tygrysek82
Fanka BB :)
co 4:-moj jak zje o 20.00 to potem 2 max 3...potem juz 7...
ale wczoraj zjadl o 22.00 i i tak o 2.30 wolal o zarcie
a w dzien jak je....??
masakra co 3 h 120...![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co 4:-moj jak zje o 20.00 to potem 2 max 3...potem juz 7...
ale wczoraj zjadl o 22.00 i i tak o 2.30 wolal o zarcie
a w dzien jak je....??
masakra co 3 h 120...![]()
tygrysku - a ile razy dziennie podajesz kaszkę?? Bo my na razie 1 raz, ale zastanawiam się, nad 2x bo mała w ogóle nie chce mleka - zostawia prawie całą butle - chyba przez te zęby.
A daje ktoś 2 lub 3 razy dziennie kaszkę lub kleik?
co 4:--
-
-
-( ja juz slow do niego nie mam:-
-
-( przeciez z torbami pojdziemy jak taki apetyt bedzie mial!!!!!!!!!!!
![]()
co 4:--
-
-
-( ja juz slow do niego nie mam:-
-
-( przeciez z torbami pojdziemy jak taki apetyt bedzie mial!!!!!!!!!!!
![]()
U mnie jest identycznieco 3 godziny 120 mloszalał ten Filip na stare lata
![]()
dziekuję kochana za radę, tylko u mnie to takie dziwne czasami wydaje mi się, że to podobne do rybiej łuskiKochana a próbowałaś wykąpać maleństwo w "krochmalu" tzn. w mączce ziemniaczanej??? Ja w ten sposób pozbyłam się okropnych odparzeń pieluszkowych i zawsze jak Oli dostaje jakieś dziwne krostki to kąpię ją właśnie w krochmalu i zawsze pomaga![]()
dzięki kochana nawet nie chce pisać ile moja ma:-My już co prawda mamy prawie 8 miesięcy badanie z 31 lipca - obwód główki 42,5. Mojej siostry 6 miesieczna córa dziś była na wizycie i ma 43.
Akurat ogórkowa bez śmietany i wegety, soli trochę było, przelałąm jej do osobnego garnuszka a nam przyprawiłam.i taka ogorkowa ze smietanka i vegeta sola ????
Moja jak miała 6,5 miesiaca to było 44 cmdziewczyny jak byscie mialy chwilke zerkłybyście do książeczek i napisałybyscie mi obwody głowek waszych dzieciaczków w wieku 7 mies:--( pleaseeeeee będę baaaaaaardzo wdzięczna
![]()