reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam,u nas pogoda taka sobie:-),małe pospać matce nie dali:wściekła/y::angry:,Julu się naprodukował z samego rańca :szok:i trzeba było wstać i podetrzeć:tak:.
Zakupy na śniadanie odfajkowane,zmykam Dobre Rady poczytać:-p i Przyślij Przepis z Ciastami - mniam.:happy:

reklama
Witam z rana

ja juz po śniadanku

u mnie nic ciekawego poza tym, że wczoraj licytowałam bluzke i dwie konczyly sie w jednym czasie- takie same tylko inne kolory i bylam pewna ze mnie przelicytuja na ktorejs i na wszelki wypadek licytowalam na dwóch i jak na zlosc wygrałam obie aukcje:wściekła/y:

najgorsze ze teraz kasy nie mam... musze czekac do ostatniego, napissalam sprzedawcy, mam nadzieję że nie będzie robił problemów... poza tym jestem wściekła że bede miala 2 takie same bluzki tymbardziej ze to nie na teraaz tylko na "po" ciąży:wściekła/y:

jak wsze aukcje przegrywam tak te wygrałam:eek::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ale bluzeczki fajne:-)
SEXY tunika CZERN NIEBIESKI GIRLY FASHION 36/38 (690110857) - Aukcje internetowe Allegro
SEXY tunika biel różowy GIRLY FASHION 36/38 (690110868) - Aukcje internetowe Allegro

witam sie i ja,a o tu tak pusto?:szok::szok::szok::szok:

Witam,

ja dzisiaj nieprzytomna jestem :baffled: M ostatnio strasznie dużo pracuje, wszystko na mojej głowie :no:

to ja Ci wspolczuje!
moje juz duze baby i juz czasami rady nie daje a Twoje malutkie.
to kiedy do nas przyjedziecie?juz sie chyba wychorowalyscie?

Ja 8 górne pousuwałam i mam spokój a dolne jeszcze się trzymają i na twarzy szczuplej wygądam:-p;-):tak:.

no ja tez mam w planie wyrwac jak nie bedzie upalu i jak bede miala kase

witam wszystkich :-):-):-):-)
u mnie ulewa od rana,padało okropnie i strasznie ciemno,ulewa jeszzce bedzie na bank.a miało byc dzis 30C i upał :sorry: no to po upale:tak::tak::tak::tak:

zaraz bedziemy jeść sniadanko,Oliwka już wmłuciła kaszkę.i nie chce się ubrać biega po pokoju w pizamie i nauczyła się mamuś,dziadziuś,tatuś :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
a zawsze to było tylko mama,mamo itd.zaczyna mi wyrazy odmieniać.:-)

u mnie tez cos od rana popaduje fgdzie ten upal i slonce???????????????:crazy::crazy::crazy:
moja tez odmienia-ostatnio było dziadzio,dziadziu,tato,mamo to juz norma:-)

Witam,u nas pogoda taka sobie:-),małe pospać matce nie dali:wściekła/y::angry:,Julu się naprodukował z samego rańca :szok:i trzeba było wstać i podetrzeć:tak:.
Zakupy na śniadanie odfajkowane,zmykam Dobre Rady poczytać:-p i Przyślij Przepis z Ciastami - mniam.:happy:

Nie też dzisiaj dzieci kupą budziły :-D:-D:-D

Witam z rana

ja juz po śniadanku

u mnie nic ciekawego poza tym, że wczoraj licytowałam bluzke i dwie konczyly sie w jednym czasie- takie same tylko inne kolory i bylam pewna ze mnie przelicytuja na ktorejs i na wszelki wypadek licytowalam na dwóch i jak na zlosc wygrałam obie aukcje:wściekła/y:

najgorsze ze teraz kasy nie mam... musze czekac do ostatniego, napissalam sprzedawcy, mam nadzieję że nie będzie robił problemów... poza tym jestem wściekła że bede miala 2 takie same bluzki tymbardziej ze to nie na teraaz tylko na "po" ciąży:wściekła/y:

jak wsze aukcje przegrywam tak te wygrałam:eek::baffled::baffled::baffled::baffled:

