reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

reklama
Hej Dziewczynki :-) Jestem już po usg i wszystko jest w porządku :-) Dzidź majuż 6,25 cm i wymiary z usg pokrywają się z terminem wg OM:-) Straszny leniuszek mi rośnie, przez całe usg spał, jedynie raz sobie machnął nóżką i cały czas kciuka ssał :-D Później wkleję fotkę w odpowiednim wątku, ale najpierw troszkę muszę ochłonąć. Jeszcze tylko badania genetyczne w czwartek i będę mogła wziąć głęboki oddech:tak: Ale i tak jestem już jakoś spokojniejsza:tak:
Kacha, gratuluję, mój maluch też często na usg kciuka ssie!
Trzymam kciuki za badania genetyczne!!

Wiecie co tych dużych piersi to naprawdę nie ma co zazdrościć:tak: Ja też mam miseczkę DD, piersi cały czas rosną i nie wiem na jakim rozmiarze się zatrzymają, wiem, że już mnie przez nie kręgosłup boli:angry: Co do bolesności to na szczęście już mnie nie bolą, zresztą w tej ciąży i tak mało mnie bolały, przy Olisiu z bólu nie wyrabiałam ;-)

Mi tam fajnie jest z DD, ale powyżej to trudno o przyzwoite staniki, wszystkie jakieś takie namioty babciowate:wściekła/y: No chyba, że się kupi z triumpha, ale tam wiadomo jakie ceny;-) Już sie zastanawiam jakie będe nosić:confused: Chyba będe chodzić bez... mąż będzie zadowolony:rofl2: Tylko to troche nie wygodne, jak sie cycuchy będą merdać na prawo i lewo:rofl2:

Ostatnia edycja:
A ja zawsze chcialam miec o jakis numer mniejsze. Wszystkie biustonosze sa teraz za male. Kupilam juz jeden wiekszy, ale tez zaczyna sie ciasniej w mieseczkach robic:szok:

Jesli chodzi o bol to jestem w miare przyzwyczajona bo przed ciaza przed kazdym okresem miaam to samo ok. tygodnia, z ta roznica, ze teraz non stop ehhhhhh:baffled:

Mi w pierwszej ciąży biust bardzo urósł i już taki pozostał, ale go lubię i nigdy bym na mały nie zamieniła! A pobolewa cały czas, głównie przy ucisku.

Ja miałam wyznaczony termin na 23 stycznia, ale teraz się chyba to trochę zmieni, ponieważ okazało się, że będą bliźniaki..a podobno jak czytam wszędzie one rodzą się z 2tyg a nawet miesiąc wcześniej..także może to być nawet grudzień:szok:

Gratuluję bliźniaków!!:-D

Andzia, ja na staniki kasy nie żałuję, a noszę głównie z Feliny, mega wygodne i pięknie w nich biust, nawet bardzo duży, wygląda!!

Super że z maluchami w porządku:-)
Co do piersi to u mnie tak jak z tym brzucholem było B i jest B, może ciut większe:-) Za to brodawki mam ogromne:-D Bolesności za specjalnej nie odczuwam, na początku i owszem.

Tu mają przepiękne staniki a miseczki nawet do K (chociaż miseczkami nie ma się co porównywać, bo to nie objętość piersi, tylko różnica w obwodzi biustu a pod biustem, także 80 C to takie same objętościowo piersi co 70 E, tylko obwód pod biustem różny)

Big Bras at discount prices from Brastop.com

ladne ladne staniczki. Tyle, ze ja sie boje przez internet kupowac. Musze najpierw pomacac towar:-)
Ja od lat jestem wierna triumphowi. Inne mi nie trzymaja biustu. Ewentualnie felina.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry