Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Karola bardzo mi przykre napewno na nic teraz slowa otuchy jestem z Toba trzymaj sie kochana.Karolinko bardzo Ci współczuję. Jest mi przykro i bardzo smutno. Trzymaj się dzielnie. Pamiętaj po burzy przychodzi słońce.
Wczoraj u Pana doktora uśmiałam się bardzo :-) Zmienił mi tabletki z Feminatal N na Feminatal 400 i mam jeść ciemną w pon i czw., a we wt i pt. jasną. Powiedział, że dzięki temu nie przytyję za dużo, bo te ciemne zapobiegają temu i dostarczę wszystkie potrzebne witaminki
I chyba będzie dziewczynka !! Ale to potwierdzi dopiero za 3 tyg 

Będzie wszystko dobrze ja tez mam ju7tro wizytę wyniki mam koszmarne więc jak zwykle pewnie antybiotyk jak przy pierwszej ciąży ale musi być ok.
Witajcie Lutowe Mamusie!
dziś sie zalogowałam i postanowilam zaczac uczestniczyc w tych rozmowach,żeby sie wiecej dowiedziec jak to u Was przebiega.
Dobry wieczór dziewczynki... długo mnie nie było odpoczywaliśmy na urlopie. Właśnie zabieram się do lektury... bo chyba sporo mnie omineło:-)

poroniłam w 10 tygodniu:--
-
-
-( nie będę pisać nawet jak było ciężko i jak okropnie się czuję:-
-
-(
życzę wam wszystkim szczęśliwych rozwiązań. trzymajcie się kochane...
Do tego brzucho rośnie... i mi się cały czas wydaje że zdecydowanie za szybko... Dziś zakupiłam pierwsz ciążowe dżinsy bo nie mam w czym już chadzać.... Mama kupiła mi kilka koszulek więc jestem na razie ubrana...
z bluzkami jest najmniejszy problem, bo teraz jest taka moda, że spokojnie można sobie coś kupić i nawet nie musi to być ciążowe, bo po prostu dół jest taki lekko rozszerzany
no nic dobranoc Dziewczynyjak pójdę szybciej spac to szybciej bedzie jutro i pojadę na wizytę
mam o 10 rano wiec nie bede musiała długo czekac
![]()
No, ale w końcu trzeba zacząć normalnie jeść:-) dziś też czuję się na szczęście dobrze:-)