reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

Wiec wrocilam dzidzia zyje i jest to juz wiadomo duza , i najciekawsze rozlozyla nozki i tam pokazala sie niespodzianka na 90% chlopak , czuje juz ruchy a bol i twardnienie mam przez powiekrzajaca sie macice, pozatym mam mznow jakies bakterje wiec globulki i czekam na posiew , zdiecia wkleje pozniej.

Gratulacje!!! :-)
Matko jak ci zazdroszczę, nie dość, że znasz płeć to czujesz ruchy - to niesamowite a jesteś w 12 tyg.
Ja idę jutro, coraz bardziej się nakręcam, szczególnie jak czytam takie wieści.

reklama
Wiec wrocilam dzidzia zyje i jest to juz wiadomo duza , i najciekawsze rozlozyla nozki i tam pokazala sie niespodzianka na 90% chlopak , czuje juz ruchy a bol i twardnienie mam przez powiekrzajaca sie macice, pozatym mam mznow jakies bakterje wiec globulki i czekam na posiew , zdiecia wkleje pozniej.

super że wszystko ok:-)ale co do płci kochana to ja bym się nienastawiała jednak u ciebie to 12 tc a wtedy dopiero się kształtuja właśnie i łechtaczka i jąderka co powiem że tu u ciebie to duże prawdopodobieństwo może być pomyłki u mnie gdzie w 15 tc jest jeszcze nie pewne bo jak jedna pisała kobitka sa podobne w tym miesiącu :sorry:no i ruchy hmm to zdecydowanie jednak za szybko bo wiecie ja wam powiem że takie leciutkie ruchy to jednak w tym 14 tc poczułam:tak:a w 12 to hmm nie wiem sama moge się mylić ale mój gin nawet jak się pytałam to mówił że nie za bardzo a w 12 tc hmm...ale najważniejsze że z dzidzia wszystko ok:-)

dormark... super, ze wszystko ok:tak:
jola... a to Ci niespodzianka:-D

Ja dzis byłam u internisty, EKG ok, pobrali mi krew na badanie tej tarczycy i skierowanie do endokrynologa:zawstydzona/y: Tylko musze juz szukac, bo w kolejce nawet pół roku sie czeka:szok: a wole sprawdzic ta moja wielka tarczyce... zobaczymy tez jaki bedzie wynik badania... A smiac mi sie chciało, bo weszłam do przychodni i poruszenie babć nastapiło:-DChyba były przerażone moją sukienką, która pewnie wszystko odsłaniała:-Dbabcie sa the best!

A jutro wizyta u ginki, ale mam stresa:zawstydzona/y: Oby wszystko było ok...

Ja dzis w ogole wykonczona jestem... Tesciowa siedziała z mała az do wieczora, a ja troszke ogarnełam i odpoczełam, bo juz padałam... Paulinke poraz pierwszy nie kapała ani mama ani tata:-Dale była zszokowana, a tesciowa jaka szczesliwa:-D Moze relacje sie w koncu poprawia...

U nas od rana upał, a jutro ponoc ma byc jeszcze gorzej:zawstydzona/y:Nie wiem jak ja to wytrzymam...

Witam:-)

Gratuluję synka:-)

Dromark strasznie sie ciesze ,ze u Ciebie wszystko ok.Ja jutro ide sprawdzic co z tym napietym brzuchem:tak:

Trzymamy kciuki, żeby wszystko było dobrze:-)

Wiecie co kobietki, już postanowiłam, że przeniosę się do tego nowego gina:-) będę spokojniejsza, no i w ogóle extra koleś:-p (w sensie, że miły, bo to już pan w podeszłym wieku:-D)
Dziś trochę ze zmęczenia brzuszek mnie pobolewa...ale nie jest źle. Te tabletki, które biorę na prawdę pomagają:-)

Wiecie co kobietki, już postanowiłam, że przeniosę się do tego nowego gina:-) będę spokojniejsza, no i w ogóle extra koleś:-p (w sensie, że miły, bo to już pan w podeszłym wieku:-D)
Dziś trochę ze zmęczenia brzuszek mnie pobolewa...ale nie jest źle. Te tabletki, które biorę na prawdę pomagają:-)
Aniu a jakie tabletki bierzesz?

Aniu, cieszę się, że lepiej się czujesz!!

reklama
Do góry