reklama
miranda
Fanka BB :)
Acha, dobra lecę bo mój ssak sie budzi, pa.
aniaso86
mamusia sierpniowa 2009
Już sie boje 

Joan kochana wszystko będzie dobrze.
pomyśl o tym, że możesz w każdej chwili przytulić swoją córeczkę a ona ma Ciebie i może tylko na Ciebie liczyć.
efe nie martw się gadaniem innych; pewnie Ci zazdroszczą, że za chwilę będziesz młodą i promieniującą mamusią :-)
deli ja też sobie pospałam w dzień i czuję się znacznie lepiej. dodatkowo dzisiaj mam wizytę u mojej gin, więc jestem bardzo ciekawa czy Mikołaj już jest ciekawy świata po tej stronie ;-)
Witaj Leila, fajnie, że napisałaś. ja też długo zwlekałam, żeby poklikać na forum:-)
cieszę się, że pomimo wielu przeszkód udało Ci się utrzymać Kubusia do tego tygodnia w brzuszku. trzymam kciuki, żeby został tam jak najdłużej
pomyśl o tym, że możesz w każdej chwili przytulić swoją córeczkę a ona ma Ciebie i może tylko na Ciebie liczyć.
efe nie martw się gadaniem innych; pewnie Ci zazdroszczą, że za chwilę będziesz młodą i promieniującą mamusią :-)
deli ja też sobie pospałam w dzień i czuję się znacznie lepiej. dodatkowo dzisiaj mam wizytę u mojej gin, więc jestem bardzo ciekawa czy Mikołaj już jest ciekawy świata po tej stronie ;-)
Cześć Dziewczyny,
Ja do polowy ciazy czesto tu zagladalam, ale odkad od 20 tyg ciaza zamienila sie w walke o kazdy dodatkowy dzien Kubusia w brzuszku to jakos odgrodzilam sie od swiata szczesliwych ciężaroweczek (w sumie przez pierwsze 2 miesiące to od całego świata, nawet tego w realu). Cale szczescie po wielu koszmarnych chwilach i tonie leków mały nadal jest w brzuszku :-) Czekamy na decyzję o zdjęciu krązka i w koncu odstawianiu leków.
Witaj Leila, fajnie, że napisałaś. ja też długo zwlekałam, żeby poklikać na forum:-)
cieszę się, że pomimo wielu przeszkód udało Ci się utrzymać Kubusia do tego tygodnia w brzuszku. trzymam kciuki, żeby został tam jak najdłużej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Ale tutaj cicho chyba wszystkie gotują obiad mi z wczoraj została zupa pomidorowa, chłopakom tylko dosmażyłam kurczaka i mam z głowy;-)
andariel
mama super dwójki :]
a ja po opowieściach o nawale i zbawiennej działalności laktatora zabrałam się porządnie za szukanie jakiejś konkretnej ściągaczki;-) jak się nie przyda, zawsze można odsprzedać nówkę;-)
strasznie mnie dziś ciągnie w pachwinach,a dół brzucha niczym napompowany za mocno balon; mam wrażenie, że przy poruszeniu mi pęknie...
i kurier przywiózł przed chwilką materacyk dla córci, mogę już zacząć go wietrzyć, ale się cieszę:-)
strasznie mnie dziś ciągnie w pachwinach,a dół brzucha niczym napompowany za mocno balon; mam wrażenie, że przy poruszeniu mi pęknie...
i kurier przywiózł przed chwilką materacyk dla córci, mogę już zacząć go wietrzyć, ale się cieszę:-)
basia1807
mama trzech skarbów
ja wcinam obiad
tych brokul mi sie chyba chcialo/.. bo nie jem tylko chlone jak odkurzacz

tych brokul mi sie chyba chcialo/.. bo nie jem tylko chlone jak odkurzacz

ja tez nie mam jeszcze laktatora,miałam wziąść od siostry,ale jej pękł,jutro jeszcze zapytam szwagierke i jak cos to zacznę poszukiwania na allegro
musze jeszcze łóżko piętrowe wystawic,bo zabieramy sie za to juz miesiac i jakoś dojśćnie możemy a to nasza pierwsza aukcja,wiec musze sie nauczyc to robić
musze jeszcze łóżko piętrowe wystawic,bo zabieramy sie za to juz miesiac i jakoś dojśćnie możemy a to nasza pierwsza aukcja,wiec musze sie nauczyc to robić
reklama
andariel
mama super dwójki :]
i mi też ochoty narobiłaś - nawet mam wypróbowany przepis na makaron z brokułami; tyle że sama nie będę stała przy kuchni, zwłaszcza że dziś boli; pomolestuję męża to może mi jutro zrobi z okazji zbliżających się imienin;-)
Podziel się: