reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Cześć babeczki!!! co u Was słychać nie mam czasu Was poczytać więc może mi streścicie co sie działo od wczoraj po południu do teraz??

reklama
Cześć babeczki!!! co u Was słychać nie mam czasu Was poczytać więc może mi streścicie co sie działo od wczoraj po południu do teraz??

wsio ok...Kingus ma sliczne malenswto w brzuszku, z puckami jak ja:-)))
Dzen4 ma potwierdzona ciaze:-)
Marzenka dostala @,
Hanka zrobila dzis betke, wyniki po niedzieli.....
...
Olapop sikala...ale o tym wiesz, ze ma II

i chyba tyle...

aaaa-i Masterwater-poprawil skutecznosc...to tak z ostatniej chwili:-) a i koniczynka ma miec 4 liscie, a podkowa ma byc koncami w gorze:-D

jak sie dzisiaj czujesz????

Obiadek się robi :-)

kurcze...a mnie to sie nigdy sam nie zrobi, zawsze to ja musze go robic...no!

Ostatnia edycja:
MAM DOBRE WIESCI
dzwonili do mnie w sprawie wizyty u specjalisty....hurrrrra!!!! jednak jak lekarz mowil ze potrwa to "do 18 tygodni" to mial na mysli "maxymalnie do 18 tygodni":-):-):-)
mam umowione 2 wizyty - w sprawie kolana 18stego sierpnia, a w sprawie szczelinki 26ego:-)))...oy tylko ich nie odwolali bo chce miec to za soba przed lotem do kraju, a lece 1 wrzesnia...:-)
az mi sie jesc odechcialo:-)))) z radosci:happy2:

wsio ok...Kinia ma sliczne malenswto w brzuszku,
Dzen ma potwierdzona ciaze:-)
Marzenka dostala @,
Hanka zrobila dzis betke, wyniki po niedzieli.....
...
Olapop sikala...ale o tym wiesz, ze ma II

i chyba tyle...

a-i Masterwater-poprawil skutecznosc...to tak z ostatniej chwili:-) a i koniczynka ma miec 4 liscie, a podkowa ma byc koncami w gorze:-D

jak sie dzisiaj czujesz????
dziękuje Kropeczko za wieści

a czuje sie troche lepiej niz wczoraj kręgosłup już nie boli a żołądek dalej mnie boli ale nie tak jak wczoraj ale dalej mnie muli i nie mogę nic porządnie zjeśc a rano juz było prawie dobrze ale jakos teraz mnie boli od nowa

a ty kochanie jak sie czujesz jak kolanko??

Nic mi nie mow o Grey's Anatomy finalowym, jak 1szy raz obejrzalam to bylam w szoku przez 2 dni chyba, a ostatnio z nudow zabralam sie i obejrzalam cala 5 serie od nowa i wylam jeszcze czesciej ( hormonki).
Ja najbardziej ryczałam jak izzie brała slub z zaskoczenia z karevem :-Dboshe aż się zanosiłam od płaczu!! hehe uwielbiam ten serial!
Aha zaponialabym. Dla zainteresowanych tlumaczenie suwaczka na 6ty tydzien :

"Czesc mamusiu, teraz jestem dlugi okolo 7-9 mm i moje serduszko niedlugo zacznie bic"
boshe jak mi sie język włoski podoba !! strasznie bym sie chciała go nauczyć!!:-)
Dziś masz wolne od lutowania???:-D:-D:-D
niestety nie, ale odwlekam to jak moge :-D:-D

wróciłam z zakupów i zawiozłam mojego pijaczka do pracy ehhe:-D

MAM DOBRE WIESCI
dzwonili do mnie w sprawie wizyty u specjalisty....hurrrrra!!!! jednak jak lekarz mowil ze potrwa to "do 18 tygodni" to mial na mysli "maxymalnie do 18 tygodni":-):-):-)
To super Wioletko! Ciesze się strasznie że juz niedługo wszystko sie poprawi i za jakis niedlugi czas wznowisz staranka!!:tak::-)

Witam!
Ja tylko na chwilkę...

Hanka w końcu żeś się odezwałaś...trzymam kciuki za wysoką potrójną bete!:-)
Kaprycha odezwij się jak po wizycie?
Zaniepokojna kiedy robisz bete...te twoje objawy normalnie objawy ciąży!:tak:
Kropeczko super wiadomości!:-D
Pozdrawiam!

Kropeczko jakie super wieści to moze wszystko sie szybko potoczy i juz niedługo fasola będzie u ciebie goscic

Martynko ja w poniedziałek idę do gina to wszystko sie wyjaśni a mi sie wydaję ze jednak nie ciaża skoro @ była
o jakim nowym wątku pisałaś wczoraj??

Martynko ja w poniedziałek idę do gina to wszystko sie wyjaśni a mi sie wydaję ze jednak nie ciaża skoro @ była
o jakim nowym wątku pisałaś wczoraj??
A zrobi ci usg? bo powinno być już coś widać jakby co?
pomoge-parze-bezplodnej-finansowo- jest taki wątek...nie wiem o co tam chodzi...może źle zrozumiałam i nie chodzi o komórki?

reklama
Do góry