reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

A u mnie dziewczynki dzis znow goraco...jak ja zle znosze te upaly :-( Dzis mam male swieto, urodzinki Wiki, dokladnie 6 lat temu o 19.20 wydalam na swiat tego krzykacza...

jaki zbieg okolicznosci wlasnie czytalam twego posta a tu 19:20 wiem ze UK czasu ale to takie fajne...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WIKI

Ostatnia edycja:
reklama
Wpadłam na chwilkę, my już po imieninowym obiadku u teściowej.
Tak w czwartek zatestuje obiecuje:tak:
Trzymam kciuki:tak:

Ja sobie ta stronę dodałam do ulubionych i klikam na nią raz dziennie. Nic mnie to nie kosztuje. Dołączycie się?
Pajacyk
Ja już od dawna klikam:tak:

to kiedy ja cholera mam miec tą owulke??? nie wiem jak długo jeszcze małż da sie tak codziennie wykorzystywać...:confused2:
Do skutku :-D:-D:-D:-D

co o tym sadzicie... dzisiaj mierzylam tempke i nadal niska... ciekawe co mi jutro pokaze... wczoraj sie staralismy i dzisiaj temu mojemu tez nie popuszcze... :-):-):-) ale tak z ciekawosci pytam co o tym myslicie...
Może jutro podskoczy ;-)

Odebrałam wyniki wszystko w miarę ok tylko dziwny mocznik mi wyszedł
mam 12,70 a norma 17-43 :baffled::baffled: No nic jutro mam wizytę u urologa to może dowiem się czegoś więcej.
Uciekam na Monka. Do jutra :-)

Trzymajcie kciuki za mnie jutro! Oby z moją fasolką było wszystko ok!
na pewno wszystko jest dobrze :tak::-)
Tak w czwartek zatestuje obiecuje:tak:
w takim razie 3mam kciuki za pozytywny tescik :tak:
Cześć babeczki - dzisiaj dobry dzień na pisanie, naprodukowałyście strasznie dużo:szok:
spróbuję coś doczytać:-D
cześć Kanka jak się czujecie??
boshe nie wiem o co chodzi w tym cyklu...:eek: zrobilam testa owu i znowu testowa mocniejsz aod kontrolnej czyli pozytywny.... tak jak wczoraj.... to kiedy ja cholera mam miec tą owulke??? nie wiem jak długo jeszcze małż da sie tak codziennie wykorzystywać...:confused2:
na pewno potrafisz go skusić
ja wczoraj jak wróciliśmy z koncertu to miałam taka ochotę na M ze :szok: a on spać tylko chciał ale i tak wyszło na moje i sie skusił a od dziś musimy się już zabezpieczać bo przy antybiotykach to nie wolno nam dzidzi robić :tak:

Dziewczyny mam glupie pytanie ale nic to.

Wlasnie biorac prysznic odkrylam w szyjce swierza krew. Jestem w 25dc. Cholera w tym cyklu mialam jakies przeczucie ze sie udalo, piersi calkiem inne niz zwykle, bole brzucha, wcoraj wieczorem klucie w okolicach pepka. Ale cholera teraz te plamienie i bol brzucha:confused2: Tak sobie pomyslalam, ze moze mam niski progesteron jednak. Stad tez co miesiac te plamienia przed @. CZy jakbym sobie zapodala Luteine to bym popelnila straszna glupote wg Was?? No bo jak sie jednak fasolka zawiazala to moze jej pomoge ta Luteina. A jesli jednak nie to moge sobie zaszkodzic?? Ku***

O MY LORD!!!!!!!!!!
Wy padł mi serwer i jak juz tu wreszcie wlazłam to co?- milion stron do przeczytania

No właśnie - a ja się zastanawiałam co ona ma oznaczać:sorry:
To jest taka moja jaszczureczka-kijaneczka :-D

