reklama
oj agnes czuję że to będzie łobuziakmalinka no to rośnie Ci mały psotnik![]()

agnes a propos tego wózeczka chico słuchaj lepszy taki z pojedyńczym kółkiem z przodu czy z podwójnym????duży on ma koszyk na zakupy??????aaa i rozkłada się do leżenia???
Buziaki dla Laury z okazji jej święta :-)wszystkiego najlepszego dla laury córeczki ani w dniu jej urodzin samych szczęśliwych i pogonych dni i beztroskiego dzieciństwa
![]()
CHICCO MULTIWAY 2009 FULL WYPAS KURIER&TOPAZIO (686169989) - Aukcje internetowe Allegro
CHICCO WÓZEK LITE WAY ŚPIWÓR+FOLIA promocja (686167217) - Aukcje internetowe Allegro
CHICCO 09 WOZEK MULTIWAY CT 04 +BARIERKA PROMOCJA! (683781735) - Aukcje internetowe Allegro
te mi sie podobają proszę was o radę chodzi mi o modele a nie o kolory bo kolor to potem pomyślę
CHICCO WÓZEK LITE WAY ŚPIWÓR+FOLIA promocja (686167217) - Aukcje internetowe Allegro
CHICCO 09 WOZEK MULTIWAY CT 04 +BARIERKA PROMOCJA! (683781735) - Aukcje internetowe Allegro
te mi sie podobają proszę was o radę chodzi mi o modele a nie o kolory bo kolor to potem pomyślę

CHICCO MULTIWAY 2009 FULL WYPAS KURIER&TOPAZIO (686169989) - Aukcje internetowe Allegro
te mi sie podobają proszę was o radę chodzi mi o modele a nie o kolory bo kolor to potem pomyślę![]()
malinka 1 i 3 to ten sam wózek tylko od innego sprzedawcy

słuchaj.moja znajoma ma ten chicco multtiway,jest fajny pod wzgledem takim że ma dłudie podnózki i jej córka ma teraz 2,5 roku i spi w tym wózku bez problemu i jest jej w nim wygodnie,siedzisko ma szerokie ale jak proadziłam go to jest dosyć ciężki,mi się go niewygodnie prowadziło

ja bym była za tym 2 co Ci polecałam mimo wszystko

wiktoria12
Mama i żona :)
Cześć dziewczyny wpadłam sie przywitac nie nadrobie bo sporo tego zycze wam miłego dnia:-);-)
malinka sory moja kolezanka ma tą wersje tego wózka chicco,bo jest kilka modeli.to ten jest masywny ale solidny.
CHICCO SPACERÓWKA CT04+ŚPIWOREK SUPER CENA!!! (690341206) - Aukcje internetowe Allegro
a ten co ty pokazałas jest to lżejsza wersja.
CHICCO SPACERÓWKA CT04+ŚPIWOREK SUPER CENA!!! (690341206) - Aukcje internetowe Allegro
dla mnie ważne jest żeby antek mógł się w nim przesać bo jeszcze mu sie to zdarza na spacerach i żebym mogła wejść z nim bez problemu do tramwaju autobusu bo wiesz że często ty wchodzisz z wózkiem a ludzie lukają w okno i udają że nie widzą
jak na zakupy spacerki to mam naszą bexe i jest extra ale od września jak dzieciaczki pójdą do szkoły to bęziemy z antonim barzdiej mobilni i wtedy potrzebny mi lekki wózek ale dość wygodny nie taka typowa parasolka tylko wygodniejszy
agnes a ten co ty masz jak się sprawdza??????kółka są maleńkie czy nie???daj mi linka do tego twojego to oblukam bo wiem że ten twój też mi się podobał

agnes a ten co ty masz jak się sprawdza??????kółka są maleńkie czy nie???daj mi linka do tego twojego to oblukam bo wiem że ten twój też mi się podobał

hej wikiCześć dziewczyny wpadłam sie przywitac nie nadrobie bo sporo tego zycze wam miłego dnia:-);-)

jak palenie?
jak dzieciaczki?
wpadaj do nas choć wieczorkami bo tęsknimy za tobą

zobacz ja pracuję ale chwilkę na bb zawsze znajdę

a joasia coś do nas dawno nie zaglądała

reklama
to który lepiej wziąść ?????bo zależy mi co by się nie rozpadł za szybkomalinka sory moja kolezanka ma tą wersje tego wózka chicco,bo jest kilka modeli.to ten jest masywny ale solidny.

bo napewno antoni do 3 latek będzie z wózia korzystał choćby na dłuższe spacerki

Podziel się: