reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Cześć, kobity, wpadłam na chwilkę, żeby nie było, że o was nie pamiętam :sorry:
Ostatnio nie mam czasu na nic, dziewczyny sie rozbrykały :baffled:

Pozdrawiam

reklama
mi juz w brzuchu burczy a jescze ziamniaki nie gotowe:confused2: mam nadzieje ze wytrzymam jescze 10 min:-D:-D

dzisiaj powyciagalam wszyskie reklamówy z ciuszkamijutro wyplata- kupie proszek i bede prała bede miala radoche jak cholercia:-D w sobote chyba pojediemy po komode to bede mogla sobie prasowac i ukladac:sorry::sorry::-):-):-):-)

1572.gif

LUNAAA ...
Dla cudownej pary, z najlepszymi życzeniami,
By szczęście nie znało miary,
By codziennie świeciło słońce,
a Wasze uczucie było wyjątkowo gorące.

życzy - j- :-)
1568.gif

Witam was kochane ale sie za wami stesknilam:tak::tak: chyba mnie nie zapomnialyscie:baffled::baffled::baffled:
Ja przyjechalam z nad morza w poniedzialek tylko mialam tyle latania i zalatwiania na Ani wesele ze dopiero teraz znalazlam troche czasu na BB:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: jutro musze jeszcze do Patrysi na paznokcie a w sobote na 7 rano fryzjer i jestem gotowa:tak::tak: Wybaczcie ale nie dam rady nadrobic bo za duzo tego:baffled::baffled:
Fajnie ze juz jestes:tak::tak::tak:Pozniej czekamy na focie:-):tak:
mi juz w brzuchu burczy a jescze ziamniaki nie gotowe:confused2: mam nadzieje ze wytrzymam jescze 10 min:-D:-D

dzisiaj powyciagalam wszyskie reklamówy z ciuszkamijutro wyplata- kupie proszek i bede prała bede miala radoche jak cholercia:-D w sobote chyba pojediemy po komode to bede mogla sobie prasowac i ukladac:sorry::sorry::-):-):-):-)
Ja tez mialam straszna radoche jak pralam i prasowałam ciuszki:tak::tak::tak:A jak mialam juz poukladane w szafie to stale je ogladałam i przegladałam:tak::tak::tak:

My juz po pierwszym wypadzie na nasza "plaze":tak::tak::tak:Dziewczynki spia a Dominik sobie gra na sony:-)Ja zaraz zmykam pod prysznic bo po poludniu przyjezdza kolezanka:tak::tak::tak:
Pogoda super bo było samo slonce a do tego bardzo przyjemny wiaterek:tak::tak::tak:

obiadek zjedzony:-) ojadłam sie jak świnka:-D mam nadzieje ze nie bede wymiotowac z przejedzenia tak jak wczoraj:sorry:

marta czyli że co że nie ciąża:no::no::no:
a @masz??????????

@ nie dostałam a dzwoniłam do lekarza i powiedział,że po stosowaniu zastrzyku takie sytuacje się zdarzają:tak::sorry2:.Ale dalej będziemy próbować;-),choć troszkę później, bo przecież do pracy idę.

Julu lepiej,całą noc przespał,gorączki nie ma,charczał i dalej mam problemy z połykaniem śliny.Ale rozrabiać to ma siłę;-):tak::-D.
1572.gif

LUNAAA ...
Dla cudownej pary, z najlepszymi życzeniami,
By szczęście nie znało miary,
By codziennie świeciło słońce,
a Wasze uczucie było wyjątkowo gorące.

życzy - j- :-)
1568.gif
Dołączamy się ;-):tak::tak:.

wpadłam przy poobiediej sjescie:-)
nie pojechalam na plotki,jutro jade.
dzis do Pauliny przyjechala kolezanka z klasy,wiec sie ladnie bawia,mala tez z nimi ganial.moczyly sie w basenie.teraz mala spi,dziewczyny zjadly obad i pozly do namiotu.mi zostalo zmywanie.
skosilam czesc podowrka a reszte kosi p
wyraznie jakos ofuczony na mnie,ciekawe za co:baffled:
ale mam to w nosie,to on ostatnio przegial!plaszczyc sie nie bede:no:

ide zaraz zmywac.potem popiele moze troche w ogrodku.

