reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy marcowe mówią - wątek o wszystkim

o wcieciu w tali to ja sie nie wypowiadam :rolleyes2:

chce sie skusic na kurtke zimowa dla Niuni z Wojcika ale nie moge na necie znalezc pokazuje mi tylko kolekcje zeszloroczna :unsure:Roksi moze Ty cos pomozesz ;-)choc tez w gust mi cos wpadlo ,ale niewiem teraz czy zeszloroczne beda jeszcze w sprzedazy czy jak to wyglada:confused:

Roksi - :szok:ale haslo :szok: on tak na powaznie?:confused:...:-D:-D

reklama
roksi, oj nie przesadzaj, szybko wrócisz do formy ;-)
sandi ja się jeszcze nie rozglądałam za zimowymi rzeczami, bo może kuzyn jako chrzestny kupi małemu coś w Irlandii, albo odkupię od znajomej mojego ojca nieużywany

Sandi bo oni późno na stronie wstawiają aktualny katalog:baffled: powiem ci że te kurtki widziałam i są takie dziwne:szok: jakby ceratowaty materiał taki świecący trochę dziwny ale ma swój urok:tak: grube i fajnie uszyte:tak: a zeszłorocznej kolekcji u nas przynajmniej nie ma:no:
aha do tych cerat można spodnie dokupić osobno:tak: ale wam pewnie nie będą potrzebne;-)

Hello :-)

Wczoraj się urwałam wcześniej z pracy :ninja2: i poszłam na zakupy do Smyka. Kupiłam sandałki, 5 koszulek i kąpielówki. Wszystko przecenione o 50% :tak:. Bardzo mi się podoba ich styl, koszulki mają świetne wzory. Jakość nie jest powalająca, ale za 14 zł można kupić ;-)

Blu mam coś dla nas;-) Dziewczyna z października: Mój luby mówi, że boi się ze mną wychodzić z domu, bo go będzie Green Peace ścigał za prowadzanie się z wielorybem :wściekła/y::biggrin2:
Padłam ze śmiechu:-D:-D
Dobreee :-D

blu jeszcze przecinak ale niedługo straci wcięcie w talii:-p a ja będę modlić się o odzyskanie tego wcięcia;-)
E tam, już mi brzuch wywaliło :szok:. Unikam obcisłych koszulek ;-)

Aha, dzisiaj idę na USG na 12:00. Mam nadzieję, że tym razem mi dadzą zdjęcia i będę się mogła wreszcie pochwalić.

reklama
Do góry