wiktoria12
Mama i żona :)
No u nas pochmurno i zimno a własnie w pogodzie pokazywali ze u was ma byc pogodawikuś pochmurny??????????????????u mnie od rana słonko i żar z nieba![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No u nas pochmurno i zimno a własnie w pogodzie pokazywali ze u was ma byc pogodawikuś pochmurny??????????????????u mnie od rana słonko i żar z nieba![]()
dawaj dawaj chętnieMalinka chcesz fajnego avartka bo znalazłam
ewnie dawaj może coś zmienieno własnie z takich mam jak chcesz
dałam ci wczesniej linkaewnie dawaj może coś zmienie![]()
Masz, masz!...
Myszunia a ja Cię chyba nie mam na nk :-( poszukam jeszcze na wszelki wypadekależ Ci zazdroszczę takich wakacji :-)
...
Przyślij mi na PW swoje namiary to ci wyślę zaproszenie!myszunia hej , ale miałas swietne wakacje, ale zazdroszcze. niestety niemam cie w nk wiec niezobacze zdjec
...
Brzusio dużo za duży jak na ten etap ciążyno kochanaaaaaaaaaa to super ze wycieczka sie udala...
ciesze sie a zarazem zazdroszcze tego pobytu
no i super ze czujesz sie o wiele lepiej a jak brzusio ???
...
Biedaczko, widzę, że ty ostatnio zapracowana jesteś!...
Ja wlasnie zlecialamJakies pol godziny tem zladowałam do domu
po tym jak wychodzilam z Niego rano
Byłam w przychodni i male troszke przybrały przez te 2,5 miesiaca wiec nastepnym razem moge isc za trzy miesiace to akurat pojde tak jak pojde z Dominikiem na bilans szesciolatka w listopadzie
Klaudia wazy 7430
Wiktoria 7520
Pozniej poszlam cos załatwic,pozniej do siory na obiad i na zakupy do reala
Jestem mega zmeczona a kregoslup to mi chyba zaraz peknie![]()
No cóż, tak to już jest, że co lekarz to inna opinia, a często też diagnozaBo One pija bardzo malo tego pepti i kazała dac Im zeby zobaczyc jak zareaguja
W sumie to co lekarz to mowi mi cos innego bo napewno jak pojde do tej gastrolog to mnie zjebie za to mleko
No ale Im smakowało
A to comfort to nawet nie wiem czy jest na recepte,ale watpie bo mozna je kupic w kazdym markecie
No co za małpy z tych pielęgniarek.Wpadam tylko się przywitac bo wkurw.. mam takiego że hej. Byłam u taty a tam horror jakiś. Kaczor pełen sików, wkoło niego kałuże na podłodze bo pęcherze na nogach mu pękaja i woda leci strużkami, kroplówka nie leci bo się skończyła, on siedzi we fotelu i nikt nie pomógł mu na łózko przejść.A mama odeszła 2 godz wcześniej bo do pracy musiała. To żadna franca z pielegniarek do niego nie xzajrzała sie nauczyły że mama 24h przy ojcu i już maja go gdzies, a lezy na intensywnej kardiologii
![]()
Kończe ogórki zaprawiać i nie chce juz ich nawet jeśc narazie
Dowikla mata strasznie hałasuje na początku Zuzia się bała ale potem było ok. Byliśmy na rehabilitacji dziś i powiedziała mi że narazie 1 raz w tyg mamy korzystać z hydromasażów. Wogóle Zuzia dzisiaj tak się śmiała na rehabilitacji.
Jutro sama sobie zrobię hydromasaż bo dźwigłam dzisiaj Tate i coś mi strzykło w kregosłupie -jak oddycham to mnie nawet boli
Dobranoc
Oki, jak tylko będę miała dłuższą chwilę to się za to wezmę!...
myszunia prośba bo nam sie kalendarz skończył byś w wolnej chwili podgoniła go dalej:-)
dziewczyny antoniemu do kompletu jedynek doszły 2 górne dwójkitak więc z toniego już gryzoń pełną gembą ma już 6 zębów a widzę że niedługo dolne 2 wyjdą
![]()
U mnie też pochmurno :-No u nas pochmurno i zimno a własnie w pogodzie pokazywali ze u was ma byc pogoda