reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

starania się - watpliwości..

KROPECZKA to szpiegujmy razem:-D
ROMKA myśle że teraz gdybanie to już ostatnia rzecz bo powiem że lepiej już jest być myślami na takim etapie co jest teraz :tak:i tak więc z tym trzeba naprowadzić ZAJĄCZKA tak aby było wszystko dobrze aby niezrobili jej czegoś co potem moglibyśmy znowu gdybac:tak:
MADZIA a jak ty się czujesz;-)ps.daj znać bo jutro Ewelina przyjeżdza do mnie co pogadam z nia jakby jednak było nie ok;-)

reklama
Dziewczyny - mam chwilkę to podczytuję co pisałyście;-)
Magda - dzięki za pierogi:-p pycha
Wiola - doczytałam, ze wyniki M lepsze - super:-)
Nektarynko - przykro mi, że Twojego są słabsze - nie znikaj tylko z BB:szok:
Olica - jaki brzuszek ładny:tak:
Passingby - to niesamowite ale pamiętam jak opisywałaś odczucia swoje w trakcie implantacji a teraz na suwaczku już 6 miesiąc:szok: a co do prezentu od matki - ja bym nie przyjęła po tym wszystkim - choć z drugiej strony to duży koszt pobrania i przechowywania komórek a wiadomo, że gdyby coś... mam nadzieję, że jednak się nie przydadzą:no:

ROMKA myśle że teraz gdybanie to już ostatnia rzecz bo powiem że lepiej już jest być myślami na takim etapie co jest teraz :tak:i tak więc z tym trzeba naprowadzić ZAJĄCZKA tak aby było wszystko dobrze aby niezrobili jej czegoś co potem moglibyśmy znowu gdybac:tak:
MADZIA a jak ty się czujesz;-)ps.daj znać bo jutro Ewelina przyjeżdza do mnie co pogadam z nia jakby jednak było nie ok;-)

A ja sie dobrze czuje,dzisiaj wstałam o 10tej zjadłam sniadanko i o 12tej szłam sie dzemnąc az do 15tej,troche mdliło mnie a i ciągle siusiu mi sie chce:-)A twoja szwagierka tak,pozdrów ją odemnie;-)

Andzia-a ja musze nie zgodzic z Toba...sorki:-) ale moim zdaniem jakby chdzilo o prezent od mamy dla Passingby to owszem-tez bym namawiala ja do odmowienia...ale to nie Ani ale dla dziecka...a wnuczkowi sie od babci moze cos nalezec...prawda...tymbardziej taki prezent.

:tak::-):tak:zgoda:tak::-):tak:

Wiola - doczytałam, ze wyniki M lepsze - super:-)
no ogolnie Andziu tak...ale nie zbadali tu morfologii..wiec wszystkiego nadal nie wiemy:sorry:

A ja sie dobrze czuje,dzisiaj wstałam o 10tej zjadłam sniadanko i o 12tej szłam sie dzemnąc az do 15tej,troche mdliło mnie a i ciągle siusiu mi sie chce:-)

No to dobrze, ze wszystko tak jak byc powinno...i spij ile sie da...musisz nadrobic na "potem":happy:

Dziewczyny, rozpisujecie się, że trudno nadążyć :szok:
madzia84, czyli masz objawy typowo ciążowe ;-)
Ja dzisiaj odbierałam część wyników na hormony:

• prolaktyna 13,95 ng/ml (norma 5-35)
  • TSH 1,71 mU/L (norma 0,27-4,20)
Byłam też u ginekologa na USG macicę mam niby w porządku, na jednym jajniku jakiś pęcherzyk wielkości 20 mm i jeden jajnik większy od drugiego. Podobno wszystko jest w porządku. A to nic, że mnie non stop kłuje z lewej strony :baffled::baffled:
Nawet lekarz nie przeczytał, po co robi te USG i musiałam się przypomnieć z tą mleczną wydzieliną z piersi:eek: żadnych wyników nie chciał widzieć i mam sobie iść na onkologię piersi :angry:. Koniec tematu :no::no: zdenerwowała mnie tą spychologią i traktowaniem :sorry2: odhaczona i może szukać szczęścia gdzie indziej. Z tego wszystkiego serce mnie boli i mam ochotę ryczeć:no::wściekła/y::angry:
Zaczynam wątpić w prawdziwych lekarzy z powołania :baffled::nerd: dostałam kubeł zimnej wody na głowę i nawet odechciewa mi się starania o dziecko :wściekła/y::angry::oo::frown:

A ja sie dobrze czuje,dzisiaj wstałam o 10tej zjadłam sniadanko i o 12tej szłam sie dzemnąc az do 15tej,troche mdliło mnie a i ciągle siusiu mi sie chce:-)A twoja szwagierka tak,pozdrów ją odemnie;-)

odpoczywaj odpoczywaj ile wlezie:tak:ps.troszku się zamotałam:rofl2:tzn.że wy chcecie być czy nie:rofl2:bo nie wiem co oznacza to "tak";-)

Jestem s powrotem. Mojego dentysty nie ma. i połowa dobrych i dostępnych cenowo pouciekało na urlopy. A nie pójdę do przychodni do byle jakiego rzeźnika.

Musze czekać do przyszłego tygodnia.

Lafirynda miesza się w zeznaniach. Pisała do mnie znowu i inna wersja niż wczoraj.
Głupie babsko:szok:

reklama
MARZENIXXX a Ty gdzie-tez w krzakach jestes z Kaprychą??? jaks sie jeszcze mocniej...tak ciut....wkurze - to Wam te krzaki wezme i wytnę...na łyso!!!! O!
a co ty tak krzyczasz za mną???? byłam u mężusia obiadek mu zawiesc jako dobra zona :-)
hej pipko :-) a nie widzialas ze juz zaakceptowalam :tak::tak::-):-) normalnie tlek na kolano!!! :-):-):-)
a pierniczyc to wszystko... nie bede meczyc mojego juz do czwartku a w czwartek na badanko... i dupa... co bedzie to bedzie...
no ja jednak w poniedzialek na badanko ide z mezem bo w czwartek prawdopodobnie do Krynicy Morskiej wyskoczymy i nie da rady.
następne zdzirsko na horyzoncie!!!! jakie to są ku.... Mają satysfakcje z rozbijania rodzin czy co:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: wywlekłabym takie za kudły, nago po żwirowej drodze, albo wiejskiej drodze z krowimi plackami!!!!!!!!! :angry::angry::angry::angry::angry::angry:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D brawo kasiula!!!!!!!!!!:-D:-D:-D
Mam dalsze wiesci od Zajaczka!!!!!
jest nadal w szpitalu:-:)-:)-(, nadal lezy na korytarzu:wściekła/y::no::wściekła/y:miała robione badania i jutro ma miec zabieg :-(i moze po zabiegu wyjdzie do domu....
Biedny Zajaczek......
boziu... biedna ta nasza Justysia jest........... niech jak najszybciej do nas wraca:zawstydzona/y:
NIUNIA27 przeciez ona wyglada jak tranzystor w perłuce...daj sobie spokoj z tym paszczurem,faktycznie jest niezadbana jakby jej dodac butelke w winem pasowalaby jak ulal..[/COLOR]
hahahahahahahahahhaha Romka jesteś bezbłedna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D zdecydowanie za zadko bywasz u nas , ze nie znalam cie od tej strony hihihi:-D:-D:-D

niunia27 ślicznie wyglądasz, kolejna laseczka na naszym forum , no no!:tak::-)

Do góry