lolitka200
Wiem tyle,ze nic nie wiem
Lolitka,w takim razie owu dzis ani jutro nie bedzie?bo chyba nie skoczy mi tempka nagle z 36,14 na ponad 36,61?? czyli mam sie nie sugerowac ta obnizona temp ciala??
Sie nie masz co sugerowac obnizona tempka. Owu pewnie nie jutro, ale moze pojutrze. U mnie obnizenie jest na 2-3 dni przed owu, nie wiem jak u Ciebie. Ale zdecydowanie tempka 36.14 to nie powod do niepokoju

) - miasteczka śliczne, morze bliziutko, ale ja nie mogłabym tam mieszkać - za gorąco - chociaż wiem, że do wszystkiego mozna się przyzwyczaić to jednak sądzę, że północne Włochy są bardziej do życia

nawet nie zdarze pewnie zalozyc tych pajacy itp bo maly wyrosnie...warto bylo nie kupowac rozowego i kwiatuszko
> wiec dzis prasowanie, do tego posciel, pieluchy, a w pn przyjdzie poczta wyprawka...w miedzy czasie robi sie <maluje> lozeczko i konczy sprzatanie pokoiku wiec jak widzicie nie mam czasu za bardzo na necik, wole miec przed 38tc wsio gotowe a duzo czasu nie zostalo....M za to ma swoje zajecia <reeeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmoooooooooooonnnnnnt> wiec na niego nie mam co liczyc :-) poczytam Was spokojnie miedzy 38-40tc
i takiej zywej (wiecie co mam na mysli)