reklama
w.kropeczka
Fanka BB :)
wsio ok...Kingus ma sliczne malenswto w brzuszku, z puckami jak ja:-)))
Dzen4 ma potwierdzona ciaze:-)
Marzenka dostala @,
Hanka zrobila dzis betke, wyniki po niedzieli.....
...
Olapop sikala...ale o tym wiesz, ze ma II
i chyba tyle...
aaaa-i Masterwater-poprawil skutecznosc...to tak z ostatniej chwili:-) a i koniczynka ma miec 4 liscie, a podkowa ma byc koncami w gorze

jak sie dzisiaj czujesz????
Obiadek się robi :-)
kurcze...a mnie to sie nigdy sam nie zrobi, zawsze to ja musze go robic...no!
Ostatnia edycja:
w.kropeczka
MAM DOBRE WIESCI
dzwonili do mnie w sprawie wizyty u specjalisty....hurrrrra!!!! jednak jak lekarz mowil ze potrwa to "do 18 tygodni" to mial na mysli "maxymalnie do 18 tygodni":-):-):-)
mam umowione 2 wizyty - w sprawie kolana 18stego sierpnia, a w sprawie szczelinki 26ego:-)))...oy tylko ich nie odwolali bo chce miec to za soba przed lotem do kraju, a lece 1 wrzesnia...:-)
az mi sie jesc odechcialo:-)))) z radosci
dzwonili do mnie w sprawie wizyty u specjalisty....hurrrrra!!!! jednak jak lekarz mowil ze potrwa to "do 18 tygodni" to mial na mysli "maxymalnie do 18 tygodni":-):-):-)
mam umowione 2 wizyty - w sprawie kolana 18stego sierpnia, a w sprawie szczelinki 26ego:-)))...oy tylko ich nie odwolali bo chce miec to za soba przed lotem do kraju, a lece 1 wrzesnia...:-)
az mi sie jesc odechcialo:-)))) z radosci

Betka85
dziękuje Kropeczko za wieściwsio ok...Kinia ma sliczne malenswto w brzuszku,
Dzen ma potwierdzona ciaze:-)
Marzenka dostala @,
Hanka zrobila dzis betke, wyniki po niedzieli.....
...
Olapop sikala...ale o tym wiesz, ze ma II
i chyba tyle...
a-i Masterwater-poprawil skutecznosc...to tak z ostatniej chwili:-) a i koniczynka ma miec 4 liscie, a podkowa ma byc koncami w gorze
jak sie dzisiaj czujesz????
a czuje sie troche lepiej niz wczoraj kręgosłup już nie boli a żołądek dalej mnie boli ale nie tak jak wczoraj ale dalej mnie muli i nie mogę nic porządnie zjeśc a rano juz było prawie dobrze ale jakos teraz mnie boli od nowa
a ty kochanie jak sie czujesz jak kolanko??
Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
Ja najbardziej ryczałam jak izzie brała slub z zaskoczenia z karevemNic mi nie mow o Grey's Anatomy finalowym, jak 1szy raz obejrzalam to bylam w szoku przez 2 dni chyba, a ostatnio z nudow zabralam sie i obejrzalam cala 5 serie od nowa i wylam jeszcze czesciej ( hormonki).

boshe jak mi sie język włoski podoba !! strasznie bym sie chciała go nauczyć!!:-)Aha zaponialabym. Dla zainteresowanych tlumaczenie suwaczka na 6ty tydzien :
"Czesc mamusiu, teraz jestem dlugi okolo 7-9 mm i moje serduszko niedlugo zacznie bic"
niestety nie, ale odwlekam to jak mogeDziś masz wolne od lutowania???![]()

wróciłam z zakupów i zawiozłam mojego pijaczka do pracy ehhe

Marzenixx
aniołek 14.12.09 [*]...
To super Wioletko! Ciesze się strasznie że juz niedługo wszystko sie poprawi i za jakis niedlugi czas wznowisz staranka!!MAM DOBRE WIESCI

martyna222
udało się ! :)
Witam!
Ja tylko na chwilkę...
Hanka w końcu żeś się odezwałaś...trzymam kciuki za wysoką potrójną bete!:-)
Kaprycha odezwij się jak po wizycie?
Zaniepokojna kiedy robisz bete...te twoje objawy normalnie objawy ciąży!
Kropeczko super wiadomości!
Pozdrawiam!
Ja tylko na chwilkę...
Hanka w końcu żeś się odezwałaś...trzymam kciuki za wysoką potrójną bete!:-)
Kaprycha odezwij się jak po wizycie?
Zaniepokojna kiedy robisz bete...te twoje objawy normalnie objawy ciąży!

Kropeczko super wiadomości!

Pozdrawiam!
Betka85
Kropeczko jakie super wieści to moze wszystko sie szybko potoczy i juz niedługo fasola będzie u ciebie goscic
Martynko ja w poniedziałek idę do gina to wszystko sie wyjaśni a mi sie wydaję ze jednak nie ciaża skoro @ była
o jakim nowym wątku pisałaś wczoraj??
Martynko ja w poniedziałek idę do gina to wszystko sie wyjaśni a mi sie wydaję ze jednak nie ciaża skoro @ była
martyna222
udało się ! :)
A zrobi ci usg? bo powinno być już coś widać jakby co?Martynko ja w poniedziałek idę do gina to wszystko sie wyjaśni a mi sie wydaję ze jednak nie ciaża skoro @ była
pomoge-parze-bezplodnej-finansowo- jest taki wątek...nie wiem o co tam chodzi...może źle zrozumiałam i nie chodzi o komórki?
reklama
Podziel się: