reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
my tesknimy najbardzij za Julenka:-):-):tak:

A za mną nie???:-:)-:)-:)-(

No długo, bo to juz dwa tyg minęły w poniedziałek. A mały jak go usypiam jest okropny, płacze, wygina się, a śpiący taki, że nie ma siły na nic. :zawstydzona/y:

Dziękujemy :tak:. Oby :-D

U nas to samo jakas masakra:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:

dzien doberek dziewczynki:)
pamietacie mnie jeszcze??????????
chcialam wam sie tylko zameldowac:)
zostalo mi niewiele do rozwiazania:)
pozdrawiam Was wszytkie bardzo serdecznie i zycze zdrowka Waszym pociechom:)

Agus trzymamy kciuki pisz częściej....;-);-);-);-)

Hej

Dziewczyny dziękuje za trzymanie kciuków, mamcia dostała wize huuuuuuurrrrrrraaaaaaaaaaaaa, jestem taaaaaka szczęśliwa, nie widziałyśmy się 5 lat, jakbym mogła to bym się napiła:szok::-D:-D,
Wszystkiego najlepszego dla naszego dzisiejszego solenizanta,

Ok ide dalej spać bo jest dopiero 5 rano :-D:-D

Super wiadomość:tak::tak::tak:

Witajcie kochane, poczytalam Was...siedzimy sobie na dzialeczce pijemy piwko:-):-):-)my dzisiaj bylismy na szczepieniu na gruzlice, na szczescie zaszczepili ją....:-):-):-)
Mam tylko nadzieje ze nie bedzie bardzo marudzic, bo juz zbki daja nam w kość..:-p:-p:-p

Bartus mega buziaczki!!!

A nosidełko MT bombowe:tak::tak::tak::tak::tak:My tez dzisiaj idziemy na spacerek w naszym

:szok:
sorki, że tak wygrzebuje przeszłość:-D:-D:-Dale dopiero teraz co nieco nadrobiłam...
Mamuski czytacie bajki maluszkom...jesli tak to jakie??:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

my mamy Madzieńko dużo bajeczek od babci, ale tych poważnych:-Dto Wiki nie chce jeszcze słuchać, i drze kartki:-Dwięc narazie czytamy wierszyki rymowanki z twardych książeczek, bo sobie wtedy je gryzie i ogląda a mama rymuje:-D:-D:-Di mamy wierszyki o zwierzątkach, o misiu łasuchu, kukułeczkę, sójkę...a i suma chyba też...więcej grzechów nie pamiętam:-D

Bo:
1.mamusia jedzie rano do sopotu i dobiera garderobe
2.tajger w monopolowym kolejke zatrzymala od pol godziny i jeszcze nie skonczyla zakupow
3.pyciolek zegna sie z mezem bo niedlugo mamusia po nia zajedzie,wezmie w bagaznik i tez do tego sopotu,przez dublin jada
4.cuks napewno szykuje sie na przyjazd siorki i malego ogarnia
5.natalkaa,moze siedzi w krzaczorach:-D
4.kankiya,jak rano ogolila nogi zeby isc na spacer z bianka,to do tej pory jeszcze nie wrocila....a mowilam nie gol tych nog:szok::-Dwiec nie wiem gdzie te ogolone nogi,(bo to przeplyw powietrza sie od razu zwiekszyl)ja poniosly:szok:
5.kanewka podlala kwiaty,utulila mari i wlasnie jest na gadulcu,podejrzewam ze gada tam z jakims tajemniczym brunetem...kana ma romans;)????a moze juz w ciazy jest???nie wiem,dowiem sie,hahahahah:)
6.nie orientuje sie co z blizniaczkiem,cholipka:nerd:
7 i reszta tez nie wiem gdzie siedzi:szok:i co robi:confused2:

Pytia,mam nadzieje ze choc troche Ci sie przysluzylam:-D

Oj ta nasza Kaja zdolna jest, się uśmiałam:-D:-D:-Djakbym wcześniej to wyczaiła, to bym tyle stron nie nadrabiała:-Da było ich z 50:szok:

A za mną nie???:-:)-:)-:)-(

a za Tobą my:-D:tak:

ja bylam ale nikt mnie nie sluchal....mamusia sprztaala mieszkanie,wiec tez mnie olala...tygrys na spacerku i na terapii...antybebowskiej...a Koka poszla usypiac Natalke i chyba sama zasnela;-)Beciak,Kana gdzie jestescie??i reszta babeczek...:eek:

jestem już jestem, ale ja mam zaległości z jakiś 5-6dni na wszystkich prawie wątkach, więc zaraz sruuu w krzaczory i czytać, czytać , czytać:-D
nowe pojęcie: MOL BABYBOOMOWY:-D

Idę do kuchni :baffled: nie lubię Was :crazy::no::-p:-D:-D:-D
będę jak przyjdę :-p:-p:-p:-p

A czemu nas nie lubisz?a przyniesiesz coś z kuchni,heh:-p:-Dbo mnie się już ciastka skończyły:-p:-p:-p

[QUOTE

A czemu nas nie lubisz?a przyniesiesz coś z kuchni,heh:-p:-Dbo mnie się już ciastka skończyły:-p:-p:-p[/QUOTE]
TAA KALAFIOR OPIEKANY ROBIE NA JUTRO :p A CO? CHĘTNA ??:laugh2::laugh2:

reklama
Ja jestem, ale w krzaczorach bo nudno tu dzisiaj... :pP:-D

o Ty ...czekasz tylko na gotowy temat:tak:Tobie to ja wiem jakie pasuja:-D

ja jestem ale znikam, bo jade odebrac drewniane lozeczko, ktore kupilam na allegro za 1zl!!!!!
Łóżeczko dziecięce (693683982) - Aukcje internetowe Allegro

za 1 zł...??:eek::szok:

TAA KALAFIOR OPIEKANY ROBIE NA JUTRO :p A CO? CHĘTNA ??:laugh2::laugh2:

ja jestem jak najbardziej:-p

Do góry