reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wszystkiego najlepszego dla laury córeczki ani w dniu jej urodzin samych szczęśliwych i pogonych dni i beztroskiego dzieciństwa
prezenciaki.gif

reklama

malinka 1 i 3 to ten sam wózek tylko od innego sprzedawcy :tak::tak::tak::tak:
słuchaj.moja znajoma ma ten chicco multtiway,jest fajny pod wzgledem takim że ma dłudie podnózki i jej córka ma teraz 2,5 roku i spi w tym wózku bez problemu i jest jej w nim wygodnie,siedzisko ma szerokie ale jak proadziłam go to jest dosyć ciężki,mi się go niewygodnie prowadziło:tak::tak::tak::tak::tak::tak:

ja bym była za tym 2 co Ci polecałam mimo wszystko :tak::tak::tak:

dla mnie ważne jest żeby antek mógł się w nim przesać bo jeszcze mu sie to zdarza na spacerach i żebym mogła wejść z nim bez problemu do tramwaju autobusu bo wiesz że często ty wchodzisz z wózkiem a ludzie lukają w okno i udają że nie widzą:wściekła/y:jak na zakupy spacerki to mam naszą bexe i jest extra ale od września jak dzieciaczki pójdą do szkoły to bęziemy z antonim barzdiej mobilni i wtedy potrzebny mi lekki wózek ale dość wygodny nie taka typowa parasolka tylko wygodniejszy:tak:
agnes a ten co ty masz jak się sprawdza??????kółka są maleńkie czy nie???daj mi linka do tego twojego to oblukam bo wiem że ten twój też mi się podobał:tak:

reklama
malinka sory moja kolezanka ma tą wersje tego wózka chicco,bo jest kilka modeli.to ten jest masywny ale solidny.

CHICCO SPACERÓWKA CT04+ŚPIWOREK SUPER CENA!!! (690341206) - Aukcje internetowe Allegro

a ten co ty pokazałas jest to lżejsza wersja.
to który lepiej wziąść ?????bo zależy mi co by się nie rozpadł za szybko:sorry:
bo napewno antoni do 3 latek będzie z wózia korzystał choćby na dłuższe spacerki:tak:czy jak szybko trzeba będzie rano zaprowadzić julię do szkoły:tak:

Do góry