reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

Dziewczynki mam zagwostke jezykowa!!! w jakim znaczeniu poza wiadomym w jezyku angielskim uzywa sie tego znaku - @
mam cos takiego w katalogu i za chiny nie wiem co to oznacza:
85 V do 265 V AC @?? < 7 VA

reklama
Księżna czyję się wyśmienicie - lekko zmęczona od przerostu władzy ale okielzna ogrom popularności.

Makaroniara ty mnie tu nie denerwuj, ty się lepiej chwal jak to włoskie dymanie z polizei wygląda, bo tu nie jedna zostawi swojego zakisiałego wsika dla wloskiego ogiera.

A co mam sie chwalic, sam sobie reklame niech robi ta fasolka co zmajstrowal. (ale tak na marginesie, to ja nie mam zbyt wielkiego porownania ale i tak wczesniejsi amanci czyt.polscy wypadaja blado);-)

Hej dziewczynki, bardzo bardzo Wam dziekuje za wszystko :-D Brzuch mnie boli, kluje, spac nie moge (a jak juz uda mi sie zasnac to snia mi sie koszmary) - tak bedzie przez caly czas? ;-) Musze sie zapisac do gina i na usg... robi sie w 6 tc?

Kochanie strasznie sie ciesze, ze wszystko w porzadku :-):-):-) Dbaj o siebie i prosze powiedz mi czy 'lezenie' to naprawde lezenie czy moze byc siedzenie?

Co do faceta to nie przejmuj sie, glupote walnal ale widocznie jest w lekkim szoku. Powiem Ci ze do mojego tez za bardzo nie dociera, tzn teraz juz widzial zdjecie z usg to wiecej, ale i tak nie szaleje poki co, wiem ze jest szczesliwy mimo ze nie skazce pod sufit.
Co do lezenia kochana to chyba bym dostala odlezyn na tylku, siedze sobie tez sporo np. teraz przed kompem (ale z girami w gorze- na biurku). Generlanie chodzi o to zeby nie wychodzic z domu, nie biegac z odkuzraczem ,nie stac godzinami przy garach, znaczy sie oszczedzac sily. Plamienia sa leciusienkie , nie takie jak wczoraj rano takze jestem pozytywnej mysli.

ja mam tak często, a ostatnio to juz wogóle. Dzis juz popłakałam na dwóch serialach, a ostatnio jak był finałowy odcinek chirurgów i dwa przed tym, to sie rozwyłam jak bóbr.....:dry: becze poprostu na wszystkim i co chwile, jakas masakra mnie dopadła, nie wiem o co chodzi......:dry: wczoraj czytając artykuł w gazecie tak sie rozpłakałam, że sie cała obsmarkałam, no cos strasznego !

Nic mi nie mow o Grey's Anatomy finalowym, jak 1szy raz obejrzalam to bylam w szoku przez 2 dni chyba, a ostatnio z nudow zabralam sie i obejrzalam cala 5 serie od nowa i wylam jeszcze czesciej ( hormonki).

Czesc czolem, pozdrawiam i lece do mojego kojca;-)

Aha zaponialabym. Dla zainteresowanych tlumaczenie suwaczka na 6ty tydzien :

"Czesc mamusiu, teraz jestem dlugi okolo 7-9 mm i moje serduszko niedlugo zacznie bic"

Dziewczynki ja znowu po prośbie! :zawstydzona/y::sorry2::sorry2::sorry2:
moze byc co drugie slow ale na polski prosze! :sorry2:
Using a unique, controlled derivative excitation combined with
advanced filtering, WaterMaster improves accuracy by raising
zero stability to new levels, resulting in higher accuracy
measurements.

WaterMaster to nazwa urzadzenia :)

herbatke ziołową sobie zrobiłam, weszłam w stara sukienkę i nie wyglądam jak mały baleronek..ide się pogrzać na balkonie i poczytać ploteczki o naszych polskich celebrytach :)

Buziakii :)))

A jutro ma być u nas mega gorąco i słonecznie i planujemy z mężusiem cały dzień u mamy na działce :) Opalanko będzie, może w końcu nie będzie mi potrzebny krem brązujący :)

Evuś mój inglisz is not gut

Butterfly!!!! Boziu-tyle czasie Cie nie bylo!!! ale wracasz z super wiesciami...bardzo sie ciesze i gratuluje córci!!!!
Mowisz ze musisz zwolnic tempo...to cos Ty tam wyprawiala, co???
Mam nadzijee, ze wszystko bedzie dobrze , dasz na luz i bedze tak jak trzeba! Sciskam Cie baaardzo mocno****** buziaki!!!!

Wiesz moze co u Pysi510???zniknela jakis czas temu i ciiiisza
Niestety nie mam żadnych wieści od Pysi510. Przez przypadek dowiedziałam się, że jej sie udało. A ja cóż - praca, dom, wykańczanie nowego - przesrosło to chyba moje siły i brzusio zaczął twardnieć. Pobiegłam szybko do gina, okazało się że szyjka troszeczkę skróciła się i trzeba poleżeć w domku. Nie ma na razie rozwarcia, więc nie ma tragedii.