I jak widzicie, nie rozmawiamy tylko o staraniach ale tez o D* Maryni, albo Hanki:-D
Taaa i o pisiorkach tyż :-D:-D:-D

eee...nie tylko o du** rozmawiamy..jeszcze o cyckach czasami...uprzejmie proszę o niezapominanie o cyckach
Tak jest ma się rozumieć :-D:-):-)

cześc Dziewczynki, wpadłam się tylko przywitać:-)
oooo KTOŚ o mnie pamięta tu jeszcze - strasznie mi miło:-):-):-):-):-)
No jak ktoś,no jak ktoś??? ja się tez o Ciebie pytałam kochana moja :-(
brokuly-1 sredni, marchewka-2 srednie, cebula 1 szt.ja uzywam zwykle fioletowej, kurczaczek-tzn. jego cycuszki-sztuk 1 podwojna, miseczka D:-), makaron penne-1/2 paczki, olej (ja daje oliwe z oliwek), ser zolty starty na grubych oczkach i smietana-;-daje slodka, zwykla-pol

no dziewczynki skonczylam...skromny ale wlasny, mala nic nie wie, wroci z przedszkola bedzie miec niespodzianke :biggrin2: do tego prezenciki to i pozwole jej pograc na kompie :-p czyli dla niej najwieksza frajda .... :biggrin2::biggrin2:
Obrazki to kolejne etapy 1 - masowy, 2 - plackowy 3,4 - koncowy efekt :biggrin2:
Śliczniusi-pyszniusi :-D:tak:

Dobrze, że dziecka nie zostawili w środku
Eee,he,he,he,he dobre ale mała sama by juz z niego wylazła :-D:-D:-D

Psychicznie źle... zaczynam się zabierac za rozwód a M jest nieprzyjemny....
Nie no nie wytrzymam,trzymajcie mnie dziewczyny bo nie wytrzymam !!!!!!!!!!!!!! Ten ma tupet,no!!!
Niech on lepiej nie fika bo nie ręcze za siebie!!!!

1-to wtedy dopiero Badaicka by brala to do domu szybko i to sama bez podpowiedzi mamy nawet:-)

Witam Was Kochane.Wiem ze powinnam testowac,ale ja mam takie przeczucie ze @ przyjdzie w czwartek,takze poczekam,a prace mam bardzo lekką i juz dawno skonczyłam takze nie przemeczam sie:no:
Następna czarownica na forum???
Ta posada jest juz zajęta przez nasza Loree :-D:-D:-D

no właśnie - dawno imprezy na BB nie było:szok:
BBBBBAAAARRRRRRMMMMAAAANNNNN!!!!!!!!!!!!!!
Prosze szybko polać pieknym spragnionym paniom!!!!!!!!
Aaaaaaaa i kilka drinków prosze schowac na jutro dla Poziomki :-D:-D:-D

kochana... kluczyk sie dorobi :-):-D:-D:tak::tak: a jak juz bedzie trzeba to ,,drzwi'' wywazymy :-D:tak::tak: i gitara :-):-):-)
Tej Pani prosze zrobic odrazu dwa drinki bo dobrze gada :tak::tak::tak::-D:-D:-D
co masz ze mną zrobić?? możesz mi buziaczka dac:-D
a lutuowanie idzie calkiem niezle, wlasnie urywam na rowne kawałeczki takie specjalnie "nóżki" które będę przylutowywać do listewek z diodami :-D nawet nie wiem co robie heheh tzn wiem ze to na jakieś urządzenie na Sunrise teraz na sobote hehe , no ale mąż mnie zagonil to robie...

Zajączku cieszę się,że mogłam pomóc. Tylko mój M się załamie że nie masz więcej pytań i on nie może się nagadać:-D:-D:-D:-D

Trzymajcie kciuki za mnie jutro! Oby z moją fasolką było wszystko ok!
Miłego popołudnia.
Loree jakby to powiedział mój kumpel z lat szczeniecych-DLA CIEBIE WSZYSTKO NAWET KOZA Z NOSA :-D:-D:-D Kciuki zacisniete of course

Buziaki dla wszystkich bez wyjątku
P.S. nie pijcie beze mnie ochlajuski;)
Sorry,sorry to znowu ja :-:)-:)-(
no ale cóz zrobic jak tak suszy wszystkie po kolei :baffled::-D

Dziewczynki jest nas tu dużo, mozemy zrobic coś dobrego:tak:
Ja sobie ta stronę dodałam do ulubionych i klikam na nią raz dziennie. Nic mnie to nie kosztuje. Dołączycie się?
Pajacyk
Jasne juz sobie zapisałam i bede klikać codziennie :tak::-D
boshe nie wiem o co chodzi w tym cyklu...:eek: zrobilam testa owu i znowu testowa mocniejsz aod kontrolnej czyli pozytywny.... tak jak wczoraj.... to kiedy ja cholera mam miec tą owulke??? nie wiem jak długo jeszcze małż da sie tak codziennie wykorzystywać...:confused2:
Ty sie nie zastanawiaj tylko bierz Małża na warsztat i do roboty :-D
Ja WAs prosze o litosc.

Musze isc do ogrodu roslinki podlac a dopeiro jestem na 3325 jejku
Lece raz dwa bo jak nie to mnie zasypiecie stronami i komary mnie zmasakruja. U mnie tyle komarow co w Polsce nigdyyyy nie widzialam. Nie dosc ze mieszkamy blisko parku z rzeka, to jeszcze za plotem kanal a dookola pola ryzowe czytajcie wylegarnia komarow bo tam roslinki sa zatopione w odzie, ktora stoi sobie tak miesiacami. Maaaaaaasakra. Biegne i wracam
Ja Ci współczuje kochana u mnie tez pogrom z komarami normalnie nie wyrabiam :szok::szok::szok:

Sama czuje sie nedznie, coraz czesciej dopada mnie jakies silne klucie w pochwie ze isc nie moge tylko nogi zaciskam i stoje do tego twardnieje brzuch i maly cisnie sie okropnie w dol, wczoraj mnie zlapalo na ulicy nie moglam kroku zrobic, facet jakis mi pomogl - myslal ze rodze hehe...no nic lece bo tak mdli i muli jakby to byl I trymestr i wszystko co zjem laduje z powrotem w wc...

Buziaki, moze potem poczytam jak sie lepiej poczuje...
Kochana uwazaj na siebie i to jeszcze pare tygodni i bedziesz przytulac swojego bzyczka
ostatnio słuchajcie po przytulanku o 2 w nocy , papierkiem chciałam się wytrzec i zasnełam z papierem miedzy nogami:szok: obudzilam sie o 5 w nocy heheh na wznak śpiąca z tym papierem heh i poszlam do kibelka zrobic siusiu i pierwszy raz nic mi nie wyleciało po bzykanku(no wiecie o czym mówie hihi):sorry: może wszystko sie wchłonęło i gdzies jakis sie przedostał hehehhe:-D
:-):-D wiem co to znaczy kiedys zasnelam z nogami opartymi o sciane, jak sie obudzilam to tak mialam zdretwiale nogi ze nie moglam ich ruszyc, 3mam kciuki za zolnierzyki bo mily wystarczajaco duzo czasy by "zdobyc baze" :-D

A to moja Kinia z ostatniego usg
Cudo, nie moge wyjsc z podziwu, ze mozna ogladac te male istotki schowane w brzuszku.

Dziewczyny mam glupie pytanie ale nic to.

Wlasnie biorac prysznic odkrylam w szyjce swierza krew. Jestem w 25dc. Cholera w tym cyklu mialam jakies przeczucie ze sie udalo, piersi calkiem inne niz zwykle, bole brzucha, wcoraj wieczorem klucie w okolicach pepka. Ale cholera teraz te plamienie i bol brzucha:confused2: Tak sobie pomyslalam, ze moze mam niski progesteron jednak. Stad tez co miesiac te plamienia przed @. CZy jakbym sobie zapodala Luteine to bym popelnila straszna glupote wg Was?? No bo jak sie jednak fasolka zawiazala to moze jej pomoge ta Luteina. A jesli jednak nie to moge sobie zaszkodzic?? Ku***
Ja Ci kochana niestety nie pomoge bo nigdy Luteiny nie brałam :-(

reklama
Kinguś na pewno urolog powie ze nie jest źle z Twoimi nerkami zobaczysz

Makaronka ja myślę że mozesz pomóc ewentualnej fasolce ale nie jestem ekspertem w tej dziedzinie

dziewczynki czy to normalne bo ja mam ciągle ochotę na mojego M normalnie :szok: nigdy aż tak nie miałam a od wczoraj to najchętniej bym go z łóżka nie wypuszczała:zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak::tak:;-);-)

Ostatnia edycja:
Do góry