badaicka
Paulusia i Filipek
Mleczna,jasna czekoladka z beżowymi wzorkami ;-)ja jestem ale juz 2gą szklanke winka sączę i juz mi się gorąco zrobilo hihi
sofa superowa tylko ze ja kolorków nie widzę bo mi siadły już jakiś czas temu w kompie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mleczna,jasna czekoladka z beżowymi wzorkami ;-)ja jestem ale juz 2gą szklanke winka sączę i juz mi się gorąco zrobilo hihi
sofa superowa tylko ze ja kolorków nie widzę bo mi siadły już jakiś czas temu w kompie
wydaje mi sie ze owulka albo dzis albo bedzie... no musisz gwalcic goboshe nie wiem o co chodzi w tym cyklu...zrobilam testa owu i znowu testowa mocniejsz aod kontrolnej czyli pozytywny.... tak jak wczoraj.... to kiedy ja cholera mam miec tą owulke??? nie wiem jak długo jeszcze małż da sie tak codziennie wykorzystywać...
![]()
ehhh ja juz wszystkie monki poogladalam i nie mam juz cos.. jest troszke tych seriali ktore ogladam jakby policzyc to z 10 co najmniejja tez Monka ogladam :***
no raczej dzisiaj, bo tak strasznie napieprzaja mnie janiki ze ledwo chodzewydaje mi sie ze owulka albo dzis albo bedzie... no musisz gwalcic gomoj tylko czeka az badania mu zrobie a potem to chulaj dusza..
ehhh ja juz wszystkie monki poogladalam i nie mam juz cos.. jest troszke tych seriali ktore ogladam jakby policzyc to z 10 co najmniej