A to Kinia, która się chowa ale pucki ma spore
Śliczną masz córeczkę

boziu!!!! jak mi strasznie zimno...wgole to u mnie leje od wczoraj jednym ciurkiem, jest szaro i pochmurno...ziiiimno...
lece po herbatke...
W Polsce strasznie gorąco...
Motylku odezwalas sie nareszcie!!!!!!!! :-):-):-):-) Gratuluję coreczki! odpoczywaj ile sie da!!!! :tak:

ehhh ja musze sluzbowo wyjsc ale mi sie tak nie chce! ze szok! no lenia mam jak nie wiem! :shocked2:
dobra zbieram sie niedlugo wroce :-)

Dziękuję :-)

Jeszcze raz serdecznie pozdrawiam. Zajrzę do Was za jakiś czas. Trzymam kciuki.

Siostra mieszka w Stoke On Trent koło Liverpoolu. Pierwsze rodziła w Koszałkowie i wspomnienia ma dobre, dopiero teraz w UK i troche jest wystraszona :tak:

bedzie dobrze!!!
da rade....
myslalam ze pierwsze tez tu w uk miala i dlatego pytalam....

Owszem :), mamy co najmniej miesiąc przerwy od siebie co roku :) ale nie łącznie tylko w "częściach". Czasem ja jadę czasem nie ja :)

i to jest zdrowe podejscie:-)))

Dziewczynki mam zagwostke jezykowa!!! w jakim znaczeniu poza wiadomym w jezyku angielskim uzywa sie tego znaku - @
mam cos takiego w katalogu i za chiny nie wiem co to oznacza:
85 V do 265 V AC @?? < 7 VA

@ to jest "at" czyli po naszemu "w"
czy o to ci chodzilo???

Plamienia sa leciusienkie , nie takie jak wczoraj rano takze jestem pozytywnej mysli.

Czesc czolem, pozdrawiam i lece do mojego kojca;-)

gdzie ty idzesz???
Dobrze z eplamienia juz mniejsze...trzymaj sie dzielnie i uwazaj na siebie!

"Czesc mamusiu, teraz jestem dlugi okolo 7-9 mm i moje serduszko niedlugo zacznie bic"

super!

Using a unique, controlled derivative excitation combined with
advanced filtering, WaterMaster improves accuracy by raising
zero stability to new levels, resulting in higher accuracy
measurements.

WaterMaster to nazwa urzadzenia :)

Matko swieta Evie!!!! co Ty czytasz...takie techniczne instrukcje...co to za sprzet???

Ok niech sprobuje swoich sil...wg mnie to maslo maslane, a byloby to jakos tak:

Wykorzystujac unikalne, kontrolowane wtorne wzbudzanie polaczone z zaawansowana filtracja, WaterMaster poprawia dokladnosc - podnoszac zerowa stabilnosc na nowy poziom, czego efektem jest wyzsza dokladnosc pomiarow.

Ostatnia edycja:
herbatke ziołową sobie zrobiłam, weszłam w stara sukienkę i nie wyglądam jak mały baleronek..ide się pogrzać na balkonie i poczytać ploteczki o naszych polskich celebrytach :)

No to dietka widac daje solidne rezulataty...super Olciu!!!
daj znac potem co u celebrytek...:-)

A ja cóż - praca, dom, wykańczanie nowego - przesrosło to chyba moje siły i brzusio zaczął twardnieć. ...Nie ma na razie rozwarcia, więc nie ma tragedii.
Zajrzę do Was za jakiś czas. Trzymam kciuki.

No trzymam za slowo..masz dawac znac co u Ciebie bo wiele z nas Cie dobrze pamieta i wspomina bardzo milusio!!!!

rzeczywiscie mialas na glowie sporo tego...nie dziwi mnie juz, ze dzidzia sie zaczela buntowac.... musisz odpoczywac wiecej Motylku...pamietaj: robota nie Zajac...nie ucieknie:-D
Buziaki!!!! i duzo zdrowka!!!

zmykam na lunch...
do potem:-)
Eve-odczytalas tłumaczenie???
...a @ jak juz pisalam oznacza czesto "at"...np. mozna napisac w skrocie : I'm @ home....zamiast I'm "at" home.....

reklama
Obiadek się robi a mi się przypomniało, że mam loda w zamrażrce:cool2:
Kinguś - noooooo pucki widać:tak:
:-):-)

Kinia-super!!!!!! I fakt...pucki to ma po cioci w.kropeczce chyba;-):-D;-)
:-D:-D:-D

Cicho siedz i patrz :-)
ale niestety cena jest masakryczna :no:
KINGUŚ no cudo masz w tym brzusiu!!!!!!!!!! pucki sliczne!!!!
Śliczne ale cena powalająca:shocked2:
Dzięki :*

eee...dziewczyny macie czasami coś takiego że płaczecie z byle powodu, a tak naprawde jak by sie zastanowić to nie wiecie z jakiego?
Oczywiście i to przed ciążą byłam bardziej płaczliwa niż teraz:baffled:

A na dworze upał:cool2: musze do sklepu jechac na zakupy wieksze , a mój małż dojśc do siebie nie moze pijaczyna jedna no:dry:
Dziś masz wolne od lutowania???:-D:-D:-D

Słodkie:-):-)

Do góry