reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

dzien dobry!

ja na chwile...Krzysiu wlasnie pojechal....wraca 9 sierpnia...ale mi smutnooo...
raz na jakis czas moge tu posmecic,nie? no i smece...ide sobie popłakac-wiem,ze to mi pomoze...no nic posmeciłam...ten dzisiejeszy dzien jest najgorszy...jutro wiem,ze bedzie juz inaczej....
pozdrawiam cieplutko...u nas dzis upał....
ps. moze znacie jakiegos jurnego co by mnie pocieszył przez te 10 samotnych dni i nocy?:-p

reklama
dociu tulam! :tak: zleci szybciorem!
viki gratulacje! :-)

a ja piorę i piorę i piorę :-D
wczoraj byłam u fryzjera, zarzuciłam se farbę na włosy tzn. t. mi zarzucił ;-)
i cały czas mam wrażenie, że się nie wyrobię z pakowaniem :sorry:

Viki ogromne gratulacje :-)
Dota Ty się ciesz, że chłopa w domu nie ma, zamów sobie jakiegoś striptizera i hulaj dusza piekła nie ma ;-):-p

Dzień doberek Wam Wszystkim :-):-):-)

i ja sie melduje z wybrzeza :-)

u nas upal :tak::tak:, niemalze bezchmurne niebo. Ale boimy sie siedziec z dzieciakami na tym zarze wiec chodzimy na plaze rano ok 9-10 i do obadku ok 12-13 siedzimy. Potem zarelko i do pokoju spac (dzieci oczywiscie ;-)).
A jak wstanike mlodziez to idziemy na spacerek ulicami miasta, moze jakis placyk zabaw zaliczymy (sporo tu takich platnych dla maluchow)

Dzis sie wymoczylismy, woda moze nie jakas goroca ale najgorzej to wejsc a potem mozna siedziec non stop.
jutro tez ma byc cieplo wiec znow swoja szanowna wymocze :-p:-p:-p

Dotka spoko, szybko zleci, :tak: masz nas :-)

no Viki prosze prosze, jaka Ty zdoniacha jestes :tak::tak:

Viki to taka artystyczna dusza;-)
Jutreznka mocz sie dziecko mocz....poki cieplo;-)fajnie,ze macie pogode...zostaw troche slonca dla Katy:tak:

no i dzieki babki....wiecie jak to jest....bez chłopa w domu to tak jakos dziko...do mnie w piatek przyjezdza strasza siostra,a w sobote mama z mlodsza na caly tydzien....tak wiec bedzie wesolo...

Kata Ciebie nie zagaduje,szykuj sie kobieto...wielki dzien nadchodzi!

Hejka z wieczorka...

Viki gratuluję!!! Czytałam o tym konkursie ale doszłam do wniosku że za nudna jestem :rofl2::laugh2:

Jutrzenka dobrze rozkminiłaś "rozkminkę" :rofl2:

Elcia a co Ciebie tak ostatnio mało? Kiedyś byłaś bardziej aktywna... :sorry:

Weronika masz już wózek? Pochwal sie! ;-):-)

Ktoś pytał o Monię... u niej ok :-) troszkę brak czasu ostatnio pozdrwaiałam was w jej imieniu!!! Wklejałam cytat... :sorry:

Pryzyzbela miała się przeprowadzać po powrocie do Kanady z PL... i coś się nie odzywa... :sorry:

Dota to Ty byłaś dobra w wynajdowaniu zastępców jak mąż na wyjeździe... :-D

My byłyśmy prawie cały dzień poza domem ;-) Jutro mamy misję "Amelka!" Siostra jedzie po papiery do becikowego do US a my pilnujemy najmłodszej w rodzinie... ;-) ciekawe... :-D może jakoś wszystkie przeżyjemy... :-D:rofl2:

dzień dobry:-)

jutrzenka- fajnie że macie ładna pogodę, żeby wam się utrzymała do końca urlopu:tak::tak:
dotka- jak dziś nastrój?:sorry:
paula- o bojowe zadanie cię czeka, zobaczysz jak to jest mieć dwójkę szkrabów:-D:-D
magdalenka- zdrówka, to już masz wolne, odpoczywasz?
kata- żeby i wam pogoda dopisała:tak::tak:
miłego dnia:-)

Witam w czwartkowy poranek.

jeszcze tylko jutro i zaczynamy wakacje:tak::tak::tak::tak::tak: Ciekawe czy choć troszkę wypocznę:sorry::sorry::sorry::sorry::sorry:

Paula wózeczek dotarł wreszcie i jest superaśny. Kupiłam sobie graco taki sam jak ten podójny ( inna tapicerka) tylko że pojedynczy. Powiem Ci że się nim super jeździ. A i jestem mile zaskoczona dostawką do wózka. Myślałam że ciężko z nią będzie podczas wjazdu na krawężnik ale okazało się że nawet na bardzo wysoki krawężnik wjeżdża bez problemów. No i dziewczyna na aukcji na zdjęciach tak przedstawiuła tą dostawkę że wyglądał na mocno nieestetyczną. Myślałam że będziemy musieli ją pomalować ale okazało się że prawie w ogóle nie widać śladów urzytkowania.:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Czesc dziewczyny :-)
Przede wszystkim ogromne gratulacje dla wszystkich awansowanych, inspektorow, konkursowiczek i mam....:-):-) Brawo!

U mnie nuda. Weny brak. Calymi dniami leje, wiec chyba dopada mnie jakas jesienna depresja, bo na prawde wyglada tu ostatnio na listopad, a nie srodek lata. Tragedia. Oj pojechalabym znowu do Polski, skorzystalabym przynajmniej jeszcze troche z lata.... W domu to mozna juz czasami kota dostac. Apropos- Dota- utkalam juz nawet kilka sweterkow, wiec podrzuc adresik, a ja podrzuce towar.....:tak::tak:;-):-):-D

reklama
Do góry