Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

,poszedł tak do pracy i się smieje że jak go w pracy takiego zobaczą to powiedzą ze mu nieźle oko podbiłam bo to tak wyglada na pierwszy rzut oka 

Ciekawe jak pogodze opalanko z basenem i sprzatanie

tym bardziej że wcale nie zniszczone masz ubranka
ale nie chłopi,ęce niestety

rena już się naspała

Ja lubie tylko dzisiejszy dzien dopóki nie oplace rachunków i nie zrobie zakupów "praiwe na miesiąc"jak ja kocham taki moment że kasa w domku![]()
nastepnego dnia juz nie lubie

Pocieranie obraczka az do skutku-zawsze dzialaloMojemu M wyskoczył wczoraj jęczmień na górnej powiece oka i ma całe spuchnięte i czerwone,poszedł tak do pracy i się smieje że jak go w pracy takiego zobaczą to powiedzą ze mu nieźle oko podbiłam bo to tak wyglada na pierwszy rzut oka
macie jakieś sposoby na jęczmienia aby szybko zszedł???????

j
kurcze czy te dzieci się dzisiaj zmówiłymój anttonio obudził się o 24 i zrobił sobie przerwę do 4
padaliśmy na pysk przysypialiśmy w końcu pietruszka go za 10 -4 uśpił ale o 6 wstał i był wyspany
my nie a on szalał do 9 i właśnie niedawno zasnoł
anko podszykować i się dobudzić zimnym prysznicem
anabubka a są szanse na jakiegoś neta u ciebie???????
My się babeczki zwijamy na dwór ,ale dzis troszkę chłodniej,ma być tylko 25C,no i dobrze :-)
Mojemu M wyskoczył wczoraj jęczmień na górnej powiece oka i ma całe spuchnięte i czerwone,poszedł tak do pracy i się smieje że jak go w pracy takiego zobaczą to powiedzą ze mu nieźle oko podbiłam bo to tak wyglada na pierwszy rzut oka
Witam i ja
U nas tez pogoda super a ja obiecalam sobie dzisiaj wielkie sprzatanieCiekawe jak pogodze opalanko z basenem i sprzatanie
Własnie weszlam sobie na moje allegro i juz dwie moje rzeczy ktos zalicytował a reszte obserwuja
Fajnie by było jakbym wszystko sprzedala:-)

powiem Wam ze dostalam m jakiegoś zoobojętnienia na wszytko ,;-)dzieci się nawet pytaly czemu mama teraz wogole nie krzyczy
a mnie sie po prostu nie chce i chyba te leki działają 
kiedys policzyłam że prawo jazdy kosztuje mnie juz prawie 3 tys 

kurs jazdy dodatkowe egzaminy
ale staram sie myslec pozytywnie
:-)Fajny prezent.Aha Dziewczynki zapomniałam się pochwalić , ze na urodziny dostałam od moich rodziców nowoczesną maszynę do szycia !!!Ale mam radochę z niej heheheehe
Tylko czasu teraz mam mało na szycie.
Jutro przyjeżdża moja mama mnie trochę podszkolić. No i na pogaduchy oczywiście, bo niedługo mi wyjeżdża za granicę. Smutno mi będzie bez niej....:-(

dobra jesteś.Ja też tak miałam.ja tez spadam, w sumie to wylaczalam kompa bo m zasnal na filmie i znów mi sie wkleil ten sam post jak sie net wlaczyl to od razu poczytalam co pisalyscie od tego czasuale juz nie mam sil wiec spadam do wyrka
powiem Wam tylko ze o 22 pojechalam do mc donalds bo mis ie cheesburgra zachcialo![]()

Fajnie,że się cieszył...A no i zapomniałam Wam powiedzieć co z tym prezentem
Otóż @ dostałam, ale i tak ubrałam się w kokardę i musze przyznać świetnie to wyglądało, mój zachwycony, od razu się obudzialił.
A wczoraj jeszcze musialam nieplanowo lecieć do miasta, bo tesciowa wczaila jakies przezeny 50% i okupila moja małą. Jestem troche zla bo wydala ponad 30 zł na buze, która jest na zimę a akurat juz teraz, może któraś by chciala odkupić? To od Wójcika, granatowa, marynarska, n przesłodka, niby na 68cm, ale wypada większa, póżniej wstawie fotki.

Ja kupiłam sobie serum na rozstępy Eveline cosmetics i jestem zadowolona.Witam z rana
Pogoda ładna chociaż trochę wieje, miałam iść na targ ale coś mi się ode chciało i głowa mnie zaczyna bolećniech ta pogoda się w końcu unormuje bo już mnie dobija
Kuba ogląda piosenki na vh1 i go nie ma, zawiecha na całego i nie da rady go odczepićprzynajmniej na godzinę spokój mam
Zna któraś jakieś tanie lokum nad morzem?
Która ma dobry i działający preparat na rozstępy?! Ale taki który zadziała na pewno bo ja już nie wiem jak mam się ich pozbyć :-wściekła/y:
Och jak mi brakuje woodstocku w żarach, przynajmniej było gdzie pójść :-(
złoto i okłady z rumianku lub herbaty.Mojemu M wyskoczył wczoraj jęczmień na górnej powiece oka i ma całe spuchnięte i czerwone,poszedł tak do pracy i się smieje że jak go w pracy takiego zobaczą to powiedzą ze mu nieźle oko podbiłam bo to tak wyglada na pierwszy rzut oka