reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
moj lekarz mowil ze wszystko w srodku jest ok ale zeby uwazac przez dwa cykle tylko nic chemicznego ani tabletek... choc jak sie zdarzy to nic - bywa i tak. Nie zakazal kategorycznie. Mam do niego przyjsc na podgladanie cyklu po drugiej @ Ja psychicznie jestem gotowa i jezeli w srodku jest ok to czemu nie... Zobacze jaka @ bedzie...jak normalna to moze sprobujemy...

moj lekarz mowil ze wszystko w srodku jest ok ale zeby uwazac przez dwa cykle tylko nic chemicznego ani tabletek... choc jak sie zdarzy to nic - bywa i tak. Nie zakazal kategorycznie. Mam do niego przyjsc na podgladanie cyklu po drugiej @ Ja psychicznie jestem gotowa i jezeli w srodku jest ok to czemu nie... Zobacze jaka @ bedzie...jak normalna to moze sprobujemy...
znajoma moja stracila malensto w marcu tylko nie miala zabiegu bo samo sie oczyscilo, ale juz w kwietniu udalo jej sie znowu i teraz jest jakos w 16 tyg....:tak:
moze okaze sie ze wszystko masz w srodku dobrze i dostaniesz zielone swiatelko:tak:

A może całkiem przypadkiem coś z tego wyjdzie:-)

skoro kateorycznie nie zakazał...

Mój teść zwariował! Dzisiaj cały dzień robi na ogródku huśtwakę, taką drewnianą z możliwością zawieszenia hamaka, bądź dwóch huśtwaek (takich normalnych - dla dzieci - on dziadkiem nie jest). A jak go spytałam po co te hustwki, to mi mówi, że dla moich dzieci... Oby zostały one jak najszybciej wykorzystane!! A może on jest prorokiem, jasnowidzem, czy kimś w tym rodzaju.... Oby tak było...​
hehe tesc czuje pismo nosem.. Ty moze nie wiesz ze juz w ciazy jestes.. :-D:-D
skoro kateorycznie nie zakazał...
tez jestem tego zdania.. jesli faktycznie nie zakazał:) a tym bardziej Gosiu sama wiesz ile czasem sie czeka:)

Marzenia miałam zapytac juz wczesniej.. tzn wypadło mi z głowy co własciwie tak lutujesz?

reklama

tez jestem tego zdania.. jesli faktycznie nie zakazał:) a tym bardziej Gosiu sama wiesz ile czasem sie czeka:)
przeciez jezeli cos jeszcze jest nie tak to nie uda sie tak samo z siebie...a burza hormonow moze zrobi swoje:-):-) nawet jak tam przy lyzeczkowaniu cos sie uszkodzilo to juz powinno sie zagoic bo juz miesiac minal. Nic mnie nie boli (oprocz teraz tak na @) a jeszcze dwa tyg temu czulam klucia...
W sumie co ma byc to bedzie - ani sie nie uchronie ani nie przyspiesze...Pomierze temperature i zobaczymy czy wogole owulka bedzie bez clo... przynajmniej czy temperatura skoczy jakos bo na podgladanie sie nie wybieram...

Do góry