Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
eh tam :-)dziękuje aż sie zarumieniłam
ja to bym okropnie w krotkich wygladala... a sa kobiety (jak ty) ze im pasuja krotkie wloski o wiele lepiej niz dlugie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
eh tam :-)dziękuje aż sie zarumieniłam
a kogo??bo ja nic nie wiem,z urlopu wrocilamKaprycha ty jak zwykle wpadasz na chwilkę i uciekaszja to powinnam chyba w totka zagrać bo dobrze typowałam kogo masz na myśli
![]()
1.Witam Ewciu,doczytalam,ze Ty rowniez wczasujesz troche :-):-):-)Witam sznowna pania! :-) z tym hebanem mam w domu to samo
wiara jest dobrowolnym ograniczeniem umyslu!![]()
:-( oj to ja chyba z tych ignorowanych .... :--
-
-(
spoko,dziekuje bardzo :-) jak zwykle spokojnie odpowiadasz na moje glupie pytaniaSie nie masz co sugerowac obnizona tempka. Owu pewnie nie jutro, ale moze pojutrze. U mnie obnizenie jest na 2-3 dni przed owu, nie wiem jak u Ciebie. Ale zdecydowanie tempka 36.14 to nie powod do niepokoju
ladny,ladny i do tego nalezy do pewnych samochodow,nie psujacych sieEve - golfik 4, 5 drzwiowy, perelka :-)... dla mnie co najwazniejsze ze mocny silnik wiec akurat na wczasy czy cos ale z gazem sekwencyjnym wiec malo pali...no i poprzedni wlasciciel byl pedantem, auto jak z salonu a ma pare ladnych latek :-) ani jednej ryski <mc temu zrobione u lakiernika cale> nooo i bogate wyposazenie...
Czekam na M bo jest w kościele i śpiewa na ślubie
nawet sobie nie wyobrażacie ale mój M nagrał płytke z piosenkami chrześcijańskimii nawet dwa teledyski
Zaraz Wam linka tu wkleję;-)
YouTube - Amicus Dei - Powietrzem dla mnie jest
ładnie śpiewa?;-) To było nagrane jakies 3 lata temu..
Ot to ta kiecka: