reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

ja mysle ze twoj mezus zgodzi sie na wszystko co ci sie sposoba..a dla chlopaka jakie macie?

ja jak bede w ciazy to chce synka nazwac Kubuś, tak jak miał się nazywać mój synek..a córcia..to czarna niewiadoma bo nie mogę z mężem dojść do porozumienia

a michalina to fajne imie..Misia :)

Olesiaaaaaaaaa????????Na nk cię widzę :)
:-):-):-) u mnie też napewno będzie Kubuś :-D a dziewczynka Maja :-D

reklama
Ola! Ola! Ty niedobra jesteś ;-)
Najpierw zachecasz na pizama party a potem w tej pizamce chyc mezusiowi pod kołderkę? :-D
Spokojnej nocy i daj znac jak wyszedł test jutro rano

Ja też juz uciekam stosunkowo udanej nocy Wszystkim życzę

xcptc62pieyvcqmwmdgx.jpg
jest kreseczka,jest!!!Super!!Gratuluje!!

Kobitki... Może mi się uda streścić:
Na wizytę do Ginki weszłam o 24:-D
Hej Zajaczku!!!:-) jak ja sie ciesze,ze wracasz w tak pozytywnym nastroju!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-) kochana buziaki szczegolne dla Ciebie,bo mialas ciezki okres...Slonce,najwazniejsze,ze trafilas w dobre rece,teraz musi sie udac!!!:-)
(brakuje mi w tych emotikonkach buziaka :* takiego, jak na gg)-przesylam ich mnostwo :********

Witam się:-)
SZafirku - czy Ty też masz zamiar haftować???:szok:
hehe,przymierzam sie...na rozgrzewke wyhaftowalam znak chinski,caly czarny...tylko z moja praca po nocach zajelo mi to 2 msc,wiec obawiam sie,ze skonczy sie na checiach...albo zmienie prace :-p a co u Ciebie?
Witam!
Jestem, siedzę w krzaczorach od kilku dni. Nie mam weny...
Ale piszę,że żyję,żeby mnie tu zaraz ktos nie zaczął ścigać.

Dziewczyny! Teraz jak się sprężycie to urodzicie juz na wiosnę, jak będzie cieplutko! Super moment, więc brac się do roboty!!!.
W sama pore sie odezwalas,zeby uniknac opieprzu!!!!nie bylo mnie przez 2 tyg,to nie mial Cie kto scigac,ale koniec samowolki!!!:-D:-D:-D

Tak tez zamierzam urodzic na wiosne :tak: i biore sie do roboty...juz dzis,bo owu na dniach!!!
Hej!!!milo Cie znow "widziec" :-):-):-)

hej..jestem :)
Cycki mam nie dość że fajne to jeszcze zdrowe :))
cholera,skromnosc widze,ze Ci sie uszami wylewa,hehe :-p dobrze,ze wszystko ok :tak::-)

widzialam te reklame jest zajebista! chyba najlepsza ze wszystkich!
my teraz przy remoncie bedziemy robic sobie garderobe i moj M sie smieje,ze pol jest moje na ciuchy,a pol jego na heinekena :-D:-D:-D:-D

Witam sie po nocy,ale...
zrobilam dzis...TADAM...152 pierogi!! a wrocilam z pracy o 18:30
jestem padnieta juz,ale jeszcze zbiore sily na sexik :-D;-)
tak wiec...czas na mnie :-D

DZIEŃ DOBRY :-)

Nie nastukałyście za duzo od wczoraj:confused::-Dwidze że imionka się już wyszukało ja takze szybko szukałam i w sumie dla dziewczynki szybciej miałam zanim ciąża była potwierdzona:tak:ale ciiiiii narazie nie powiem bo moja sisterka zagląda a ja bym chciała jednak to imie zostawić bo może okazać się kobitka a wiecie mi się tak to imie podoba co nie chce aby ktoś je podchwycił:-pale powiem wam jak 24 dowiem się na 100% ze to synuś:tak:

:szok: A tu co tak pusto????:szok:

