reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

hej:tak:
moja szkuda wstała po 6:szok: najpierw tatę terroryzowała o mleko i mini mini o 7 zaczęła mnie:baffled: "mama chodź" "mama sisi" "mama pić" łoooo wszystko na raz:szok::szok:

reklama
dzień dobry
my wracamy do normalności, ospa nas opuściła na dobre, mały poszedł do dzieci :tak:
a ja dzisiaj oczu nie moge otworzyć,pochmurno i parno

roksi, u nas podobnie, jak np chce wyjść z pokoju rano to krzycy że siusiu ale jak wyjdzie to jakoś nie chce mu się aż tak bardzo, połazi, pozwiedza, powydaje dyspozycje ;-) i wtedy może spokojnie siusiu zrobić :-D
cwaniaki małe nasze i tyle.

Fredzik nawet 5 minut snu nie urwiesz:baffled: normalnie gestapo:szok::-D

Roksi, co kupiłaś? Pochwal się :-p
Blu butelki, termosik, smoczki zamówiłam z Tommee Tippee
pajacyki z Pinokia, ręczniczek OKRYCIE KĄPIELOWE z kapturem BABYONO 76x76 TANIO! (697034884) - Aukcje internetowe Allegro żabę zmówiłam:tak: jeszcze podkłady, wkładki laktacyjne, żel do mycia nivea, termometr do kąpieli, pieluchy flanelowe, tetrowe, tetrowe kolorowe tak żeby wszystko mi przyszło w jednej paczce:tak:

Fredzik, odsapniesz troszkę;-)

Roksi, fajne te opisy pod suwaczkami są:tak:

a my wrócilismy z podwórka i mały zły, bo się nie wybawił, nie było dzieci:no:, wczoraj to samo:baffled:, wszyscy wyjechali na wakacje:confused:

Agutek ja też, a jeszcze do tego nie mogłam się napić kawy, bo nie za dobrze na mnie działa a poza tym musiałam powstrzymać się od jedzenia od 10, bo miałam tomograf na 14 :-/

Blu mam coś dla nas;-) Dziewczyna z października: Mój luby mówi, że boi się ze mną wychodzić z domu, bo go będzie Green Peace ścigał za prowadzanie się z wielorybem :wściekła/y::biggrin2:
Padłam ze śmiechu:-D:-D

reklama
Do góry