reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

Dobra napisze na ogóle
nowe info odnośnie sytuacji z moim M
babsztyl który się zapatrzył w moim M wydzwania do niego nachalnie
Jak chce to mogę jej d obsmarować na całej NK, mam jej dane, nr tel kom
odechce się jej zarywania do żonatych facetów!
Tylko muszę jeszcze zmusić M do mówienia, ale szczerego, w końcu przysięgaliśmy sobie przed Bogiem, więc lepiej niech będzie szczery, bo jak poskarrze się mojej śp mamusi i jak ta zejdzie z nieba i mu po pusku natrzaska to odechce się mu wszystkiego!
ale tak na beszczela ..... co tym babom do glowy przychodzi?????? :crazy::crazy::crazy: albo ty kiedys odbierz ten tel a M. zmus do spowiedzi bedzie wam obojgu latwiej! :sorry:

reklama
Dziękuję Kropeczko za namiary na ten lek może jednak go wypróbuje bo co mi szkodzi .....
... pro po gdzie jest Gosiaczek??

No wyprobuj!
A Gosia...kiedy miala miec wizyte-pamietacie?
..i jakos miala teraz gdzies wyjechac ????

Tylko muszę jeszcze zmusić M do mówienia,...!
no wlasnie-musisz poznac jego wersje i potem jej i zrobic konfrontacje...wtedy sie okaze kto klamie a kto mowi prawde.
Niuniu-nie poddawaj sie!

A ja mialam isc na spacer...ale mi znowu kolano spuchlo....:no:

wiecie co ja wyczytałam ze należy szybko przerwac stosowanie tego antybiotyku co ja mam na trądzik w przypadku wystąpienia takich czerwonych plam na ciele jak ja mam http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=12

no to juz tego wiecej nie bierz bo widocznie jestes uczulona....

Bernadko-kup bratka -pij 3 *dziennie i ten lek do smarowania- 2*dziennie i tylko na krostki, plus ten Flos-lek co sama polecalas do mycia buzi...i zobaczysz po kilku tygodniach bedzie lepiej....ja to stosuje kilka juz m-cy i jestem bardzo zadowolona, naprawde taka kombinacja dziala.:-)

No nic kochane Paweł wrócił z pracy to lece zjeśc i jedziemy

ta znowu mi tu metlik w glowie robi....kobieto-ja mam diete!!!!! DIETE!!!!!!! blagam nie z takimi pychotkami!!!!!

Smacznego i milej wizyty u tesciowej***

MARZENIXXX a Ty gdzie-tez w krzakach jestes z Kaprychą??? jaks sie jeszcze mocniej...tak ciut....wkurze - to Wam te krzaki wezme i wytnę...na łyso!!!! O!

Kropeczko a Tobie ten płyn bardzo pomaga??

Zrabałam aparat i jeszcze nie kupiłam nowego bo zrobiłabym Ci foto i wyslala.
Pomaga mi...naprawde:-).....nie wiem czy ta kombinacja-lek i bratek...czy to tylko dzialanie leku czy bratka...ale poprawa jest znaczna.
Nie bylo lepiej z dnia na dzien...od razu, ale po kilku tygodniach jest poprawa. Jasne, ze cos mi jeszcze wyskoczy-szczegolnie przed @...pojawia sie syfki...ale ogolnie buzia nie swieci sie tak, jak wczesniej, krostki poznikaly w 70-80% i i cera jest bardziej rowna....gładsza - Bernadko - ja jestem z tego zadowolona-mowie szczerze- i boje sie co bedzie jak ten lek odstawie...czy tradzik znowu nie wroci...?

Ostatnia edycja:
A skoro kiedyś tu gadałyście o fryzurach, figurzę to moje aktualne foto:

Załączniki

• P1050604.jpg
    P1050604.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 53
  • P1050605.jpg
    P1050605.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 59
  • P1050606.jpg
    P1050606.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 49
hej pipko! a czemu ty mnie w znajomych nie chcesz na 28 dni??:crazy:

mi dzis gin powiedzial ze wstrzemiezliwosc od 3-5 dni.....do zbadania nasienia....

hej pipko :-) a nie widzialas ze juz zaakceptowalam :tak::tak::-):-) normalnie tlek na kolano!!! :-):-):-)
a pierniczyc to wszystko... nie bede meczyc mojego juz do czwartku a w czwartek na badanko... i dupa... co bedzie to bedzie...

reklama
Zrabałam aparat i jeszcze nie kupiłam nowego bo zrobiłabym Ci foto i wyslala.
Pomaga mi...naprawde:-).....nie wiem czy ta kombinacja-lek i bratek...czy to tylko dzialanie leku czy bratka...ale poprawa jest znaczna.
Nie bylo lepiej z dnia na dzien...od razu, ale po kilku tygodniach jest poprawa. Jasne, ze cos mi jeszcze wyskoczy-szczegolnie przed @...pojawia sie syfki...ale ogolnie buzia nie swieci sie tak, jak wczesniej, krostki poznikaly w 70-80% i i cera jest bardziej rowna....gładsza - Bernadko - ja jestem z tego zadowolona-mowie szczerze- i boje sie co bedzie jak ten lek odstawie...czy tradzik znowu nie wroci...?
ja też właśnie mam takie obawy ze jak odstawie leki to i tak wszystko wróci i nie widzę sensu żeby płacić za kolejne wizyty
dlatego spróbuję Twojego sposobu tylko że ja jeszcze mam tą maśc EPIDUO od dermatologa to to będe stosowała na razie i mleczko do mycia twarzy CETAPHIL też mi dermatolog kazała używać może to mi wystarczy po po tygodniu stosowania tych wszystkich leków widzę jakoś poprawę ale jak odstawie ten antybiotyk to nie wiem czy sama masć wystarczy
a tak sobie myślę ze moze szkoda było zaczynac to leczenie i przerywać staranka skoro i tak nic z tego nie wychodzi

Do góry