Witam porannie ja wczoraj nie mialam jak was czytac bo moj m okupowal kom. Co do jezyka dziecka to Nicola zna niemiecki tu na codzien rozmawiam z mezem i na podworku slyszy , ale ja sama rozmawiam z corka po polsku, moj M jest holendrem ale nie rozmawia z corka w tym jezyku mowi , ze na to przyjdzie czas.
reklama
Super ze z niunia wszystko ok , a wozek fajniutki, ile kosztuje?witam wszystkich
ja dziś miałam wizytę u gina ale bez rewelacji, wyniki w normie, dostałam skierowanie na kolejne badania i kolejna wizyta za miesiąc
powiedzcie mi co myślicie o takim wózku?
Babymerc
F
Fiołek2010
Gość
na allegro ok 650zł.
wózek super. bardzo mi się podoba.
dziewczyny powiedzcie czy nie bolą was plecy, mnie ostatnio bola krzyże i promieniuje tak jakby na cały tyłek, czasem nie moge się schylić.. mąż się ze mnie śmieje, ale jak mnie bardzo boli to mnie wymasuje, daje to ulge na 2 dni a potem znowu...
dziewczyny powiedzcie czy nie bolą was plecy, mnie ostatnio bola krzyże i promieniuje tak jakby na cały tyłek, czasem nie moge się schylić.. mąż się ze mnie śmieje, ale jak mnie bardzo boli to mnie wymasuje, daje to ulge na 2 dni a potem znowu...
ania98765
Fanka BB :)
Witam kobietki:-)
Mam problem...:-(nie wiem co mam zrobić z tym ginem do któego chodzę...
bo ostatnio przecież byłam u innego, no i bardzo mi się spodobał, no ale jeśli będę chodzić do niego to nie będę rodzić w moim szpitalu tylko muszę przenieść się do innego miasta. Jest jeszcze jedna kwestia. Czy jak się przeniosę to czy dostanę to zaświadczenie od lekarza, że pojawiłam się u niego przed 10 tygodniem?
bo cóż, wolałabym dostać te becikowe, skoro mi się należy.
Patrysiu86 gratuluję synka!!! wiem kochana, że miałaś nadzieję na córeczkę, ale przecież najważniejsze, że zdrowe:-)
Mi w sumie jest obojętna płeć, a to dlatego, że mam już upragnioną córkę, więc teraz to już bez różnicy czy będzie druga córcia, czy pierwszy synek:-)
Mam problem...:-(nie wiem co mam zrobić z tym ginem do któego chodzę...
bo ostatnio przecież byłam u innego, no i bardzo mi się spodobał, no ale jeśli będę chodzić do niego to nie będę rodzić w moim szpitalu tylko muszę przenieść się do innego miasta. Jest jeszcze jedna kwestia. Czy jak się przeniosę to czy dostanę to zaświadczenie od lekarza, że pojawiłam się u niego przed 10 tygodniem?
bo cóż, wolałabym dostać te becikowe, skoro mi się należy. Patrysiu86 gratuluję synka!!! wiem kochana, że miałaś nadzieję na córeczkę, ale przecież najważniejsze, że zdrowe:-)
Mi w sumie jest obojętna płeć, a to dlatego, że mam już upragnioną córkę, więc teraz to już bez różnicy czy będzie druga córcia, czy pierwszy synek:-)
G
gość 574
Gość
Cześć dziewczynki!
Wczoraj już nie miałam siły czytać i pisać na BB, więc dziś od rana nadrabiam
Dziękuję wszystkim za trzymanie kciuków - przydały się. Od wczoraj jestem Panią Magister Dziennikarstwa i strasznie się cieszę, że już to wszystko za mną. Zestresowałam się dopiero jak mi komisja zaserwowala 3 pytanka ze studiów.Na szczęście nie bylo źle
Dzidziuś dobrze zniósł mój stresik i nic mnie nie bolało, chyba że nogi od butów na obcasie
Także jeszcze raz pięknie dziękuję wszystkim za wsparcie!!
