nadineczka
Fanka BB :)
A ja wyrywam sobie włosy z głowy z tymi naszymi terminami prawnymi, może któraś z Was mi pomoże:
mianowicie co znaczy stwierdzenie "gospodarstwo domowe", czy ja żyjąc w związku w tzw. konkubinacie, mieszkając razem ze swoim partnerem, a będąc zameldowana gdzie indziej (on również) tworzę z nim gospodarstwo domowe?
jak liczymy w tym przypadku dochody do ewentualnego zasiłku rodzinnego? nasze wspólne?
jak ktoś wie to proszę o pomoc, bo nie mogę nic znaleźć w necie
mianowicie co znaczy stwierdzenie "gospodarstwo domowe", czy ja żyjąc w związku w tzw. konkubinacie, mieszkając razem ze swoim partnerem, a będąc zameldowana gdzie indziej (on również) tworzę z nim gospodarstwo domowe?
jak liczymy w tym przypadku dochody do ewentualnego zasiłku rodzinnego? nasze wspólne?
jak ktoś wie to proszę o pomoc, bo nie mogę nic znaleźć w necie

hihihihi.. a nigdy w życiu przy fortepianie nie zasiadłam ;-)
W blizniaku obok, mojego K kuzyn wraz z narzeczoną ,organizowali kawalersko-panieński, o 12 chciałam grzecznie iść spać ale nic z tego, tak się darli
Także czeka mnie wspaniały dzień
)
Poczekaj, aż Nikki wstanie, Ona chyba się zna na takich sprawach
ale ja kobitki też mam dziwne sny i o dzieciach co także zawsze myśle dlaczego czy coś oznacza
patrze na sennik i przważnie dobrze wróży ale ogólnie potem już o tym nie myśle co tez wogóle mam takie zdanie że lepiej za bardzo nie brać do siebie tego bo za bardzo będziemy się przejmowały bo niestety sny sa naprawde dziwaczne
:-
no coz bede szukac biodrówek ,czy ktoras z was probowała biodróweczek?słyszałam ze dobre na ciaze...