reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Edytko zobacz trzy posty wyzej zacytowalas mnie a pisze, ze ja powiedzialam "ze cheee??" a to Ty powiedzialas. Widzisz tak czy ja naprawde kwalifikuje sie doleczenia????????

jednym slowem wszystkim nam potrzebny odwyk:eek::eek::eek::eek:

kurna my juz wrocilismy ze spacerku jeju ale teraz fajnie na dworze:tak::tak:Fifi juz spi a mamuska nadrabia co tam naskrobalyscie jak nas nie bylo:-D:-D:-D

mamuśka ale Ci się udało z tym łóżeczkiem za 1zł brawo!!!

możecie mi napisać do jakiej wagi są te nosidełka MT i w jakiej cenie?

i ja się pisze na ten kalafior zapiekany!!!

jestem juz
lozeczko fajowe, odwiozę do moich rodziców i bedzie miala karolinka swoje lozeczko
do tego jeszcze jest caly worek ciuchow, zabawek itp i wszytsko tylko za 1zl:-D:-D:-D

żegnam się z wami kochane, juz nie będę się tu rozpisywać i powtarzać na kilku wątkach:elvis:
Dobranoc , a jutro po wizycie u lekarza to na znieczulaczach będę na bb siedzieć:-D, bo dziś juz nie dam rady, bo juz i tak się na wszystkie strony wyginam:-Di tak nic nie pomaga

Hej

Dziewczyny dziękuje za trzymanie kciuków, mamcia dostała wize huuuuuuurrrrrrraaaaaaaaaaaaa, jestem taaaaaka szczęśliwa, nie widziałyśmy się 5 lat, jakbym mogła to bym się napiła:szok::-D:-D,
Wszystkiego najlepszego dla naszego dzisiejszego solenizanta,

Ok ide dalej spać bo jest dopiero 5 rano :-D:-D
Ta księ ogromnie ciesze.....ja też już bym chciała zobaczyć moja mamusie....:zawstydzona/y: Ale bardzo sie ciesze Twoim szczęsciem :-):tak:
Też się nad tym zastanawiałam. To do niej nie podobne żeby się jeszcze nie odezwała:eek:

KANUSIA HOP HOP GDZIE JESTEŚ????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no właśnie Kana?nie było jej od rana?
Aj tak sie bardzo ciesze,ze sie o mnie martwicie....ale jestem żyje i miewam sie ...hmmmmmmmmm no łasnie....okresle to jako tako :sorry:

Mała zastrajkowała w nocy i budizła sie dośc często do tego o 5 była wyspana i poległa dopiero o 8...no to ja w kime....
Potem miała gośc, ktrózy mnie obudzili i spacerek i działeczkę....a potem to juz tylko mała mała i mała....
Ide położyc mała spacku :-) buziaczki:8

reklama
Do góry