reklama
w.kropeczka
Fanka BB :)
Jej juz prawie 2,5 godziny a Zajaczek milczy....JUSTYS ODEZWIJ SIE BO JA ZWARIUJE!!!!!!!!!!!
P
patrysia*
Gość
Ja miałam długo włoski do półdupek i czarne:-)potem zechciało mi się ściąć no i potem jak już miałam do łopatek chciałam z czarnych na blond i tak mi spalono że musiałam sciąć włosy do uszów
i teraz na nowo zapuszczam a mam już hmmteż tak do łopatek i ja i M chcemy abym miała znowu długie ale tym razem do pasa
no i oczywiście powróciłam do czarnych włosków wydaje mi się i M że tak mi najładniej;-)

Betka85
o ja zapomniałam o trwałej też miałamja mialam w swoim zyciu wszelkie dlugosci od 'na zapalke' do "za posladki", od trwalej (!!!) do prostych, od rownych po scieniowane, z grzywka i bez....mialam grzybka, pazia, rude, miedziany machon, jasne brazy, pasemka, balejage itd.....itp....
Teraz mam raczej dlugie, lekko wycieniowane na samych koncach, nosze od jakiegos czasu wlasny kolor-czyli brazowo-mysi=nijaki, ale go lubie i koloru nie chce zmieniac...tylko mylse o scieciu sie. Zalozylam w ubieglym roku, ze zetne wlosy jak zajde w ciaze...ale nici z ciazy wiec tylko tak podcinam co jakis czas i tyle...
maz woli jak mam krotsze, a mialam naprawde rozne dlugosci:-)

co do długości to mój M teraz jak sie w ten sposób ściełam to ciagle powtarza ze super wyglądam i ze mu sie coraz bardziej podobam :-):-)
martyna222
udało się ! :)
Dziewczyny mam wyniki martwie się różyczką bo mam :
27,4 IU/ml IgG ilościowo a max jest napisane 10 co to znaczy?
Betka85
podziwiam cię kochana bo dla mnie długie włosy już nawet takie do lopatek to udręka a co dopiero do paa ale jak masz fajne prościutkie włoski to jest lepiej bo ja miałam raczej takie nie proste i nie krecone takie ni jakie nie chciały mi sie układaćJa miałam długo włoski do półdupek i czarne:-)potem zechciało mi się ściąć no i potem jak już miałam do łopatek chciałam z czarnych na blond i tak mi spalono że musiałam sciąć włosy do uszówi teraz na nowo zapuszczam a mam już hmmteż tak do łopatek i ja i M chcemy abym miała znowu długie ale tym razem do pasa
no i oczywiście powróciłam do czarnych włosków wydaje mi się i M że tak mi najładniej;-)
w.kropeczka
Ja miałam długo włoski do półdupek i czarne:-)potem zechciało mi się ściąć no i potem jak już miałam do łopatek chciałam z czarnych na blond i tak mi spalono że musiałam sciąć włosy do uszówi teraz na nowo zapuszczam a mam już hmmteż tak do łopatek i ja i M chcemy abym miała znowu długie ale tym razem do pasa
Patrysia a Ty jestes na nk???
o ja zapomniałam o trwałej też miałam
:-)
To byl szał...prawda??? ja jialam na dlugich raz wlosach...mialam wtedy fryz jak pudel

Dawaj te foty na nk! napewno beda piekne!
P
patrysia*
Gość
podziwiam cię kochana bo dla mnie długie włosy już nawet takie do lopatek to udręka a co dopiero do paa ale jak masz fajne prościutkie włoski to jest lepiej bo ja miałam raczej takie nie proste i nie krecone takie ni jakie nie chciały mi sie układać
oj tak racja nie jest łatwo ale ja kocham długie i M co wiecie trzeba się poświęcić

Patrysia a Ty jestes na nk???
tak jestem;-):-)
w.kropeczka
Dziewczyny mam wyniki martwie się różyczką bo mam :
IgG to o ile sie nie myle dotyczy przeszlosci, czyli ze chorowalas...masz chyba przeciwciala...czyli by sie zgadzalo....bo mama Twoja tez tak twierdzila, tak?
IgM to dotyczyloby teraz...jakbys mialam IgM teraz wysokie to znaczyloby ze jestes chora teraz...Eve jest ekspertem od tych wynikow z IgG i IgM, ale ja chyba nie pokrecilam....

Nie martw sie Martynko-wg mnie to dobry wynik oznaczajacy ze nabylas przeciwciala bo chorowlas na rozyczke. Wiec juz drugi raz raczej sie nie pochorujesz na to samo:-)
reklama
martyna222
udało się ! :)
Dziewczyny czy mój wynik oznacza że mam przeciwciała i jest ok???
Pomocy!
Pomocy!
Podziel się: