reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam :-D
Ja wpadłam się tylko przywitać :tak: nocka spokojna choć jacyś pijani faceci śpiewali mi na osiedlu :no: szkoda że nie mam wiatrówki hehe ;-) cieńko by wtedy piszczeli :-D:-D:-D
M ma od dzisiaj do soboty wolne, mam nadzieję że mnie nie wyprowadzi z równowagi przez te dni. A dzisiaj chyba na basenik sobie pójdziemy ale pod wieczór :tak: na godzinkę żeby Kubek się pochlapał a M popływał. Bo dla mnie to żadna frajda chodzić na basen skoro się pływać nie umie :baffled:
Ach zapomniałam się Wam ostatnio pochwalić, Radka kuzyna żona jest szefem zakładów bukmacherskich i prawdopodobnie będę u niej pracować. Nie codziennie, po 5-6 godzin na dzień :-D:-D będę się mijać z Radkiem bo grafik będę tak ustalać żeby w domu ktoś z małym siedział :tak: mam nadzieję że to wypali bo dodatkowa kasa zawsze się przyda :tak:
Wpadłam się pożegnać kochane.
Pobudka o 4 z minutami ,a ja jeszcze nie wykąpana i właśnie na spacer z psem wychodze.:-D:-D:-D:-D
Zajrzę do Was dopiero 15 sierpnia wieczorkiem
Ściskam Was mocno i pomodlę się za tę naszą szczęśliwą ferajnę bb,co by nam się lepiej żyło.;-):-):-D:-D
szczęśliwej i przede wszystkim bezpiecznej podróży :-D

meduska u mnie w komisie stoi twój wózio atlantic a 330 zł:tak:
a babcia toniemu kupiła taki WÓZEK PARASOLKA BABY DESIGN RIDER 09` W-wa (706701669) - Aukcje internetowe Allegro fajnie się go prowadzi tylko ja taka byłam nastawiona na ten peg perego plikop3:zawstydzona/y:

Wózek bardzo fajny :-D:-D u nas podobne stoją na targu po 400 :szok:

reklama
Lecę bo mam pranie w pralce a jeszcze jedno mnie czeka i obiadek zrobić :baffled: jeny jak mi się nie chce :no::no::no: miłego południa życzę :-D zajrzę później jak M i Kuba mi dadzą ;-)

powiem wam że po tej drace jak narazie babki trochę się wzieły za robotę tym bardziej ze wiedzą że szefowa ma je na oku:dry:

no i w końcu je ręka sprawiedliwości dopadla:tak::tak::tak::tak:;-);-);-)

Ja wpadłam się tylko przywitać :tak: nocka spokojna choć jacyś pijani faceci śpiewali mi na osiedlu :no: szkoda że nie mam wiatrówki hehe ;-) cieńko by wtedy piszczeli :-D:-D:-D
M ma od dzisiaj do soboty wolne, mam nadzieję że mnie nie wyprowadzi z równowagi przez te dni. A dzisiaj chyba na basenik sobie pójdziemy ale pod wieczór :tak: na godzinkę żeby Kubek się pochlapał a M popływał. Bo dla mnie to żadna frajda chodzić na basen skoro się pływać nie umie :baffled:
Ach zapomniałam się Wam ostatnio pochwalić, Radka kuzyna żona jest szefem zakładów bukmacherskich i prawdopodobnie będę u niej pracować. Nie codziennie, po 5-6 godzin na dzień :-D:-D będę się mijać z Radkiem bo grafik będę tak ustalać żeby w domu ktoś z małym siedział :tak: mam nadzieję że to wypali bo dodatkowa kasa zawsze się przyda :tak:

no to gratuluję pracy :tak::tak::tak::tak:

beatka gratuluję pracy super zawsze to dodatkowa kasa raz a dwa wyjdziesz z domu do ludzi:tak::tak::tak::tak:
a babcia dała za antoniego wózek 200 czy 250 zł ale jest w stanie idealnym zresztą jeszcze na gwarancji kupiony w lutym ale dzieciaczek ma 2.5 roku i nie chce wózia:happy2::happy2::happy2:

Witam czwartkowo!
Zajrzę do Was dopiero 15 sierpnia wieczorkiem
Ściskam Was mocno i pomodlę się za tę naszą szczęśliwą ferajnę bb,co by nam się lepiej żyło.;-):-):-D:-D
Czekamy z niecierpliwością i sprzyjającej pogody oraz mało pęcherzy życzymy;-):tak:.
A na 14 kardiolog, trzymajcie kciuki :sorry2:
Ja trzymam;-):tak: &&&&&&&&&.

Ciekawe jak ta JOANNA po wczorajszym egzaminie:baffled:bo sie nie odezwala:no:
Może udało się zdać i oblewa:dry:;-):tak:.
Ja wpadłam się tylko przywitać :tak: nocka spokojna choć jacyś pijani faceci śpiewali mi na osiedlu :no: szkoda że nie mam wiatrówki hehe ;-) cieńko by wtedy piszczeli :-D:-D:-D.
To do chóru by ich chyba nie przyjęli:no:;-):-D:-D:-D.Gratki na nową pracę.

Ja dopiero śniadanko wcinam i to jakie.....:cool2: Gofry z bitą śmietaną:tak:.Lenia nicniechcieja mam;-):-D,nawet dywan ciężko odkurzyć:sorry2:,nastawiłam szparagówkę i barszczyk czerwony,bo zupa dawno była u nas:tak:.

Witam czwartkowo!

Czekamy z niecierpliwością i sprzyjającej pogody oraz mało pęcherzy życzymy;-):tak:.

Ja trzymam;-):tak: &&&&&&&&&.

Może udało się zdać i oblewa:dry:;-):tak:.

To do chóru by ich chyba nie przyjęli:no:;-):-D:-D:-D.Gratki na nową pracę.

Ja dopiero śniadanko wcinam i to jakie.....:cool2: Gofry z bitą śmietaną:tak:.Lenia nicniechcieja mam;-):-D,nawet dywan ciężko odkurzyć:sorry2:,nastawiłam szparagówkę i barszczyk czerwony,bo zupa dawno była u nas:tak:.
ale ty masz śniadanko:-D:-D:-D:-Dmniam mniam:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
z własnie na dzis mam kuraka ale jutro bym mogła zupiny ugotować bo też dawno nie mieliśmy:confused:
dziewczyny pisałam wam kiedyś o tych pomarańczowych pampersach to jakaś porażka że cieniutkie to jedno a dwa są tak nasączone jakimś niby rumiankiem że antoni dostał od nich na pupie i jajeczkach krostek:wściekła/y::wściekła/y:kurcze jeszcze teraz jest tak gorąco:wściekła/y::wściekła/y:chusteczki też mam z tej seri ale będe mu tylko rączki nimi wycierać:wściekła/y::wściekła/y:no zła jestem jak cholera:wściekła/y::wściekła/y:
ale jedyny plus tego to to że żeby mu ta dupcia szybko się wygoiła ściągnełam mu pampera co by było tylsko na powietrzu i wysadziłam go 2 razy do naocniczka i raz było siusiu a raz kupka:-):-):-)teraz założyłam mu najlepszą pieluszke pod słońcem czyli dade biedronkową pupkę posmarowałam tormentiolem i książe udał się na drzemkę ale czuję że króciutką:confused:

Malinka,mi te chusteczki też nie pasowały:no:,bo jakby szamponem nasączone :baffled:i rączki lepkie Julu miał:wściekła/y::wściekła/y::angry::angry:.A na takie krosty to mąka ziemniaczana nam pomagała;-):tak:.Jak masz dostęp to Tesco Unisex są takie jak Pampersy oryginalne:tak:.

ale ty masz śniadanko:-D:-D:-D:-Dmniam mniam:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
z własnie na dzis mam kuraka ale jutro bym mogła zupiny ugotować bo też dawno nie mieliśmy:confused:
dziewczyny pisałam wam kiedyś o tych pomarańczowych pampersach to jakaś porażka że cieniutkie to jedno a dwa są tak nasączone jakimś niby rumiankiem że antoni dostał od nich na pupie i jajeczkach krostek:wściekła/y::wściekła/y:kurcze jeszcze teraz jest tak gorąco:wściekła/y::wściekła/y:chusteczki też mam z tej seri ale będe mu tylko rączki nimi wycierać:wściekła/y::wściekła/y:no zła jestem jak cholera:wściekła/y::wściekła/y:
ale jedyny plus tego to to że żeby mu ta dupcia szybko się wygoiła ściągnełam mu pampera co by było tylsko na powietrzu i wysadziłam go 2 razy do naocniczka i raz było siusiu a raz kupka:-):-):-)teraz założyłam mu najlepszą pieluszke pod słońcem czyli dade biedronkową pupkę posmarowałam tormentiolem i książe udał się na drzemkę ale czuję że króciutką:confused:
co racja to racja dady biedronkowe najlepsze :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
zmykam na dwór póki ciepło wieczorkiem sie odezwe ;-);-);-)

reklama
Do góry