reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczniówki 2010 !!

u nas spokojniutko było deszcz ok21ej ok 22ej pare grzmotow z oddali i to wszystko a teraz rześkie powietrze...
ach ja tez chce znac juz płeć i tak bardzo pragne by to była dziewczynka:-p:-p:-p:-);-)mykam spac papa do rana;-)

reklama
Już jestem , bo przez tą nawałnice nie było prądu. Makabra. Jeszcze czegoś takiego w Legnicy nie było , trwało pare minut, a miasto wygląda jak po wojnie. Powywracane drzewa, ciuchy można zbierać na trawnikach od wyboru do koloru, inne rzeczy też, czyjeś oderwane panele z barierki na balkonie fruwały mi przed oknem (mieszkam wysoko), a deszcz zacinał do góry. Jakby jakaś trąba by przeszła., a ponoć na moim osiedlu to jeszcze tak źle nie było.Na TVN 24 przed chwilą mówili, że w dosłownie "zmiotło drzewa"
Nadineczko, a jak w twojej części miasta ?

oj działo się działo, tak szczerze mówiąc to kićka moja nagle uciekła do szafy i nie wiedziałam o co jej chodzi czemu się boi a za 3 min jak się zerwało:szok: gdyby nie to, że mój T, w domu to bym do niej do szafy wlazła ze strachu, ale głupio mi było przed chłopem:-p siedziałam i masowałam brzuszek, ale bałam się jak cholera aktualnie na 3 piętrze mieszkam i się bałam co by bloku nie zawiało:zawstydzona/y: ale faktycznie u nas dwa drzewa leżą przed blokiem biedne poddały się :-( to było okropne!!!!!! gorszej chyba faktycznie nie przeżyłam nawałnicy, przyszła w przeciągu chwilki :baffled:

miłego dzionka chociaż jest czym oddychać:tak:

ja próbowałam słuchać stetoskopem serducha ale za słaby jest cholerka, to tak co do detektora, dla mnie to szkoda pieniążków, ale decyzja jest Twoja:tak:

a ja od poniedziałku mam urlop :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam porannie u nas tez bala straszna burza , i przez to wieczorem nie mialam internetu, teraz robie sobie cherbatke i chyba grypa mnie lapie , bo cos mnie gardlo drapie.

Ja rowniez witam sie z rana.

Z ta pogoda to sa jakies anomalie!

U mnie dzis bedzie skwar, nawet 40 stopni. Oglosili czerwony alarm jesli chodzi o wysokosc temperatury :no:
Dobrze, ze nie musze poki co czlapac z duzym bandziorkiem, bo nie wiem jakbym przezyla te upaly.

Witam z poranną kawusią :-) Dziś spokojnie i orzeźwiająco.
Oglądam tv i jestem przejęta tyloma stratami, tyle rannych oraz zabici. Najsmutniej, że koło Sieradza zgineła w aucie mama w ciązy, dwójka dzieci siedzących z tyłu wyszła z tego ok.
To straszne. Nadineczka w Legnicy też działo się widzę.
dormark - nie daj się żadnej grypie. ;-)
Karoli - 40 stopni jacie :szok:

Oprucz tego przekonalam sie , ze nie moge pic cherbaty z miodem i cytryna wyladowala w kibelku , do tej pory to moje drugie spotkanie z kibelkiem.

Staraj się dziś jeść lekko i jak najbardziej wartościowo - witaminki, szczególnie C - nać pietruszki, cytryna - ale i inne warzywka.

Cześć dziewczyny weekend się zbliża to pewnie troszkę spokojniej tu będzie :-D;-)

oj u nas wczoraj była burza i ulewa okropna a potem sobie wyszło słoneczko i podwójna tęcza :sorry: jakby tej ulewy nie było tak to wyglądało :sorry:a dziś znowu gorąco !!!

ojej współczuje wam:-( u nas w bydgoszczy bylo spokonjnie burze było słychac w oddali i padało to wszystko teraz jest bardzo rzeskie powietrze i 23stopnie gdy obejrzałam wieczorem pogode bardzo sie bałam bo nie wesołe były prognozy no i niestety sie sprawdzilo:-(
dzidzia moja w brzusio lekko popukuje czasem:-)

dormark na stany grypowe i przedgrypowe polecam osscillococinum to lek homeopatyczny a dziala rewelacyjnie i szybko na takie stany jak twoj im szybciej wezmiesz tym lepiej wlasnie przez to ze jest to lek homeopatyczny mozna go w ciazy brac:-)zdrowia zycze:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Hej kobiety Mam taki troche wstydliwy problem:sorry:w poniedziałek po zatruciu pierogami(chyba)miałam biegunke wieczorem,we wtorek spokój,ale od srody raz dziennie rano to normalnie woda ze mnie leci wiecie moze co mozna na to brac?juz sie zastanawiam czy to napewno po tych pierogach czy moze co innego mi dolega bo przy zatruciu az 3 dni chyba biegunki nie ma co?i to takiej raz dziennie?:sorry::baffled:

Do góry