Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
:-)MAGDUSKA :-)ROBACZEK:-)GRATULACJE:-)
mes współczuje ci kobitko przeżyc,
dużo zdrówka dla malutkiej,niech zdrowo rośnie i nie straszy już mamusi:-)
Widze że tu codziennie to coraz puściej,wszystkie albo na porodówkach albo już tak zmęczone czekaniem chyba jesteśmy że nawet pisac sie nie chce,poranny meldunek i wypatrywanie skurczyków do końca dnia
adudz i daisy gdzies dziś przepadły może chca ruszyc przeterminowana kolejke:-)Jak tak to życze dziewczyny powodzenia:-)
fioletowa ja też wypatruje tego czopiku,od wtorku jestem po terminie a tu ani widu ani słychu
jak nie padne na ryjek to może se ostatni raz meza przytule mocniej,pózniej to dopiero za pare tygodni to móże sie zmobilizuje
a może coś przy okazji uda sie zdziałac
dobrej owocnej nocki lipcóweczki:-)
mes współczuje ci kobitko przeżyc,
dużo zdrówka dla malutkiej,niech zdrowo rośnie i nie straszy już mamusi:-)Widze że tu codziennie to coraz puściej,wszystkie albo na porodówkach albo już tak zmęczone czekaniem chyba jesteśmy że nawet pisac sie nie chce,poranny meldunek i wypatrywanie skurczyków do końca dnia

adudz i daisy gdzies dziś przepadły może chca ruszyc przeterminowana kolejke:-)Jak tak to życze dziewczyny powodzenia:-)
fioletowa ja też wypatruje tego czopiku,od wtorku jestem po terminie a tu ani widu ani słychu
jak nie padne na ryjek to może se ostatni raz meza przytule mocniej,pózniej to dopiero za pare tygodni to móże sie zmobilizuje
a może coś przy okazji uda sie zdziałac
dobrej owocnej nocki lipcóweczki:-)

Bo suwaczek już krzyczy że jesteś mamusią a tu jeszcze czekamy.