reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wątek główny

A ja odkad mam dobrze dobrany stanik!!! a nie cholerne 75 B:dry:, to sam z siebie urósł o jeden rozmiar. W ciązy kolejny rozmiar. Takze dziewczyny poczytajcie o dobieraniu stanika i moze się coś porawi, a na pewno bedzie lepiej wygladał w staniku :).

Ja czytalam, ze miseczka powinna siegac do polowy pachy....Tylko to chyba niewygodne strasznie. I do tego we wszelkich kalkulatorach wychodzi mi 75G, ale to niemozliwe z tak malym biustem...Chyba bym sie w nim utopila....:-)

reklama
Beatko dawaj adres, kroje i wysyłam hahahah:-D:-D:-D

meganne pamiętaj, że Twoje zdrowie i dzidziusia jest najważniejsze ;-)

A jeśli chodzi o powrót po macierzyńskim to czego się obawiacie? O ile się nie mylę w prawie pracy jest tak, że nie mogą Cię zwolnic.. chociaż nie wiem czy się nie mylę :baffled:

KURDE ale się rozpisałyście :-):-):-) Normalnie nie nadążam ! haha:-D:-D:-D czat by się nam przydał :-p

Hawwah zaraz się okaże, że jesteśmy sąsiadkami, bo ja też niedaleko tzn. blisko obecnego Carrefoura, NOMI itp :-p A co do mojego gin to tak jak mówiłam pierwszy zapis do niego to tak wygląda, ale potem jest spoko, bo Cie umawia w gabinecie :-p

ja nosiłam 75 B, obecnie mam 70F i jest super wygodnie. Jak poszłam pierwszy raz mierzyć to mierzyłam 70D. I nagle się okazało ,że te staniki duzo lepiej leża niz magiczne 75B, kóre zawsze nosiłam. Miseczka powinna isę opierac na żebrach nie na piersi. Pierś "zbiera" niemalze z pleców, także jest czym to wypełnic. Obwód liczy się: bardzo ciasno zmierzony obwód, nastepnie odejmuje się 5 cm i zaniża. Czyli mierzymy się np. 77, odejmujemy czyli mamy 72 i zanizamy czyli 70. Miseczkę sprawdza się w odpowiednich tabelach. I w końcu stanik trzyma się tam gdzie trzeba na placach jest idealna linia prosta, a anie pałak w stronę szyi.

Ilonaa, bo moze się okazac, że pracodawca jednak nei czekał. Przyjdziesz do pracy a za miesiąc dostaniesz wypowiedzenie i ganiaj po sadach pracy:dry:

Oglądałam kiedyś program na TVN Style o dobieraniu biustonosza i na modelce pokazywała jakaś tam ekspertka... i założyła jej większą miseczkę i zaczęła jej boczki z pleców zbierać do miseczki i mówić "wiesz co to? wiesz co to? to też Twój biust !"
więc ja się nie dziwie, że z miseczki D wsadzono by mnie w GGGG :-p:-p:-p

Pysiu to teraz rozumiem... dziękuję za wytłumaczenie ;-) miejmy nadzieję, że tak nie będzie, że jesteśmy niezastąpione i czekać na nas będą z kwiatami :-) haha:-D:-D:-D

reklama
Noi z fajnymi Mężczyznami of course :-) chyba, że ja zostanę samotną matką, bo czasami jak otworzę japę na mojego to minute później mi go żal :-p ale On wie, że to hormony krzyczą, a nie ja :cool2::-p

Do góry