscilas nas i to bardzo......

mniam mnia :-) a ja wlasnie rosolek ugotowalama ja zaraz zupke z mlodej kapusty zrobie....a pozniej na mecz jedziem:-)