reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Ja tez jeszcze o IVF nie myślę - tylko wkurza mnie to czekanie - przy mojej chorej tarczycy i cukrzycy M to każdy lekarz twierdzi, że trzeba poczekać i tak czekamy już długo bo 1,5 roku po zabiegu minęło:no:
dlatego stwierdziłam, że jak trafimy do kliniki to już mi nikt nie powie, że mam czekac tylko przebada nas we wszystkie strony i coś zdecyduje:tak:
ja wierze ze to czekanie Wam sie opłaci i nie będziecie potrzebowali IVF :tak:
najwazniejsze bys sie dobrze czula w koncu Twoja cera to jakas wizytówka.. przynajmniej bedziesz potem miala problem z głowy:)

o to właśnie mi chodzi nie chce robić z siebie ofiary ale ta brzydka cera spowodowała że zamknęłam się na ludzi i nie lubię do nich wychodzić a jak juz słyszę komentarze obraźliwe na temat osób z trądzikiem to już sie wycofuję z towarzystwa całkowicie :crazy:

reklama
ja zrobiłam dziś rano ten test i tak jak mówiłam jedna krecha czyli mogę spokojnie zacząć kurację antybiotykowa

Oj to szkoda, że jedna krecha.
Ale chociaż już wiesz wszystko.

A ja wczoraj byłam w solarium. Wkurzyłam się na tą pogodę, nawet nie ma jak złapać słoneczka. Spiekłam się nieźle i nic tylko smaruje się balsamem co godzinę. Dosłownie spiekłam się na I dopiero dzisiaj zaczyna brązowieć:-D

Oj to szkoda, że jedna krecha.
Ale chociaż już wiesz wszystko.

A ja wczoraj byłam w solarium. Wkurzyłam się na tą pogodę, nawet nie ma jak złapać słoneczka. Spiekłam się nieźle i nic tylko smaruje się balsamem co godzinę. Dosłownie spiekłam się na I dopiero dzisiaj zaczyna brązowieć:-D
dokładnie mogę spokojnie łykać antybiotyk

a ty kochana uważaj z tym opalaniem ja jak się tak spiekę nie raz to mnie potem trafia bo ani spać nie mogę tylko ciagle mnie swędzi i piecze

dokładnie mogę spokojnie łykać antybiotyk

a ty kochana uważaj z tym opalaniem ja jak się tak spiekę nie raz to mnie potem trafia bo ani spać nie mogę tylko ciagle mnie swędzi i piecze

Ja idę do solarium raz na ruski rok więc nie jest źle. Smaruje się balsamem po opalaniu i trochę panthenolu to porządnie nawilża i skóra nie swędzi.

Witam się serdelecznie:-)
Jak skończy wycinac drzewa przed chałupą to pewnie pogrzebie na allegro i coś znajdzie:tak::tak::tak:Wiesz- on jest nawet na jakimś forum dla kawoszy i ciągle o kawach i ekspresach gadają. Ale tamte ekspresy to od kilku do kilkunastu tysięcy kosztują:szok::szok::szok:
Dzięki Loree za pomoc:-) Dzisiaj chciałabym zamawiac już. :-)
Dziewczynki jest nas tu dużo, mozemy zrobic coś dobrego:tak:Ja sobie ta stronę dodałam do ulubionych i klikam na nią raz dziennie. Nic mnie to nie kosztuje. Dołączycie się?
Pajacyk
Już kliknęłam. I zapisałam w ulubionych. Kiedyś tak robiłam, ale później wyleciało mi z głowy:-)
boshe nie wiem o co chodzi w tym cyklu...:eek: zrobilam testa owu i znowu testowa mocniejsz aod kontrolnej czyli pozytywny.... tak jak wczoraj.... to kiedy ja cholera mam miec tą owulke??? nie wiem jak długo jeszcze małż da sie tak codziennie wykorzystywać...:confused2:
:-D:-D:-D:-D Jak na razie nie ucieka to korzystaj ile wlezie. Na pewno nigdy Ci nie zarzuci żeś ty oziębła:-) Wymiętosiłaś go znowu??
Czesc Babolinki
Czytam juz od godziny i jestem dopiero na 3323 stronie uff oczoplasu juz dostaje.
Ale z pewnoscia jest to zbyt uwazne przygladnaie sie i podpasowywanie objawow pod "siebie" a raczje fasolke. Wariatkowo normalnie;-)
Makaronko, nie jesteś sama, ja mogłabym napisać tak samo. Człowiek szuka, szpera aż coś znajdzie w końcu:-)
Odebrałam wyniki wszystko w miarę ok tylko dziwny mocznik mi wyszedł
mam 12,70 a norma 17-43 :baffled::baffled: No nic jutro mam wizytę u urologa to może dowiem się czegoś więcej.
Daj znac co ci lekarz powie:-)
BBBBBAAAARRRRRRMMMMAAAANNNNN!!!!!!!!!!!!!!
Prosze szybko polać pieknym spragnionym paniom!!!!!!!!
Aaaaaaaa i kilka drinków prosze schowac na jutro dla Poziomki :-D:-D:-D
NO mówiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Gdzie moja flaszka się pytam?????
dziewczynki czy to normalne bo ja mam ciągle ochotę na mojego M normalnie :szok: nigdy aż tak nie miałam a od wczoraj to najchętniej bym go z łóżka nie wypuszczała:zawstydzona/y::zawstydzona/y::tak::tak::tak:;-);-)
OOOOO i kolejna dołącza do grona erotomanek seksoholiczek:-) Kanapę wypróbowaliście (bardzo fajna swoją drogą):-)
Witam:-)z maluszkiem wszystko dobrze ma 8 cm jak to ginekolog mówi wszystko na tak:tak:śno ale co z tej zabawy wynikło pokazał mi siusiaka i powiedział tak"na dzien dzisiejszy obstawiam że to chłopiec"tak więc dziewczynki będe mieć małego Alanka a tez już na to się nastawiam bo tak dzidzia była ułożona że tego siusiaka mi ginekolog pokazał i było ładnie go widać:tak:TAK WIĘC SYNEK:tak:
Super wieści Patrysiu!!!:-):-) My z M. też wybralismy dla synka imię Alan:-)

No i co,no i co najpierw wszystkie suszyło a teraz żadnej ni ma :-:)-:)-( a jutro Poziomka na mnie nakrzyczy,że polewałam jak jej nie było :-:)-:)-(-bbbuuuuuu
a skąd wiedziałaś????:crazy::crazy::crazy::crazy::-D
no raczej dzisiaj, bo tak strasznie napieprzaja mnie janiki ze ledwo chodze:baffled: juz wieki mnie tak nie bolaly!!!:szok:
co do seriali to ja tez oglądam kilka namiętnie :) dlatego sobie polsat cyfrowy kupilam bo tam jest Fox Life i tam są najlepsze seriale:tak::-)
Ja lubię baaaardzo seriale ale M. ma na nie alergię. WIęc teraz praktycznie żadnych nie oglądam:-(

odnosnie seriali tp my wiekszosc z napisami ogladamy..
i tak csi (3 rozne), NCIS, House, Flashpoint (o jednostce szybkiego reagowania - ratuja ludzi poprzez negocjacje), Eleventh Hour (jedenasta godzina - dobry serial teraz leca pierwsze odcinki chyba na TVN), Kosci, wzor (narazie czeka na swoja kolej), Tru Calling (jakis taki w miare OK), Knight Rider, Legend of the seeker (poszukiwacz prawdy - sredniowieczny serial - tak mi sie kojarzy), True blood (czysta krew - o wampirach), monk (ale to tylko ja), Burn Notice (o szpiegu, który został spalony/wykreslony i jego poszukiwaniach prawdy kto go spalil)
:-D:-D:-D toż to cały arsenał:-)
cześć dziewczynki!!!
idę sobie zrobić śniadanko i kawusie i oczywiście zapraszam moze sie któraś ze mną napije do towarzystwa???
Ja poproszę:-D:-D:-D
a TAK W OGÓLE...CO TO ZA ZAMYDLANIE OCZU KAWĄ....Testa miałas robić??!?!?!?
Nektarynko - ja to nawet na wakacje przestałam mierzyć tempkę - z mierzeniem się nie udawało przez cały czas to stwierdziłąm, że odpuszczam na całego - pewnie, że myślę o tym czy owu jest czy nie, ale nie będę się stresować a wakacje to przeciez czas luzu i wyjazdów i tak wiecznie by tempka była zakłócona:tak:mam plan jak się nie uda to pójdę do kliniki leczenia niepłodności po wakacjach
Cześć Andziu, Słońce nasze:-) Myślę że masz baaardzo dobrego plana. Ja niestety mysze zdać się na wakacje bo później M. wyjedzie na długo:-( Ale tobie Słoneczko powodzenia:-)
Gdzie Szalony Pączek???? Kropeczka, zapiekanka była przepyyyyyyssszzzznaaaa!!!!!!:-D:-D:-D
Cos się ostatnio Eve nie pojawia, nie wiecie co u Niej?? I Elfik tez nie....:-(
Całuski dla Was wszystkich alkoholiczki jedne:-)

Niunia ale jak ładnie musisz potem jak już zbrązowiejesz wyglądać
ja do solarium nie chodzę z racji mojej cery ale jak sie opalam to na słońcu i zawsze mam tak ze mnie opali wszędzie a nogi nie zawsze mam bielsze od reszty ciała

PM a ty uciekaj z NK i do nas na kawkę przychodź!!!!!!

Witam się serdelecznie:-)
OOOOO i kolejna dołącza do grona erotomanek seksoholiczek:-) Kanapę wypróbowaliście (bardzo fajna swoją drogą):-)
Ja poproszę:-D:-D:-D
a TAK W OGÓLE...CO TO ZA ZAMYDLANIE OCZU KAWĄ....Testa miałas robić??!?!?!?
jeszcze jej w domu nie mamy dopiero jutro ją odbieramy to jutro będziemy ją testować :-D:-D:-D:-D
kawkę już sie robi Justynko a test tak jak myślałam negatywny wyszedł :tak:

Niunia ale jak ładnie musisz potem jak już zbrązowiejesz wyglądać
ja do solarium nie chodzę z racji mojej cery ale jak sie opalam to na słońcu i zawsze mam tak ze mnie opali wszędzie a nogi nie zawsze mam bielsze od reszty ciała

PM a ty uciekaj z NK i do nas na kawkę przychodź!!!!!!

A nogi to chyba każdej się gorzej opalają.
Nie dalej jak godzinę temu rozmawiałam z mamą. Jada nad morze i była kilka razy w solarium. Oczywiście narzekała że będzie wyglądała okropnie bo nogi blade a reszta opalona na śliczny brązowawy kolor.

reklama
Do góry