Witam was kochane ale sie za wami stesknilam:tak::tak: chyba mnie nie zapomnialyscie:baffled::baffled::baffled:
Ja przyjechalam z nad morza w poniedzialek tylko mialam tyle latania i zalatwiania na Ani wesele ze dopiero teraz znalazlam troche czasu na BB:baffled::baffled::baffled::baffled::baffled: jutro musze jeszcze do Patrysi na paznokcie a w sobote na 7 rano fryzjer i jestem gotowa:tak::tak: Wybaczcie ale nie dam rady nadrobic bo za duzo tego:baffled::baffled:

witamy wotamy:-):-)
do naszej Patrysi na pazurki????????:rofl2:
a tak w ogole to gdzie ona sie podziewa znowu?

nad morzem bylo super chetnie bym dluuuuzej zostala :tak::tak:
Emily byla jak zwykle chora w PL :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:wymiotowala goraczka nie chciala jesc itd :wściekła/y::wściekła/y:wiec poszlam do lekarza no i ostre zapalenie gardla chyba jej Polski klimat nie odpowiada:baffled::baffled: A potem dostala mi krost na buzi juz bylam pewna ze to ospa ale jak naerazie ma ich tylko 5 juz 6 dzien i ani jedna wiecej sie nie pojawila dzwonilam do mojego pediatry w DE to powiedzial ze moze to byc po te szczepionce co dostala przed wzjazdem i ze mam sie nie martwic jak wiecej krost nie bedzie :tak::tak:
A tak to jestem caly czas zalatana juz myslalam ze kreacji nie dostane na Ani wesele ale kupilam wczoraj czerwona suknie z bolerkiem a czerne dodatki bede miala buty tez kupilam jeszcze mi tylko torebeczka zostala:tak::tak::tak:
Mojemu tez kupilam czerwona koszule i czerwono czarny krawat wiec bedziemy do siebie pasowac:-D:-D:-D Tylko moj inteligentny zapomnial butow do garnituru a mial w domu nowe no i pech cial ze musielismy znowu nowe kupic :-):-):-)

a co to za szczepionka?swinka,odra rozyczka moze?
jezeli tak to moze byc i bol gradla iwywspka.
moze ni tyle Polski klimat jej nie sluzy,co moze tak reagowac na zmiane klimatu poprostu

Cześć, kobity, wpadłam na chwilkę, żeby nie było, że o was nie pamiętam :sorry:
Ostatnio nie mam czasu na nic, dziewczyny sie rozbrykały :baffled:

Pozdrawiam

pamietamy:-)

My juz po pierwszym wypadzie na nasza "plaze":tak::tak::tak:Dziewczynki spia a Dominik sobie gra na sony:-)Ja zaraz zmykam pod prysznic bo po poludniu przyjezdza kolezanka:tak::tak::tak:
Pogoda super bo było samo slonce a do tego bardzo przyjemny wiaterek:tak::tak::tak:

moje tez sie moczyly w basenie.
i u mnie tez baaaaardzo przyjemnie wieje:-D

@ nie dostałam a dzwoniłam do lekarza i powiedział,że po stosowaniu zastrzyku takie sytuacje się zdarzają:tak::sorry2:.Ale dalej będziemy próbować;-),choć troszkę później, bo przecież do pracy idę.

Marta a co to za zstrzyk?

Weronika mi usnela dpiero 15.30 wiec dam jej pospac godzine i bede ja budzic.bedzie placz ale trudno.
dobra zmyakm(znow mnie zeby bola,a walsciwie caly czas:baffled:)oby do poniedzialku,ale n te 8 to mi nie pomoze:baffled:

wpadne wieczorkiem bo byc moze to moj ostatni pobyt na BB przez jakis czas.
smutno mi juz.
pa

reklama
Weronika mi usnela dpiero 15.30 wiec dam jej pospac godzine i bede ja budzic.bedzie placz ale trudno.
dobra zmyakm(znow mnie zeby bola,a walsciwie caly czas:baffled:)oby do poniedzialku,ale n te 8 to mi nie pomoze:baffled:

wpadne wieczorkiem bo byc moze to moj ostatni pobyt na BB przez jakis czas.
smutno mi juz.
pa
oj kochana wspolczuje bolu zabów- wiem co to jest bo ja to tez od zawsze mam problemy z zebami:no::no:

kochana oby nie oby nie, jak najczesciej masz wpadac na bb i zalatwiac ten intrnet!!

Do góry