edee24
Mama Alanka :-)
O widzicie zacytowalam edee a pojawilo sie to co ja napisalam i wychodzi ze edee to napisala.... Czy nie widzicie??:--
confused:
Moze ja mam jakies haluny
Do psychiatry ze mna
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O widzicie zacytowalam edee a pojawilo sie to co ja napisalam i wychodzi ze edee to napisala.... Czy nie widzicie??:--
confused:
Moze ja mam jakies haluny
Do psychiatry ze mna
![]()
wszystkiego najlepszego dla Bartusia
Bartus mega buziaczki!!!
ja jestem ale znikam, bo jade odebrac drewniane lozeczko, ktore kupilam na allegro za 1zl!!!!!
Łóżeczko dziecięce (693683982) - Aukcje internetowe Allegro
Ta księ ogromnie ciesze.....ja też już bym chciała zobaczyć moja mamusie....Hej
Dziewczyny dziękuje za trzymanie kciuków, mamcia dostała wize huuuuuuurrrrrrraaaaaaaaaaaaa, jestem taaaaaka szczęśliwa, nie widziałyśmy się 5 lat, jakbym mogła to bym się napiła,
Wszystkiego najlepszego dla naszego dzisiejszego solenizanta,
Ok ide dalej spać bo jest dopiero 5 rano![]()
a gdzie Kanka?
Też się nad tym zastanawiałam. To do niej nie podobne żeby się jeszcze nie odezwała
KANUSIA HOP HOP GDZIE JESTEŚ????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aj tak sie bardzo ciesze,ze sie o mnie martwicie....ale jestem żyje i miewam sie ...hmmmmmmmmm no łasnie....okresle to jako takono właśnie Kana?nie było jej od rana?
jestem juz
lozeczko fajowe, odwiozę do moich rodziców i bedzie miala karolinka swoje lozeczko
do tego jeszcze jest caly worek ciuchow, zabawek itp i wszytsko tylko za 1zl![]()