Ja dzis dziewczyny wstałam jakaś zła..... wczoraj miałam takiego nerwa ze szok! No takie mnie PMS dopadło, że chyba dawno takiego nie miałam.....
Pogoda do tego jest do dupy, i wogóle to mam chandre jakąś :dry:

Witam sie w stanie uzębienie bez kolejnej osemki :-)
Ty chyba lubisz chodzić do sadysty dentysty :-D:-D
A dziś po szkole rodzenia idziemy do pizzy hut bo mój M ma dziś urodzinki :-D
taaaa..... uwielbiam :-D:-D:-D ale co jak co tym razem babeczka pobila rekord samo usowanie osemki trwalo uwaga 30 sek + ze 4 min na znieczulenie :szok::-D tylko teraz boli troszke no i niestety ciagnie mnie lewa czesc twarzy oko skron itp po tym wyrywaniu pewnie to przez znieczulenie :dry:
Więc tak dziewczynki, to ogolnie byla kupa smiechu:-D nasienie juz zawiezione do gina, ale z tego wszystkiego o nic go nie spytalam bo musiala mnie jedna babka wpuscic zeby czas nie minol trzymania nasiania w cyckach:-D:-D jutro z nim sobie na spokojnie pogadam:tak:
ogolnie podczas tego wszystkiego tzn podczas calej roboty ktora ja oczywiscie odwalalam to niezbyt duzo tego nasienia wyszlo, chyba ze stresu heheheh, a moj malz powiedzial ze w razie co on chetny jest do powtroki hahah:-D
osiwieje do jutra zanim wyniki dostane...:dry:
no ladnie :-):-) trzymam kciukasy za super wyniki armii :-)
Hey kobietki moje :) :-) ja wróciłam z pracy ogarnełam troszke i oto jestem :-D Danielek znowu pojechał i jestem sama:-( byłam u lekarza z wynikami mam zapalenie pęcherza dostałam jakieś leki.....ale u nas leje dzisiaj szok :szok:
na zapalenie pecherza albo herbatka z zurawinki albo taki suplement diety :-) pobierz przez jakis czas :sorry2:
Hejka dziewczynki jak tam;-)Ja musiałam sie dzemnąc,muliło mnie i znów mdli mnie prawie przez cały dzien.
a teraz pomysl jak my wszystkie ci tego zazdroscimy :-);-)
A ja dalej o jednym, o sukienkach.
Otóż znalazłam białą kieckę wiązaną na szyi za kolana od biustu w dół delikatnie rozkloszowana z błyszczącą nitką. Pasuje iść na ślub/wesele w białej sukience? Dała bym do tego tylko czarne i srebrne dodatki.
ja uwazam ze bialy jest zarezerwowany dla panny mlodej mowie tu o sukience dodatki moga byc biale itp :sorry2:
moja swiadkowa mi odwalila taki numer ze byla na bialo :szok::angry: szok przezylam jak ja zobaczylam miala tylko leciutenki paseczek czarnej koronki na spodnicy i zakiecie :wściekła/y:
widzialyscie ta reklame heinekena co baba pokazuje kolezankom garderobe a facet wielka lodowe z piwem? strasznie mi sie podoba :)
uwielbiam ta reklame!!!! :-D:-D:-D:-D:-D
A dla córci chciałabym Lidka :)
to nasze coreczki beda mialy tak samo na imie!!!! :-D:-D:-D:-D my tez chcemy Lidke a dla chlopca narazie wygrywa Gabryś! :-)

Własnie zezarlam 0,5 czekolady ..... i wiem ze nie mam dosyć! :szok::szok::szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:
Witam się z kawą :))
Już byłam na poczcie odebrać polecony, i w sklepie po pieczywo chrupkie zeby nie umrzec z glodu. leki tez juz lyknelam i tak mysle zeby isc umyc wlosy ale jakos mi nie po drodze..:)))

Buziaki Patrysia - mamuśka, Marzenka - pmsowa i Ewunia - bezzebowa :))

reklama
Do góry