reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Eve - golfik 4, 5 drzwiowy, perelka :-)... dla mnie co najwazniejsze ze mocny silnik wiec akurat na wczasy czy cos ale z gazem sekwencyjnym wiec malo pali...no i poprzedni wlasciciel byl pedantem, auto jak z salonu a ma pare ladnych latek :-) ani jednej ryski <mc temu zrobione u lakiernika cale> nooo i bogate wyposazenie...

Załączniki

• 691906480.jpg
    691906480.jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 50
  • 691906480_2.jpg
    691906480_2.jpg
    37,5 KB · Wyświetleń: 51
kroptusia super autko, golfikiem sie fajnie jezdzi :tak:

boshe a ja dzisiaj , wstyd sie przyznac , podczas parkowaniu w centrum handlowym zarysowalam komus zderzak:szok: normalnie taka byla zszokowana , bo nie wiem jak to zrobilam :zawstydzona/y: ucieklam oczywiscie z miejsca zdarzenia :zawstydzona/y::zawstydzona/y: na moim tez jest niezla rysa........ jesu zaraz tu kaprycha przylezie i mnie w kajdany zakluje jak przestepce heheh ( zartuje;-))
ale szok , a mój małż skwitował to tak : no i wlasnie dlatego narazie masz taki tani samochód....:sorry2:

Kaprycha ty jak zwykle wpadasz na chwilkę i uciekasz :-D:-D ja to powinnam chyba w totka zagrać bo dobrze typowałam kogo masz na myśli :happy2::happy2:
a kogo??bo ja nic nie wiem,z urlopu wrocilam :zawstydzona/y:

Witam sznowna pania! :-) z tym hebanem mam w domu to samo :cool2:
wiara jest dobrowolnym ograniczeniem umyslu! :sorry2:

:-( oj to ja chyba z tych ignorowanych .... :-:)-:)-:)-(
1.Witam Ewciu,doczytalam,ze Ty rowniez wczasujesz troche :-):-):-)
2.Z ta wiara to troche prawdy w tym jest :tak:
3.ja chyba tez :zawstydzona/y: mozmy razem zalozyc gang :-p

a co do temp,to wiedzialam,ze ten drugi pomiar sie nie liczy,mierzylam tylko dlatego,zeby sprawdzic czy termometr dziala,bo zdziwilam sie taka niska temp.
Sie nie masz co sugerowac obnizona tempka. Owu pewnie nie jutro, ale moze pojutrze. U mnie obnizenie jest na 2-3 dni przed owu, nie wiem jak u Ciebie. Ale zdecydowanie tempka 36.14 to nie powod do niepokoju
spoko,dziekuje bardzo :-) jak zwykle spokojnie odpowiadasz na moje glupie pytania :zawstydzona/y: wynika z tego,ze moge dzis nie gwalcic meza,poczekam do jutra,niech chlopak dzis ma wolne,bo od jutra nie dam mu spokoju :-D:-D:-D
Eve - golfik 4, 5 drzwiowy, perelka :-)... dla mnie co najwazniejsze ze mocny silnik wiec akurat na wczasy czy cos ale z gazem sekwencyjnym wiec malo pali...no i poprzedni wlasciciel byl pedantem, auto jak z salonu a ma pare ladnych latek :-) ani jednej ryski <mc temu zrobione u lakiernika cale> nooo i bogate wyposazenie...
ladny,ladny i do tego nalezy do pewnych samochodow,nie psujacych sie :tak::tak::tak:

Ja już po obiadku u teściów:tak:
Czekam na M bo jest w kościele i śpiewa na ślubie:tak:
nawet sobie nie wyobrażacie ale mój M nagrał płytke z piosenkami chrześcijańskimi:tak:i nawet dwa teledyski:):-D
Zaraz Wam linka tu wkleję;-)
[video=youtube;_KUw_WLZbwU]http://www.youtube.com/watch?v=_KUw_WLZbwU[/video]

ładnie śpiewa?;-) To było nagrane jakies 3 lata temu..:tak:

Jestem

Ja po pracy

9 godzin dzisiaj walnęłam a jutro na 8 rano.

A dzisiaj się dowiedziałam o weselisku i 29.08 mam imprezkę.

Tylko nie wiem co na prezent kupić, od niej dostałam ręczniki.

No i nie mam absolutnie pomysłu na kieckę itp. Tzn mam eleganckie czarne sandałki i nową kopertówkę, letnią sukienkę elegancją z firmy YOKO biała taka jakby drobniuteńko nierówno plisowana w czarne kwiatki, później wstawie foto, ale w tym problem, że ona typowo letnia. No i na tym kończy się mój zestaw ciuszków, bo w innych kieckach byłam na tych samych imprezach co ona.

reklama
Czekam na M bo jest w kościele i śpiewa na ślubie:tak:
nawet sobie nie wyobrażacie ale mój M nagrał płytke z piosenkami chrześcijańskimi:tak:i nawet dwa teledyski:):-D
Zaraz Wam linka tu wkleję;-)
YouTube - Amicus Dei - Powietrzem dla mnie jest

ładnie śpiewa?;-) To było nagrane jakies 3 lata temu..:tak:

wow pieknie śpiewa:tak::-)a wiesz że mój M także śpiewa:-Dale sobie w domu ale ma ochote wybrac się na karaoke:tak:a piosenki lubi spiewać jak Piaska,Wydry,Westlife itp.:tak:

Ot to ta kiecka:

super kiecka:-)ja chciałam sobie podobną kupić do brzuszka do mojej siostry na wesele ale kurka ja jestem niska i ten brzuszek jakoś dziwnie wygladałam bo wszystkie były mi jakieś długie i to nie takoś wygladało na mnie:zawstydzona/y:

Do góry