Wczoraj już nie miałam siły czytać i pisać na BB, więc dziś od rana nadrabiam
witam babsztylki ;-)
nawet nie próbuję czytać Was po wczorajszej nieobecności
wczoraj miałam spotkanie z endokrynologiem z moją tarczycą, ale wszystko ok tak w skrócietylko szkoda, że musiałam czekać dwa miesiące, koszmar
śmigam do pracki, wieczorkiem może mi się uda nadgonić:-)
acha Andzia 76 wczoraj byłam w Jaśkowicach i właśnie tam jest gin jakiś Rojek mają 3D i kosztuje 120zł, muszę się dokładnie wypytać czy dobry sprzęcior otd.
Nadineczko, ja już po Usg. Wczoraj szukałam namiarów na Rojka w Jaśkowicach, ale mi sie nie udało znaleźć, bo z tego co piszesz jest najtańszy, a i ponoć słyszałam też ze ma bardzo dobry sprzęt i to bardzo dobry lekarz. Tylko nie wiem czy to chodzi o Rojka, tego ze szpitala, bo on przyjmuje jeszcze u nas na Grunwaldzkiej?
Ja byłam u Hercunia, bo zależało mi na czasie. Dla mnie to był już ostatni dzwonek zeby zmierzyć NT. ( jakby ci sie nie chciało wszystkiego czytać to opisałana str 496 i troche 497) Zresztą jestem zadowolona 20 min. nagrania, zdjęcia i dokładny opis przy badaniu.:-):-):-)
Acha, GRATULACJE DLA NOWEJ PANI MAGISTER
Ostatnia edycja:
G
gość 574
Gość
wózek super. bardzo mi się podoba.
Beti - wózek fajny - ja wlasnie też przeglądam z w miare dużymi kółkami, więc ten calkiem fajny jest! Ciesz się, że z wynikami dobrze, bo u mnie np. nie najlepiej było ostatnio - położna mówiła, że to przez upały, ale ginka się zmartwiła od razu...
Kaskag: mnie bolą właśnie w odcinku lędźwiowym (co znaczy, że ból jest nisko w plecach i wchodzi w tyłek) - szczególnie jak się nachodzę dużo, albo coś w domu porobię, to potem cierpię, choć ostatnio dużo mniej. Ginka mi powiedziała, że to od rozciągania macicy i jak bardzo boli to no-spe brać -powinno trochę pomóc. No i ćwiczonka na kręgosłup i wzmocnienie, bo może być potem tylko coraz gorzej wraz z rosnącym ciężarem brzuszka..
reklama
F
Fiołek2010
Gość
kaskag ja niestety nie pomogę bo mnie plecy wogulenie bolą, jedyne coteraz mi doskwiera to jeszcze spora wrażliwość na zapachy
agagsm GRATULACJE PANI MGR !!!!
ania98765 mi się wydaje ze wystarczy karta ciązy a lekarza przecież zawsze można zmienić. ja tez zastanawiam się nad zminą bo dziś byłam u innegobo moja ginka na urlopie i jestem bardzo zadowolona. bardzomiły starszy pan, mówił mi jakie badania mam zrobić i wyjasniał wszystko dokładnie, zdziwił się bardzo jak powiedziałam że nie jem witamin i kazał jak najsybciej kupić Elevit. tylko ma jeden minus-podobno niechętnie daje zwolnienia...i dlatego się jeszcze wacham;-)
agagsm GRATULACJE PANI MGR !!!!
ania98765 mi się wydaje ze wystarczy karta ciązy a lekarza przecież zawsze można zmienić. ja tez zastanawiam się nad zminą bo dziś byłam u innegobo moja ginka na urlopie i jestem bardzo zadowolona. bardzomiły starszy pan, mówił mi jakie badania mam zrobić i wyjasniał wszystko dokładnie, zdziwił się bardzo jak powiedziałam że nie jem witamin i kazał jak najsybciej kupić Elevit. tylko ma jeden minus-podobno niechętnie daje zwolnienia...i dlatego się jeszcze wacham;-)