Ale bluzeczki fajne:-)
SEXY tunika CZERN NIEBIESKI GIRLY FASHION 36/38 (690110857) - Aukcje internetowe Allegro
SEXY tunika biel różowy GIRLY FASHION 36/38 (690110868) - Aukcje internetowe Allegro

Ja nosiłam podobną w ciąży :tak::tak::tak:

witam sie i ja,a o tu tak pusto?:szok::szok::szok::szok:

to ja Ci wspolczuje!
moje juz duze baby i juz czasami rady nie daje a Twoje malutkie.
to kiedy do nas przyjedziecie?juz sie chyba wychorowalyscie?

no ja tez mam w planie wyrwac jak nie bedzie upalu i jak bede miala kase

u mnie tez cos od rana popaduje fgdzie ten upal i slonce???????????????:crazy::crazy::crazy:
moja tez odmienia-ostatnio było dziadzio,dziadziu,tato,mamo to juz norma:-)

Wybierzemy się na pewno, ale od razu zapowiadam, ze całą bandą bo sama z dziewczynami to nie dojadę, chyba.... :-p

najlepsze życzenia imieninowe dla madziulinataszy i urodzinowe dla myszuni męża krzysia i córki as klaudi samych dobroci miłości i spełnienia marzeń
1568.gif

hej lasencje:happy:
witam po nieprzespanej nocy i burzliwym poranku(jak ja nie lubie jak piuotr ma do pracy na 9:wściekła/y:)
kurcze cytatów nie zaznaczyłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
meduska ty z tego co widzę jedną tunikę wygrałaś tą z różem albo ja ślepa:baffled:
as super że tak ci się podoba na tym szkoleniu:tak::tak::tak:
MH witaj w klubie niewyspanych(czytaj złych bo niedospanych) mam:tak:
anabuba kurcze coś wczoraj od ciebie chciałam w pracy myślałam nawet a teraz nie pamiętam:zawstydzona/y:ale przypomnę sobie:tak:
agnes i jak po nocy:sorry::sorry::sorry:;-);-)
ale ja jestem zakręcona:-D:-D:-D:-D
aaaa antoni nauczył się czołgać czy pełzać jak zwał tak zwał grunt że tgeraz pełza po całym mieszkaniu i broi wszędzie:-D

najlepsze życzenia imieninowe dla madziulinataszy i urodzinowe dla myszuni męża krzysia i córki as klaudi samych dobroci miłości i spełnienia marzeń
1568.gif
no i ja gapa tez sie musze przyłączyc do yczen:tak::tak:

hej lasencje:happy:
witam po nieprzespanej nocy i burzliwym poranku(jak ja nie lubie jak piuotr ma do pracy na 9:wściekła/y:)
kurcze cytatów nie zaznaczyłam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
meduska ty z tego co widzę jedną tunikę wygrałaś tą z różem albo ja ślepa:baffled:
as super że tak ci się podoba na tym szkoleniu:tak::tak::tak:
MH witaj w klubie niewyspanych(czytaj złych bo niedospanych) mam:tak:
anabuba kurcze coś wczoraj od ciebie chciałam w pracy myślałam nawet a teraz nie pamiętam:zawstydzona/y:ale przypomnę sobie:tak:
agnes i jak po nocy:sorry::sorry::sorry:;-);-)
ale ja jestem zakręcona:-D:-D:-D:-D
aaaa antoni nauczył się czołgać czy pełzać jak zwał tak zwał grunt że tgeraz pełza po całym mieszkaniu i broi wszędzie:-D
na tych aukcjach byly po 2 bluzki wystawione i 2 osoby wygrywały kazda aukcje:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry